Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

HAPS HAPS HAPS sommerjulesnaps

Camilla Severinsen

Her kommer et lidt anderledes blogindlæg end hvad jeg plejer. Blogindlægget er nemlig en opskrift på brombærsnaps. Meeeeeen, da det her jo er en kreablog, har jeg selvfølgelig lavet et fint lille tag til min snaps.

Snaps1_ThreeScoops.jpg

Min sidste uge af sommerferien tilbragte jeg i et sommerhus på Fyn. Et sommerhus der var omringet af brombær. Og selvfølgelig skulle jeg i busken for at samle lidt ind til hjemmelavet brombærmarmelade og brombærsnaps.

Jeg drikker aldrig snaps i julen, men hjemmelavet snaps med smag, siger jeg selvfølgelig ikke nej til. Og da jeg så alle de brombærbuske, var jeg ikke i tvivl om, at vores julesnaps i år, skal være en brombærsnaps.
 

Det er meget nemt at lave sin egen snaps. Der er derfor ingen vej udenom. Igang med ”snapse-mixeriet”, så den står helt skarp til jul. Og hey, så er det den perfekte værtindegave i julen eller en gave til en, som ikke ønsker sig noget. Der er så meget kærlighed i hjemmelavede gaver.

Her kommer min simple opskrift:

 • Syleglas/flaske i glas
 • Brombær
 • Klar snaps eller vodka
 • Evt. sødme som f.eks. sukker, honning eller sirup

Pluk dine brombær. Skyld dem grundigt og lad dem dryppe af. Kom dem i dit glas og fyld op med enten snaps eller vodka. Vi havde tilfældigvis en god vodka stående derhjemme, så den brugte vi. Kom evt. sødme i. Jeg venter med sødmen til senere, da jeg hellere vil smage den til når den har fået smag af brombærrene. Sæt låget på og lad det trække min. 1 måned – gerne flere måneder. Lad den stå mørkt og vend flasken en gang imellem, især hvis du har kommet sukker i. To uger før brug siges bærrene fra og der smages evt. til med sødme. Hæld snapsen på flaske eller karaffel. Drik den to uger efter ;)   

Det er min form for snaps. Nogle proff. ville sikkert sige, at det er helt forkert. Men, det nu sårn' jeg gør det!. 

Snapse-tag
Jeg har selvfølgelig også lavet en lille tag, så ingen er i tvivl om, at jeg har en brombærsnaps stående. Under hvert foto, har jeg linket til materialer jeg har benyttet.

STEP 1  Neenah desert storm   Three Scoops små stempelbogstaver   Three Scoops store stempelbogstaver   VersaFine Onyx Black  Først har jeg stemplet teksten med Three Scoops stempelbogstaver. Jeg stempler med et bogstav af gangen, det bliver efter min mening pænest. Jeg har stemplet på Neenah desert storm

STEP 1
Neenah desert storm
Three Scoops små stempelbogstaver
Three Scoops store stempelbogstaver
VersaFine Onyx Black

Først har jeg stemplet teksten med Three Scoops stempelbogstaver. Jeg stempler med et bogstav af gangen, det bliver efter min mening pænest. Jeg har stemplet på Neenah desert storm

STEP 2  Rund die  Sort pæn  Jeg har udstanset en rund cirkel rundt om teksten. De steder hvor mit stempeltryk ikke sad lige i skabet, har jeg rettet med micron sort pen.

STEP 2
Rund die
Sort pæn

Jeg har udstanset en rund cirkel rundt om teksten. De steder hvor mit stempeltryk ikke sad lige i skabet, har jeg rettet med micron sort pen.

STEP 3  Tag punch   Stribet papir (smagen af blomme)  Three Scoops papir 'Smagen af blomme' passer meget godt i farven til min brombærsnaps. Jeg har skåret en 2 inch bred strimmel, så den passer i mine punch. Toppen udstanses

STEP 3
Tag punch
Stribet papir (smagen af blomme)

Three Scoops papir 'Smagen af blomme' passer meget godt i farven til min brombærsnaps. Jeg har skåret en 2 inch bred strimmel, så den passer i mine punch. Toppen udstanses

STEP 4   B   anner punch   Taggens bund er udstandset med punch

STEP 4
Banner punch


Taggens bund er udstandset med punch

STEP 5  Memento sværte sort   Bærstempel fra forårspakken (udsolgt)   Neenah desert storm  Der er stemplet med bærstempel fra forårspakken. Har man ikke et bærstempel, kan man sagtens nøjes med blade. Jeg har stemplet på det brune neenah-papir så min farvelægning får et mere mat udtryk. Jeg har stemplet med memento, da jeg vil farvelægge med alkoholbaseret tusser. 

STEP 5
Memento sværte sort
Bærstempel fra forårspakken (udsolgt)
Neenah desert storm

Der er stemplet med bærstempel fra forårspakken. Har man ikke et bærstempel, kan man sagtens nøjes med blade. Jeg har stemplet på det brune neenah-papir så min farvelægning får et mere mat udtryk. Jeg har stemplet med memento, da jeg vil farvelægge med alkoholbaseret tusser. 

STEP 6  Copictusser   Bær:  RV29 -  V09 - RV69 Blade: G14 - G17 - G05

STEP 6
Copictusser

Bær: RV29 - V09 - RV69
Blade: G14 - G17 - G05

STEP 7  Blad die   Copictusser  Jeg har udstanset blade på samme neenah papir. Bladene er farvelagt med samme copics på stemplet:  G14 - G17 - G05

STEP 7
Blad die
Copictusser

Jeg har udstanset blade på samme neenah papir. Bladene er farvelagt med samme copics på stemplet: G14 - G17 - G05

STEP 8  Dobbeltklæbbende tape  Snor fra gemmerne  Nu skal det hele blot samles og sættes på flasken.

STEP 8
Dobbeltklæbbende tape
Snor fra gemmerne

Nu skal det hele blot samles og sættes på flasken.

Snaps3_ThreeScoops.jpg

Når jeg til december vil give små flasker brombærsnaps i gave, vil jeg lave nye gavetags. Jeg kan nemlig allerede nu afsløre, at der kommer en snapse-stempelpakke ;)

i øvrigt findes der jo uendelige muligheder for smagsvariationer. Du kan jo lave mange forskellige snaps.

Sommerhilsner
Camilla