Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

NADJAS BUJO

Camilla Severinsen

Bullet journaling - et perfekt sted at bruge sine scrapbooking og kort materialer.

I år har jeg valgt ikke at have mig nogen nytårsfortsæt, da jeg alligevel er virkelig elendig til at overholde dem i længden. Jeg har i stedet sat mig for at sætte mit liv lidt i system og optimere min tid.

Til det har jeg valgt at kaste mig ud i Bullet Journaling, mest af alt fordi en præfabrikeret kalender sjældent indeholder de ting der er vigtige i min hverdag, og selvfølgelig også fordi jeg er typen der elsker lister, flueben og følelsen det giver når man visuelt kan se, at man får styr på nogle af de ting, man synes er vigtige lige nu.

Jeg har haft mange kalendre, også kreative ala projekt Life og Heidi Swap kalenderne, men der sker altid det, at jeg er skide god til at få fyldt i kalenderen de første tre måneder og derefter glemmer den i yderligere tre måneder. Når jeg så vender tilbage til den, fremstår en fjerdedel af kalenderen tom og kedelig. Med bullet journaling fortsætter man blot hvor man slap og der bliver ikke side efter side man ikke får brugt. Skidt med at man måske springer fra uge 10 til uge 16 - hvis det er sådan det giver mening i ens liv, jamen så er kalenderen perfekt!

Og så er der jo den detalje, at man selv tegner alt ind, altså bestemmer man selv præcis hvor kunstfærdig man ønsker sin journal skal være. En travl uge er måske i punktform, en anden dekoreret efter alle kunstens regeler. Intet pres, ingen stress.

Whats not to like?

UGE 2
Både det store alfabet og det lille alfabet fra Three Scoops er perfekt at lave bullet journaling med. Her har jeg brugt Three Scoops store bogstaver til forbogstavet på ugedagene. Ugedagene har jeg stemplet ind i små kasser for at afprøve om denne størrelse er nok for mig.
Jeg har sat et stykke washitape øverst på venstre side og nederst på højre, som jeg derefter har givet distress oxide og stemplet snefnug på med en mørkere blå oxide. Kasser og tekst er håndtegnet/håndskrevet med sort micron pen.

UGE 3
Min uge tre er endnu en gang opdelt i en side med lister og en side med ugedage. Jeg lærte fra uge 2, at jeg har brug for lidt mere plads at skrive på i løbet af ugen. Denne gang har jeg derfor inddelt dagene, så hverdagene har lidt mere plads og weekenden er slået sammen i en. Jeg har brugt Three Scoops store alfabet til ugedagene. De lyserøde border øverst og nederst på siden er lavet med distress oxide worn lipstick, hvor jeg har stemplet hjerterne fra alfabetet med Picket raspberries, jeg har tegnet en brudt sort streg rundt om hjerterne og lavet små snefnug med en hvid posca tusch. I kanten af mine kasser har jeg tegnet en skygge med en grå tusch. Ugedagene og banneret er farvelagt med min yngste søns farveblyanter.

UGE 4
Her har jeg valgt kun at lave ugedage. Jeg har brug for at afprøve om ugedagene skal have lov at fylde det hele. For at siden ikke skal blive for kedelig har jeg tilføjet et af mine yndlingssæt af de gamle Three Scoops design. Jeg er vild med håndtegnene og de giver liv på en ellers helt stille og rolig side i min bullet journal. Jeg har denne gang forsøgt at farvelægge med Zig Clean Color Real Brush tusserne som er min favorit. Det kan man overraskende sagtens. På mine sider trækker farven ikke igennem til næste side, og det er nemt at lave fine detaljer både på de stemplede motiver og på det tegnede. Endnu en grund til at elske Zig!

Ønskeliste
Jeg husker mega dårligt, så jeg har ønsket at tilføje en ønskeliste i min kalender så jeg løbende kan skrive ned, hvad vi ønsker os (i håb om at manden så måske selv kigger i bogen når julen nærmer sig, haha!) Jeg har brugt banner-stemplet fra det store alfabet og lavet overskriften på siden. Den farvede bund er lavet med washitape, distress oxide og stjerner fra julestemplerne.

Her nedenfor kan i se lidt sider jeg er startet på for februar.

Jeg håber det giver jer lidt mod på at starte jeres egen bullet journal - eller lidt inspiration til den i allerede har gang i.

Nadja Kaagh

Nyttige stempelsæt til Bullet journaling: