Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Vintersurprise med Nadja

Camilla Severinsen

I dag er det Nadja der viser hendes inspiration til vinterpakken. Faktisk har Nadja også været med til at tegne nogle af stemplerne. Hun har tegnet vintergækkerne og de fine, fede fugle. Åhhhh jeg elsker de fugle. Da hun sendte mig sin håndtegning af dem, skulle der kun et sekund for mig til at sige: de skal laves til stempler.

Nadja har farvelagt motiverne med ZIG Clean Color Real Brush

Her kommer de: Nadjas 7 smukke kort!


KORT 1

Jeg elsker at lave små scener som baggrunde til mine kort. Jeg bruger ofte himmel og skyer da det er super til både blomster, små dyr og meget andet. Jeg bruger helst en plastik-stencil, men indtil videre er det også gået fint med at klippe en i papir, når jeg vil sætte mit eget præg (psst … min insider-viden siger, at der snart kommer en med små skyer i plastic fra vores alles yndlingsmærke;))

Herunder har jeg lavet en step-by-step på hvordan jeg opbygger en himmel med skyer. Hvis du sidder ved en computer kan du nemt trykke billederne større.

STEP 1: klip din stencil
STEP 2: farvelæg toppen af himmelen, altså det man ser over skyerne.
STEP 3: placer nu din stencil så den ligger skråt og farvelæg kun en smal stribe helt inde ved kanten af din stencil, sådan at toppen af skyen forbliver lys. Lav dette trin så mange gange som du ønsker lag af skyer. STEP 4: når du har lavet dine lag, lægger du stencilen omvendt, sådan at den nu dækker over dine skyer og farvelægger resten af himmelen under skyerne og hele vejen ned til jorden.

Min himmel her skal forestille en snefuld dag, så jeg har dryppet vand ud over min baggrund og duppet det af med et stykke køkkenrulle bagefter.


KORT 2

Tip til splatter: for at lave disse fine små splatter på papiret, skal man bruge en tandbørste, noget maling, en smule vand at fortynde malingen i og et underlag der kan fange de vildfarende splatter. Dyb tandbørsten i den fortyndede maling og hold tandbørsten med børsterne ca. 10 cm over papiret. Med din pegefinger trækker du børsterne fra spidsen af tandbørsten mod enden. Det vil nu lave nogle fede tilfældige splatter på papiret. Det kan blive nødvendigt at gentage og tage sigte. Klik ind på min instagram-story (@stampsareforever) inden for de næste 24 timer og se en kort video om hvordan man gør.


KORT 3

Jeg ELSKER sneen fra Three Scoops, men når man skal bruge det til shaker kort er stykkerne for store til at de kan rasle rundt. Derfor klipper jeg dem i en lille kop. Jeg hælder en lille mængde i koppen og klipper det indtil jeg synes det har en størrelse der kan bruges. Til det er Tim Holtz saksene helt fantastiske, de skærer lige igennem samtidig med at de sliber sig selv ved brug.

Til det her kort ville jeg også have sneen i mindre flager. Jeg har lagt et tyndt lag af glossy accent og drysset den klippede sne ud over. Det giver en fed effekt, som holder sig rigtig godt.


KORT 4

På baggrunden har jeg heat embosset de skønne snefnug fra pakken. Bagefter har jeg malet en himmel ved at bruge distress reinkers og vand.


KORT 5

Baggrunden er lavet med ‘pile-stencil fra Three Scoops, heat embossing powder fra Ranger og distress oxide. Fuglen er hævet op med en wobble fra vinterpakken, så den dingler rundt og er mega kær (jeg ved de også kan købes hos Three Scoops her ).


KORT 6

ThreeScoops_Vintersurprise_NadjKaagh_8.jpg

Baggrunden har fået et ganske tyndt lag hickory smoke distress oxide gennem mursten-stencilen fra adventskalenderen. Klemmerne er limet fast på papiret mens snoren er trukket igennem fjederen og ellers sidder løst. Vanterne sidder kun fast med klemmerne så modtageren kan hygge sig lidt med at tage dem af og på, helt sikkert et hit til børn.


KORT 7

Distress oxide og solstråle-stencil danner rammerne om denne baggrund. Her har jeg ligeledes splattet maling med en tandbørste og lavet dutter med nuvo glitter drops. Inde i fuglehuset har jeg tegnet små æg, så dette kort nu kan bruges som barselskort.

Tak fordi i så med! God mandag til jer.

Nadja

PS. der er stadig flere pladser tilbage på Camilla og mit kursus med vandbaserede tusser ved Convention i Middelfart. Læs mere om kurset her. Det bliver et virkelig godt kursus - det lover vi!