Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Forårsfornemmelser vol. 2

Camilla Severinsen

Søde bær

Lad os springe direkte til blogindlæg nr. 2. 
Ikke så meget snik-snak her fra. Alle eksemplerne er designet af min altid dygtige designer Anja. 

Under hvert korteksempel har jeg skrevet en beskrivelse af, hvilke produkter der er benyttet udover pakken. Igen er teksterne, som er markeret med FED, et direkte link til produkterne. 


Kort 5

Kort nr. 5
Et enkelt kort, hvor man kan få brugt lidt papirrester. Her har Anja brugt lidt overskuds-strimler af sit jordbær- og rødternede papir. Enkelt og nemt kort på en A6-kortbase. De runde blode-udstansninger er Nellie Snellens “Doily-2”. Bær er farvelagt med Chameleon Color Tones


Nr. 6

Kort nr. 6
Man kan da kun blive glad af dette kort. Friske farver og et H. C. Andersen citat.
Kortet er lavet af en 13,5x13,5 kortbase
Den rødternede baggrund er udstanset med XXL 70 fra Crealies. Herefter er der udstanset et hul med Nellie Snellens “Straight Dotted Square”. Samme die er brugt til den orange-udstansede firkant med afrundede hjørner. Bær, kande og blade er stemplet på Neenah-papir og efterfølgende farvelagt med Chameleon Color Tones. Blomster er stemplet på Gradientpapir fra pakken og farvelagt med enkle skygger efterfølgende. Alle stemplinger er klippet ud, så der skal man have lidt tålmodighed :) Det har Anja. Der er til sidst pyntet med få pailetter. 


Kort nr. 7
Os scrappere er ikke spor krukkede - vi er sirlige og søde som honning ;) 
Et kort hvor foldningen er lidt anderledes. Anja har lavet korteksempler med denne model før, så det må vist snart være på tide, at jeg laver et seperat blogindlæg med en skabelon til foldningen af dette kort. Jeg har taget billeder af kortet fra forskellige vinkler, så du kan fornemme modellen, falsninger og skæringer.
Den yderste firkant med afrundende hjørner er udstanset med  Nellie Snellens “Straight Dotted Square” og “Straight Square-2”. Krukken er farvelagt med farveblyanter fra Chameleon.


Kort nr. 8
En lille boks, som er lavet med Lawn Fawns "Scalloped Box Card Pop-Up". En boks som nemt kan foldes sammen og passe i en almindelig C6-kuvert. Boksen kan se indviklet ud at lave, men det er noget af den nemmeste boks, når man først har Lawn Fawns die. Man kan også lave sin egen model, hvis man har tålmodigheden til dette.
De ovale cirkler er udstanset med “Straight Dotted Oval”. Bier er stemplet på Neenah-papir og farvelagt med Chameleon Color Tones. De små bier som flyver, er der viklet lidt ståltråd om, så de er mere stabile. Krukkens top er stemplet på det rødternede papir og klippet ud. Krukkens glas er stemplet på neenah brunt papir og farvelagt efterfølgende med Chameleon Color Tones.


Det var eksemplerne for i dag. Jeg vender tilbage i morgen med at nyt blogindlæg om eftermiddagen. 

Husk du altid kan finde Three Scoops korteksempler på Pinterest. Three Scoops har sin egen profil, hvor jeg forsøger at få gemt alle vores korteksempler. Find os på Pinterest her. Der er en seperat mappe med korteksempler fra surprise-pakkerne. 

Jeg ønsker jer alle en god søndag. Måske det bliver en krea-dag med forårspakken? 
Husk at deltage i konkurrencen med dine kreationer. 

Camilla