Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

5. DECEMBER: VANDFARVE

Camilla Severinsen

I dag var det meningen, at jeg - Camilla - skulle have været på bloggen med et indlæg om adventspakke 1. Jeg har filmet 2stk videoer til jer, men desværre opstod lidt tekniske problemer, så jeg har ikke fået det til at lykkes endnu. Jeg håber mit indlæg kan komme på imorgen eller senere på ugen.


I dag har vi så istedet et aftenindlæg fra Nadja. Nadja viser jer her nedenfor, hvordan hun leger med vandfarver.

Jeg er mega fan af at lege med vandfarve, jeg elsker de abstrakte og “tilfældige” mønstre vandfarver giver mig, så i dag har jeg valgt at vise hvordan jeg laver enkle kort med distress ink, embossing pulver og ikke ret meget andet.

1: Jeg starter med at tage et A6 ark akvarelpapir jeg har skåret ud fra (det her skønne og billige akvarelpapir) fra shoppen. I anledning af at det jo er december har jeg valgt at bruge stempelsættet Hi Cupcake. Jeg sætter hver cupcake på en akryl blok og stempler en af hver af gangen inden jeg putter embossingpulver på. Jeg har valgt den skønne guldfarve fra Ranger.

2: Jeg kunne sagtens have stemplet dem alle på en gang, men da jeg oftest embosser den her slags baggrunde med hvid embossing kan det være svært at se hvor langt man er nået med sit mønster hvis ikke man varmer embossingpulveret løbende.

3: Da jeg har stemplet og embosset hele min baggrund. kan jeg se nogle “huller” i mønstret som jeg gerne vil fylde ud. Til det bruger jeg det største hjerte fra stempelsættet med englene.

4: Man kan se, at jeg ikke har været grundig nok med at fjerne overskydende pulver fra papiret, men det generer mig ikke, jeg kan lide det rustikke look og det ses alligevel ikke rigtig, når først jeg har farvelagt baggrunden.

5: Jeg har valgt at bruge mine Distress Ink refills, men man kunne også sagtens bruge distress ink fra stempelpuderne trykket ned på glasset, eller distress oxide, hvis man gerne vil have et mere kalket look. Jeg tilføjer en del vand til hver dråbe. Distress ink er i modsætning til distress oxide meget klare i farverne og det er netop en af de ting jeg elsker ved at bruge netop disse til den her type baggrund, dog ønsker jeg ikke en alt for kraftig farve på netop dette kort.

Der er nogle der efter Distress oxide kom på markedet har udtalt at de ikke længere ser behovet for Distress ink, jeg ser det mere som to produkter der komplimenterer hinanden helt vildt godt! Jeg bruger dem ofte sammen og det giver nogle vilde fede effekter netop fordi Distress Oxide er mere mat end den klare Distress Ink.

6: Jeg starter med at væde papiret godt over det hele så det er helt mættet af vand - og her husker jeg så at det er en god idé at tape papiret fast når man bruger så store mængder vand. Så det skynder jeg mig lige at gøre. Det skal nok rette sig ud igen også uden tape, men det er bare nemmere at male på en flad overflade end et stykke papir der buer.

7: Nu begynder jeg langsomt at duppe farve på med min pensel her og der. Det er fuldstændig tilfældigt hvordan jeg har lagt farven. Hurtigt løber de ind i hinanden og giver en fed effekt. Jeg malerne indtil jeg føler mig nogenlunde tilfreds med resultatet. Herefter tørrer jeg det overfladisk med min varmepistol.

8: Når jeg har tørret det en lille smule tager jeg penslen igen og retter små steder hvor farven har samlet sig i de små fordybninger embossingen har lavet. Det behøver man bestemt ikke, det giver også en fed effekt, men på min kan jeg se, at der er nogle af stregerne i cupcakeformen som er blevet meget mørkeblå i forhold til de andre, så det lysner jeg med lidt vand. Og så venter jeg bare på at min baggrund tørrer helt op, heldigvis går det forholdsvis stærkt på netop denne type akvarelpapir.

9: Mens baggrunden tørrer stempler og embosser jeg en tekst med hvid embossing pulver på sort karton.

10: Og så er kortet egentlig klar til at blive samlet. Et enkelt og alligevel meget smukt kort.

Glædelig 5. december

Nadja