Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

7. DECEMBER: INSPIRATION TIL ADVENTSPAKKE 1

Camilla Severinsen

Så lykkedes det mig endelig at få min lille film til at virke. I dag er det derfor endelig mig selv, der er på bloggen med inspiration til adventspakke nr. 1. Det er det sidste inspirationsindlæg med denne pakkes indhold.

Jeg har lavet en lille slik-gavepose samt slik-mærkat der kan bindes om juleslikskålen.

Jeg vil først vise hvordan gaveposen er lavet. Det gør jeg i en lille video. Det er første gang jeg laver sådanne videoer, så bær over med mig og kvaliteten ;)

Som i kan se i filmen, er formen til slikposen er ret nem at lave. Jeg blev selv helt overrasket første gang jeg lavede min version. 1-2-3 og så var den færdig. Og så kan man jo vælge at pynte den på uendelig mange måder. Jeg har valgt at pynte helt simpelt, så det er den rigtige konfekts genkendelige farver, der træder frem.

Her kan du se gaveposen i billeder og længere nede har jeg en materialeliste.

Derudover har jeg lavet et lille mærkat, som kan sættes fast på juleslikskålen. Til dette mærkat er brugt stencil fra pakken til at skabe de grønne striber. Mærkatens form er standset med samme punch, som jeg brugte ved gaveposen.
Jeg har udstanset den stribede baggrund i den største størrelse i punchen (2,5 inch i bredden) og en hvid baggrund i den mellemste størrelse (2 inch i bredden). Karameller er farvelagt med Copic Ciao med tilføjet hvide skyggeeffekter.

Julehumør og julehilsner
Camilla

PS: Husk at deltag i adventskonkurrencen, ved at dele dine værker du laver med adventspakkernes indhold.


Sådanne deltager du:

Lav et kort, layout, gavemærke eller noget helt fjerde ud af dine nye produkter fra dine adventspakker. Fotografer dit kreative bidrag og vis os det på facebook eller Instagram. 

Instagram: del dit billede på Instagram og benyt disse hashtags: #threescoopsadvent #threescoopsdk. Vær opmærksom på, at jeg ikke kan se dit bidrag, hvis din profil er hemmelig. Din profil skal derfor være åben under konkurrencen.

Facebook: på Three Scoops facebookside finder du et advents-konkurrence-opslag. Vedhæft dit bidrag i kommentarfeltet eller indsæt et link til der, hvor dit bidrag kan findes (f.eks. på din blog el.lign.). 

Du får et lod i konkurrencen for hvert bidrag du deler med os. Du kan deltage med det samme bidrag på både Instagram og facebook (så får du 2 lodder). Du kan deltage så mange gange du vil, du kan dog maximalt opnå 10 lodder i konkurrencen.

Mange har travlt i julen, så derfor har i helt frem til februar til at deltage i konkurrencen. Sidste frist er søndag den 3. februar 2019, hvorefter jeg vil trække en vinder af et gavekort til Three Scoops på 400 kr.