Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Sommer-surprise vol. 4

Camilla Severinsen

Døgnet har for lidt timer! Det er en travl periode for mig på kontoret og derfor har I måtte vente lidt med de sidste blogindlæg for sommer-surprise-pakken. Jeg har efterhånden accepteret at tiden går for stærkt, når man er en´one-woman-army´, men det irriterer mig, at jeg ikke når alt hvad jeg har lovet jer.

Bedre sent end aldrig ;) Her kommer så mine første sommerhilsner med brug af sommer-surprise-pakken. På søndag kommer jeg med endnu et blog-indlæg.

Lige i øjeblikket er jeg optaget af oxide-sværter og mine Copics, så dem har jeg haft godt gang i. Jeg er næsten helt glemt at benytte papiret fra pakken, fordi jeg blev grebet af at sværte og farvelægge. 

Camillas sommerhilsner

 

Kort 16: solskinshilsner


ThreeScoops17_1.jpg

Kort 17: Oh crab!


ThreeScoops_Sommersurprise.jpg

Kort 17: landkrabbe


Kort 19: hmmmm ... sommer-rosé


Et sent fredagsblogindlæg!

Vi ses igen på søndag, hvor jeg en 4 kort klar til jer igen. 
Camilla