Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Announcement!

Camilla Severinsen

Kære kunder,

Three Scoops er en one-woman virksomhed hvor jeg, Camilla, står bag roret. Det er altså både mig der er designeren og idemageren bag Three Scoop stempler, dies, stencils og papir. Jeg er indkøberen, salgsdamen og planlæggeren. Det er mig der er bag kundeservice, de sociale medier, pakker jeres ordrer, holder kontakten med leverandørerne, forhandler priser, laver regnskaber, gør rent i butikken og hvad der ellers kan kommes på af titler.

Det er mange hatte jeg skal have på i løbet af en uge. Jeg elsker næsten alle hatte, men lige meget hvor hurtigt jeg løber og hvor mange arbejdstimer jeg ligger på en dag, så når jeg desværre aldrig alt det jeg rigtig gerne vil.  

Derfor har jeg taget en beslutning!
En beslutning der drejer sig om mit fokus de næste par måneder op mod sommerferen. Jeg stempler lidt ud af butikken og på kundeservicen for at kunne færdiggøre min nye hjemmeside og for at fokusere på at udvikle og designe mine produkter. Jeg er desværre altid lidt bag ud i mine produktproduktion, og det vil jeg rigtig gerne vende om på, så jeg er 10 skridt foran i stedet.

De næste på måneder kan du derfor forvente følgende ændringer:

  • 1 fast åbningsdag om ugen i butikken på Frederiksberg. Oftest nok om onsdagen, men det kan altså ændre sig fra uge til uge. Jeg annoncerer løbende på de sociale medier, hvilken dag jeg har åbent i den kommende uge.

  • Jeg sender ordrer ud 2 gange om ugen.

  • Jeg besvarer kundeservice beskeder 2 gange om ugen. Enten via mail eller besked på facebook til Three Scoops.

  • Den næste surprise-pakke, som skulle være en forårspakke, bliver slået sammen med sommerpakken. Altså temaet bliver en forårs-sommer-surprise-pakke som sendes i maj (kan bestilles fra 1. april til 250 kr.).
     

Nogle vil sikkert spørge, hvorfor jeg dog ikke ansætter lidt folk i min virksomhed. Svaret er enkelt. Det har jeg simpelthen ikke råd til, for så vil der være for lidt penge til at udvikle mine produkter. Mit største ønske er, at kunne have ansatte på et tidspunkt, det er bare ikke lige nu.

Jeg er altså hverken ved at lukke eller trappe ned. Jeg tager blot et par dage ud om ugen, hvor jeg kan fokusere 100 % på produktudvikling. Jeg håber i vil have tålmodighed med mig.

Kreative hilsner
Camilla

PS. Det skal lige siges at jeg jo heldigvis har mine fantastiske hjælpere, som virkelig må stå for skud en gang i mellem. Og heldigvis hjælper de gerne med et smil, uanset hvad jeg beder dem om. Af hjertet tak til jer! Tak til min mor og moster som nok tager det største slæb. Tak designteamet Anja, Janni og Nadja som leverer det skønneste inspiration med mine produkter. Og et dobbelt tak til Nadja, som hjælper mig med at illustrere stempler og stencils. Og så tror jeg vist også min kæreste skal have en kæmpe takker og kys for både støtte økonomisk og tålmodigheden med mig, når min arbejdsuge ender op på de omkring 100 timer (uden at overdrive).