Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Nadjas smukke syrener

Camilla Severinsen

I dette blogindlæg får i 4 forskellige kort med syrenen fra surprise-pakken. I får et kort med copic-farvelægning, et kort med zig-farvelægning og to kort der slet ikke kræver nogen farvelægning.

ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh4.jpg

I denne omgang har jeg på mange af mine kort kastet mig ud i at farvelægge med copics. Både Camilla og jeg var klar over at syrenen - som er min yndlingsblomst og derfor et stort ønske for mig at tegne - er meget detaljeret og med mange små blomsterblade. Derfor har jeg lyst til at vise, hvordan jeg gør det nemt for mig selv at farvelægge den. I går fik i en video af Jannis metode og her i dag får i min version i step-by-step af billeder. Vi har endda gjort en pdf klar, så i kan downloade min vejledning.

ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh15.jpg

Sådanne endte min farvelægning af syrenen med copics. Her nedenfor får i min step by step. Du kan også printe min step-by step ved at downloade en pdf version her. (Farverne i mine step-by-step billeder er lidt matte, da jeg ikke har taget billederne med fotolys - men det er de samme farver som på kortet).

ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh5.jpg

Kortets baggrund er udstanset med Three Scoops Regtangle-die. I baggrunden har jeg yderligere udstanset en cirkel, så jeg har kunne lave kortet til et shaker-kort. Hvilke copic tusser jeg har benyttet, kan ses i ovenstående step-by-step.


ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh9.jpg

Her får i mit kort med zig-farvelægning. Motiverne er stemplet på mit ynglings akvarel papir med embossing sværte og har fået hvid heat embossing pulver inden jeg farvelagde.

ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh14.jpg

Og her får i et kort uden farvelægning.
Baggrunden er lavet på det grønne gradientpapir fra pakken, hvorpå der er farvelagt gennem pakkens stencil med distress oxide cracked pistachio. Syrenen er lavet med ranger guld embossing pulver på vellum. Tekststemplet er stemplet med versafine clair nocturne sort sværte - den bedste sværte til knivskarpe aftryk!

ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh.jpg

Og her får i et kort uden farvelægning.
Baggrunden er lavet på det gul gradientpapir fra pakken, hvorpå der er farvelagt gennem pakkens stencil med distress oxide cracked pistachio. Syrenen er lavet med ranger guld embossing pulver på vellum. Tekststemplet er stemplet med versafine clair nocturne sort sværte - den bedste sværte til knivskarpe aftryk! Der er pyntet med pailletter og grøn nuvo drops og selvfølgelig palietter fra Three Scoops


Det var mine kort med surprise-pakken.
Tak fordi i så med, nu glæder jeg mig til at se jeres kort.

Nadja