Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

31 DECEMBER: GODT NYTÅR

Camilla Severinsen

2018 er ved at være forbi, og om få timer skriver vi 2019 i stedet. Det giver anledning til at stoppe op og tænke over årene der er gået og hvad det nye år vil bringe.

Her ved årsskiftet tænker jeg tilbage på det tidspunkt, hvor det hele startede i 2016. Jeg havde drømmen om at designe egne stempler og udvikle produkter til min store hobby cardmaking. For mig manglede jeg noget nyt indenfor denne hobby samt nyttige og moderne danske stempler. Men var min drøm urealistisk? Og hvor starter man egentlig?

Når jeg tænker tilbage, har jeg taget nogle vanvittige valg for at få min drøm til at blive til virkelighed. Og heldigvis har jeg ikke fortrudt nogle af dem. Jeg ville klare det hele selv og jeg skulle nok finde løsningen.

Var drømmen urealistisk? JA. Men lykkedes det alligevel? JA.

Tak for 2018

Tak for året der er gået. 2018 har været et fantastisk år. Det har været et travlt år, men fantastisk. Three Scoops er endelig begyndt at producere dies. Jeg ved godt det ikke er mange endnu, men der kommer flere i det nye år. Det lover jeg. Jeg har fået to nye designteam-medlemmer på holdet, så vi kan fortsætte med at lave en masse inspiration til jer. Og så stiger varelaget støt med nye produkter.

Tak til min familie og kæreste, som må stå model til meget i min lille virksomhed. Tak til mit designteam, som gang på gang leverer fantastisk inspiration med Three Scoops produkter. Og sidst men ikke mindst, skal der lyde en stor tak til jer kære kunder og følgere. Uden jer kunne dette selvfølgelig ikke lade sig gøre. Tak for jeres rosende ord på min vej.

 

Jeg ser frem til år 2019

2019 bliver et spændende år med selvfølgelig mange nyheder og spændende udfordringer.

I januar glæder jeg mig til deltage på forhandlermesser i USA og Frankfurt for både at samle inspiration, men selvfølgelig også for at se, hvad der bliver HOT i det nye år.

Fra og med februar 2019 kan i forvente en masse lækkert nyt hver måned fra Three Scoops. Det nye år er ikke planlagt ned til mindste detalje endnu, da der kommer til at ske rigtig meget. Derfor venter jeg også med at afsløre noget endnu. En ting er dog helt sikkert. Three Scoops får i løbet af året ny og forbedret hjemmeside. Den har været længe undervejs (I know), men i det nye år kommer den!

2019 bliver et spændende Three Scoops år

Jeg ønsker jer alle et rigtig godt nytår!
Jeg ser meget frem til at træde ind i 2019 med jer.

Camilla