Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Ny designer på teamet!

Camilla Severinsen

Nu kan jeg endelig afsløre det første nye designteammedlem hos Three Scoops.
Tag godt i mod Nadja Kaagh. 

Nadja.jpg

Et den ene nye designer er Nadja, var måske for nogle, ikke den store overraskelse, da jeg her i sommeren har delt mange af Nadjas kort på Instagram. Nadja er super dygtigt og kreativ. Og så farvelægger hun virkelig smukt med vandbaseret Zig-tusser  (i den anledning har jeg fået Zig-tusser hjem - de er dog ikke i webshoppen endnu, men jeg har dem i min fysiske butik).

Udover at være ny designer på holdet, så bliver Nadja også min assisterende stempeldesigner. Nadja tegner så smukt, og hun kan slet ikke lade være med at tegne. Faktisk har hun hjulpet med hele den nye serie af eventyrlige-hav-stempler, som udkommer den 1. september.
 

Lad mig præsentere Nadja. Her først med et fint kort, som hun har designet med Three Scoops Rock-stjerne-stempel.  

Et virkelig fint kort designet af Nadja med Three Scoops RockStar-stempelsæt.

Et virkelig fint kort designet af Nadja med Three Scoops RockStar-stempelsæt.

Spørgsmål til Nadja.jpg
 • Jeg har lavet kort siden … Jeg har altid lavet kort og kreative ting, jeg startede så snart jeg kunne holde på en blyant og en saks, men det var først i 2006 at jeg for alvor bevægede mig ind i scrapbooking verdenen og bragte mine sysler til et helt nyt niveau.
   
 • Min stil vil jeg kalde … rodet, minimalistisk og med masser af klare farver, gerne pangfarver. Jeg bruger helst få materialer med massere af blæk, klatter og sprøjt. Jeg elsker tilfældigheder og elsker at lave mine baggrunde selv.
   
 • Dette kan jeg ikke undvære på mit kreabord mine Zig Clean Color Real Brush tusser, distress inks, både den klassiske og de nye oxide, mine stempler, min bigshot og dies og mine pigma micron tusser - som jeg bruger til at tilføje detaljer på eksisterende stempler eller tegne tilbehør jeg lige har brug for på et kort.
   
 • Lige nu har jeg gang i … nogle fede baggrunde lavet med distress ink, distress oxide og heat embossing powder som jeg glæder mig til at bruge med nogle af de nye stempler fra Three Scoops som udkommer den 1. september.
  Ud over at lave kort tegner jeg en del, jeg laver smash, som er den rodede del af scrapbooking, jeg hækler og jeg syer. Faktisk gør jeg stort set alt hvad man kan være kreativ med!
Kort designet af Nadja med dino-stempler fra Three Scoops

Kort designet af Nadja med dino-stempler fra Three Scoops

Nadja er kreativ næsten hver dag. Se hvor mange flotte kort hun har lavet med Three Scoops Stempler. 

38920066_475854582824081_5044950009871597568_n.jpg

Velkommen til Nadja