Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

11. DECEMBER: INSPIRATION TIL ADVENTSPAKKE 2

Camilla Severinsen

Kort 1:
Jeg har først stemplet og heat embosset de tre forskellige sukkulenter på akvarel papir. Herefter har jeg brugt Distress Oxide Black Soot på baggrunden for at give det matte look som får baggrunden til at minde om et kridttavle. Jeg har farvelagt planterne med Copic. Grøn: YG06 og G14, Brun: E51, E31 og E33 og Pink: RV10 og RV02. Jeg har brugt den nye TAK-die og skåret den ud 5 gange og limet disse sammen for at give en bedre 3D effekt. Bag planterne har jeg diecuttet en cirkel i vellum og skåret to strimler af Three Scoops designpapir fra shoppen. Det er alt sammen hævet op fra baggrunden med 3D puder.

Kort 2:
Planterne er farvelagt med samme copic-farver som kort 1 og derefter limet på en cirkel af vellum. På baggrunden bag planterne har jeg skåret en bord med begge dies fra pakken og blendet Distress Oxide Cracked Pistachio og Evergreen Bough. Baggrunden har jeg limet på et af de smukke designark fra pakken og til slut har jeg tilføjet nogle af de klare palietter fra den første pakke. Teksten er heat embosset med ranger Gold.

Kort 3:
Planten er farvelagt med copics. Grøn: YG06 og G14 og lyserød RV00 og RV000. Baggrunden og strimlen er begge skåret af designark fra shoppen. Bag planten er en cirkel af vellum diecuttet med en cirkel fra sættet MFD09 Nellie Snellen Multi Frame Snefnug. Teksten er heat embosset med ranger Gold og de sorte palietter er fra en af Three Scoops paillet-blandinger.

Kort 4:
Dette kort åbnes i toppen, og det hvide papir med tekststemplet på, er en del af indersiden af kortet. Jeg har brugt de nye skønne dies, der fulgte med i denne pakke, til at lave den spidse bort. Den blå farve er min kortbase og jeg har således skåret en bort og limet på indersiden af kortet og limet det stribede papir oven på kort basen, således at den lyseblå farve giver en god kontrast til det stribede. Planterne er farvelagt med samme copics som på de andre 3 kort. På den hvide cirkel bag planterne har jeg ganske forsigtigt blendet Distress Oxide Tumbled Glass. Teksten er heat embosset med Ranger Gold.

Jeg glæder mig til at se, hvad i får lavet med pakken.
Nadja