Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Shhhhhhh

Camilla Severinsen

BlogHemmelighederThreeScoops.jpg

Jeg vil her til aften afsløre en smule af, hvad i har i vente hos Three Scoops her i efteråret. Shhhhhh, det er hemmeligheder lidt endnu, så jeg afslører kun lidt af det ;)

1hemmelighed.jpg

Lige nu er der kun Anja og jeg på Three Scoops designteam og - let’s face it - største delen af alle inspirationskort her hos Three Scoops er designet af dygtige Anja. Anjas kreative ideer er vidunderlige og jeg elsker hvert et kort hun kommer og afleverer til mig. Anja beholder jeg selvfølgelig på teamet, men derudover udvides det med to dygtige kreasjæle. De har hver deres stil og jeg glæder mig til at præsentere dem for jer i starten af næste uge. Den ene bliver endda min assisterende stempeldesigner.

BlogHemmeligheder3.jpg

Selvfølgelig kan i forvente en masse nye stempler her i efteråret. Der kommer så mange fine og sjove stempler. Glæd jer!

Stempel udgivelserne for resten af året:

- 1. September
- 1. oktober

- 12. oktober (mulighed for at (før)købe ved Convention i Middelfart den 6.-7. oktober)
- 3. november
- 1. december

Den 1. september udkommer de næste nye stempler under temaerne Eventyrligt hav og Romantik på gren. Her er et lille bitte sneak peek. I næste uge afslører jeg meget mere af dem ;)

BlogHemmeligheder7.jpg
BlogHemmeligheder8.jpg
BlogHemmeligheder4.jpg

Hold nu helt op hvor får jeg mange spørgsmål om dies. Nu kan jeg endelig afsløre det: JA JEG FÅR MEGET SNART DIES ;) Jeg glæder mig helt vildt. De første to tekstdies udkommer i løbet af oktober sammen med dies til et nyt stempelsæt. Jeg har designet mange dies, som skal udkomme hos Three Scoops. Var jeg millionær, havde jeg bestilt det hele hjem på en gang. Meeeen, jeg starter småt ud, og så håber jeg I er gode til at købe Three Scoops stempler til efteråret, så jeg kan sætte mine dies i produktion.

BlogHemmeligheder5.jpg

Den 1. september har jeg haft min fysiske butik på Frederiksberg i et år. Det fejrer jeg selvfølgelig med et brag af en fødselsdagsfest i butikken og webshoppen. Der er 20% på alle varer den 1. september og 2. september. Udsalget gælder kun disse to dage og så længe lager haves ;) Udsalget gælder ikke årstidspakker og gavekort. En rabatkode til udsalget afsløres senere på ugen.  

BlogHemmeligheder6.jpg

I løbet af oktober får Three Scoops forhåbentlig ny webshop. Jeg krydser fingre for, at den bliver færdig til starten af oktober. Meeeeen, da det er mig selv der designer og koder den, kan det tage lidt ekstra tid - der dukker altid små forhindringer op undervejs. Resultatet lover jeg bliver godt og I kan forvente en overskuelig og moderne webshop.

Når webshoppen er på plads lover jeg derudover endnu flere blogindlæg med gode vejledninger og skabeloner. Jeg vil bestræbe mig efter minimum et blogindlæg om ugen. Og derudover også videoblogs, hvor jeg viser forskellige teknikker, som en form for onlinekurser.

Det var 5 hemmelige nyheder for nu.
Jeg glæder mig til at præsentere dem yderligere.

Travle kreahilsner
Camilla