Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Konfirmationsforberedelser

Camilla Severinsen

KonfirmationThreeScoops.jpg

Konfirmationstiden nærmer sig. En spændende tid for de unge mennesker. Jeg husker tydeligt hvor spændt og nervøs jeg selv var. Til gengæld husker jeg ikke, hvordan mine egne invitationer og bordpynt så ud. Jeg mindes ikke, at det er noget jeg selv har lavet. Jeg havde ikke opdaget denne skønne hobby dengang. 

Jeg håber at årets konfirmander har mod på selv at springe ud i håndlavet invitationer og bordkort. Mon ikke invitationerne allerede er sendt ud? Hvis ikke, er det lidt inspiration at hente i dette blogindlæg. Her her både inspiration til invitationer, lykkeønskningkort, borddækning og takkekort.

Min designer Anja er den kreative bag konfirmationsinspirationen. Links til produkterne findes under billederne. Klik på billederne og de bliver større.
 

Invitation


Borddækning


Inspiration til kort til konfirmanderne

Takkekort

Tak fordi i kiggede med. Jeg håber i blev inspireret. 

Camilla