Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Forårsfornemmelser vol. 3

Camilla Severinsen

BZZZZZZZ

Her kommer så det tredje blogindlæg i rækken af fire. Denne gang er der fokus på bier - og kun bier. De første kort er designet af Anja og det sidste af mig selv. 

Nr. 9 og nr. 10

Kort nr. 9 og 10
Her har Anja benyttet pakkens stencil på begge kort. Hun har sværtet med både brun og gul farve. Kort nr. 9 er lavet på en A6-kortbase og så er der brugt Nellie Snellens “Straight Dotted Round” til de runde ringe.
Kort nr. 10 er lavet på en brun 10x10 kortbase. Bierne er farvelagt med Chameleon-tusser og klippet ud. Hullet i kortet er udstanset med Die-namics "Square Peek-a-Boo Window". Den hvide cirkel inde i kortet er udstanset med Nellie Snellens “Straight Dotted Round”.


Kort 11
Endnu et så fint kort fra Anja. Kortet er lavet på en A6-kortbase. Basen har fået afrundede hjørner med en hjørnepunch. Den sorte baggrund som er sat fast lidt skråt på kortet, er udstanset med Die-Namics "Mod Rectangle STAX". Den gule baggrund er udstanset med Nellie Snellens “Straight Ragtangle-2” hvorpå der er udstanset et hjerte med Die-Namics "Striped Heart". Bierne er farvelagt med Chameleon-tusser og klippet ud. Den store bi er sat fast med en wobbles fra pakken, så den dermed kan vibrere. 


ThreeScoopsForår_Vol3.1.1.jpg

Kort 12
Dette kort har jeg selv lavet. Ja du læste rigtig! Det er et kort fra egen hånd. Det er sjælendt jeg har tiden til at sætte mig og designe kort, men jeg besluttede mig for, at jeg skulle finde tiden til det ved forårspakken. Jeg er selv blevet rigtig glad for pakkens indhold, så det er derfor også vigtigt for mig at vise, hvad jeg havde af ideer.

Kortet er lavet på en A6-kortbase. Baggrunde er udstanset med Die-Namics "Mod Rectangle STAX". Bierne er farvelagt med copic ciao (gule farver: Y02-Y08-Y17 og grå farver:  C0-C3-C5-C7). Den runde cirkel er lavet med pakkens stencil. Den har fået den runde form ved at jeg har sværtet gennem en rund skabelon, som jeg selv har lavet (se nedenstående foto). Jeg har først sværtet med oxide Squeezed lemonade. Derefter har jeg sværtet med oxide fossilized amber i små pletter med en "Detail Blending Tools", så jeg ikke sværter hele fladen. Til sidst har jeg sværtet igen med Squeezed lemonade for at blende de to farver sammen. Jeg har brugt to farver for at få lidt dybde. 

ThreeScoopsForår_Vol3.1.2.jpg

Det var korteksemplerne for i dag. Imorgen er jeg på banen igen med mere inspiration fra egen hånd. 

Vi ses her på bloggen igen i morgen.

Camilla