Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Sommer-surprise vol. 5

Camilla Severinsen

Banner_Sommepakke_ThreeScoops.jpg

Her kommer det sidste blogindlæg med inspiration fra sommer-surprise-pakken. Fire nye kort, som JEG har lavet. Denne gang uden oxide-sværter, men med fokus på at bruge papir i stedet ;)

Kender i det, at man roder imens man er kreativ? Jeg er normalt et ordens menneske, men når jeg er scrap-krea, arbejder jeg åbenbart bedst i rod. Beviset finder i her nedenfor. Jeg er et kæmpe rodehovede, imens jeg sidder ved bordet. Det er som om, at hvis jeg skal rydde op undervejs, bremser det den kreativeproces.  

RodThreeScoops.jpg

Camillas sommerhilsner

Kort 20: is og gavekort
Et gavekort til lækker, lækker is er da en ynglingsgave ;) Ihvertfald for mit vedkommende. 


Kort 21: Strandfest med øller
 


ThreeScoopsSommer22.jpg

Kort 22: Flaskepost fra en øde Ø
Rødvinstag. Her er en krabbe strandet på en øde Ø og må drikke rødvinen for at kunne sende en flaskepost afsted. 

  • Tag: udstanset med denne tag-punch til at lave toppen (2,5 inch i bredden) + denne Hole Reinforcer punch til at forstærke hullet til snor. 
  • Bølger: disse er udstanset med denne sky-die. Hvis du bruger denne die "omvendt" bliver det til bølger i stedet for skyer;) Bølgerne er udstanset fra det blå-gradient-papir fra pakken. Blå-gradient-papir fås også i shoppen.
  • Krabbe: stemplet på Neenah papir med memento-sværte. Farvet med copics: R46 + R37 + R59. R59 er også brugt til rødvin.
  • Ø'en er udstanset med cirkeldie fra Nellie Snellen
  • Bemærk båndet er genbrugt fra pakkens indpakning. 

Kort 23: et nyt hjem

Jeg håber i er glade for jeres sommerpakke. Tak fordi i vil lege med!
Husk at deltag i konkurrencen om et gavekort til Three Scoops på 150 kr. 

Konkurrence

Sådanne gør du: Del det du laver med sommerpakken på enten facebook eller Instagram. 

  • Instagram: del dit billede på Instagram og benyt disse hashtags: #threescoopssommer #threescoopsdk. Vær opmærksom på, at jeg ikke kan se dit bidrag, hvis din profil er hemmelig. Din profil skal derfor være åben under konkurrencen.
  • Facebook: på Three Scoops facebookside finder du et sommer-konkurrence-opslag. Vedhæft dit bidrag i kommentarfeltet eller indsæt et link til der hvor dit bidrag kan findes (f.eks. på din blog el.lign.). 

Du får et lod i konkurrencen for hvert bidrag du deler med os. Du kan deltage med det samme bidrag på både Instagram og facebook (så får du 2 lodder). Du kan deltage så mange gange du vil, du kan dog maximalt opnå 10 lodder i konkurrencen. Sidste frist er 31/7-2018, hvorefter jeg vil trække en vinder af et gavekort til Three Scoops på 150 kr.

Efterårspakken

Efterårspakken er i øvrigt allerede sat til salg her. Pakken koster 250 kr. og så kommer der fragten oveni (35 kr. med DAO). Efterårspakken kan også afhentes ved Scrapbook-Convention i Middelfart den 6.-7. oktober 2018 (vælg dette under fragtmetoden) eller i butikken på Frederiksberg (vælg dette under fragtmetoden) .

Pinterest

Du vil altid kunne finde vores sommer-surprise-eksempler på Three Scoops pinterest-profil. Vores profil finder du her. Sommer-surprise-eksempler finder du her. Har du ikke en pinterest-profil, kan jeg helt klart anbefalde dig at få en. Det er den bedste platform til at gemme alt sin inspiration. 

Tak for fordi i ser med!
Der kommer mange, mange - og endnu flere - blogindlæg fra Three Scoops efter sommerferie. 

Sommerhilsner fra
Camilla