Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Sommer-surprise vol. 3

Camilla Severinsen

Kølige drinks og lækre is

Så er vi nået til det 3. blogindlæg med inspiration til forårs-surprise-pakken. I dette blogindlæg handler det om is og kølige drinks. Skål på det!!

Igen er det min designer Anja, der står bag disse kort-skønheder. 


Kort 12: du er cool


Kort 13: tricolor 


ThreeScoopsSommer_Kort14.jpg

Kort 14: SKÅÅÅÅÅÅL


Kort 15: Den fordrukne krabbe ;)

  • Kortbase: 13,5 x 13,5.
  • Blondebaggrunde: udstanset på sort karton med blode-die fra Crealies. Mønsterpapir ovenpå, er skåret til i passende størrelse.  
  • Glas: er udstanset med Margarita-die fra die-namics. Der er sat et shaker-vindue i som passer til margarita-dien. I beholderen er "isterninger" fra die-namics.
  • Flagranke: udstanset fra denne die-pakke fra Lawn Fawn. I jeres suprise-pakke er der et tekststempel, hvor der står sorry. Det er dette tekststempel, som er brugt til at stemple i banneret. Den nemmeste måde at gøre dette på, er at sværte hele stemplet med sort sværte og så fjerne farven fra de bogstaver der ikke skal stemples. Det kan du eksempelvis gøre med denne stamp-shammy (vores ynglings klud til at rense stempler. Det eneste du behøver er denne klud og vand)
  • Krabbe: Stemplet på Neenah papir med memento-sværte. Farvelagt med Chameleon tus (YO3) og Farveblyant (8-02)

Jeg har flere kort at vise jer. De sidste fra egen hånd. Jeg har lovet et blogindlæg imorgen tirsdag - meeeeeen da det er travle dage på kontoret med deadlines samt et årsregnskab, der skal afsluttes, er jeg nødt til at rykke blogindlægget til torsdag/fredag. Korteksemplerne er lavet, jeg kan dog først lægge det på bloggen torsdag eller fredag. Stay tuned ;)

Efterårspakken er i øvrigt allerede sat til salg her. Pakken koster 250 kr. og så kommer der fragten oveni (35 kr. med DAO). Efterårspakken kan også afhentes ved Scrapbook-Convention i Middelfart den 6.-7. oktober 2018 (vælg dette under fragtmetoden).

Camilla