Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

AFSLØRING AF VINTER-SURPRISE-PAKKE

Camilla Severinsen

Så kom dagen, hvor jeg præsenterer vinter-surprise-pakken. Åhhh, det har jeg glædet mig til for jeg er selv blevet så utrolig glad for den.

Har du ikke fået pakken endnu, eller har du glemt at afhente den og stadig ønsker at indholdet skal være en surprise så luk ned for Three Scoops platforme, for de næste tre dage, viser vi kun inspiration med pakken :)

Se denne lille film, hvor jeg præsenterer pakken og viser Anjas inspirationskort:


ANJAS KORT

Som altid har Anja virkelig lavet mange smukke kort. Åhhhh, jeg kan slet ikke få armene ned over hvor skønne de er. Yderligere materialer brugt på kortet udover vinterpakken er noteret under hvert billede med et link hvis du trykker på produktet.

KORT 1


Det var hvad vi havde af inspiration for i dag. Der kommer endnu et blogindlæg i morgen søndag fra Janni og på mandag fra Nadja. Tirsdag logger jeg på Facebook med en live kl. 20.00. Her sidder jeg en times tid og leger med pakken live. Jeg håber i vil logge ind og lege med samtidig. Kommenter endelig undervejs i kommentarfeltet.

Vinterhilsner
Camilla (og Anja, som jo har lavet alle dagens kort)


PSSST!! Jeg har faktisk ikke fået solgt alle vinterpakker, så hvis du har fortrudt, at du ikke har købt vinterpakken kan du måske nå det endnu. Du finder den her.