Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

28. DECEMBER: INSPIRATION TIL ADVENTSPAKKE 4

Camilla Severinsen

Så fik vi åbnet den sidste pakke i Three Scoops adventkalender – og den er lige så lækker som de andre 3. Jeg er igen vild med indholdet – den drømmefanger er fantastisk.

Jeg har lavet disse 4 skønne kort, hvor jeg har brugt både mønsterark, die, palietter og stemplet.

KORT 1
Lad os starte med shakerkortet jeg har lavet – jeg er vild med shakerkort!

Selve kortbasen er skåret i Neenah karton i str 10,5x14,9. Det gør jeg tit, da jeg er ret glad for den hvide tone. Baggrunden er det lysegrønne gradientark fra pakken og det er skåret ud med den næststørste Regtangle-die, og der har jeg brugt ’Nellie’s multiframe Round Scalloped’ til mit shaker vindue. På bagsiden af det lysegrønne papir har jeg sat et stykke Acetate som shaker vindue. Drømme er skåret ud i sølv glimmer karton og limet på. Den lille drømmefanger er farvet med Copics: C0-C1-C3-C5 og RV02. Kortet er fyldt med de skønne palietter fra pakken og fronten er sat på med 3D tape.

KORT 2

Her har jeg brugt en kortbase fra kortpakningerne i str 10,5x14,9, og skåret et stykke af Three Scoops water colour paper i str 10x14,4. Baggrunden er farvet med Distress ’Spun Sugar’ og jeg har splattet lidt vand på som har trukket lidt af farven ud igen. Den store drømmefanger er farvet med Copics: G0000-G000-G00-BG32, C5-C9. De små stjerne-palietter er også fra pakken.

KORT 3

Igen har jeg brugt kortbase fra kortpakningerne i str 10,5x14,9, og skåret i det mørkeblå gradient-ark fra pakken i str. 10x14,4. Den store drømmefanger er farvet med Copics: RV11-RV34 og C0-C3. Drømme er skåret ud i hvidt karton og er farvet med de samme Copics som drømmefangeren - en stribe RV34 nederst og en stribe RV11 i midten – resten er bevaret hvidt. Sølv palietterne er også fra pakken.

KORT 4

Her har jeg bugt kort fra pakningen i str 13,5x13,5 og lavet en fed baggrund på Three Scoops water colour paper i str 13x13. Jeg har brugt Distress ’Cracked Pistachio’ og ’Peacock Feathers’ ’Sol Stencil’ og ’Sky Stencil’ (du kan se hvordan i dette tidligere opslag her på bloggen) Jeg farvede et stykke Neenah karton med RV02 inden jeg skar drømme teksten ud. Den lille drømmefanger er farvet med Copis: RV00-RV10-RV02. Kortet er igen pyntet med palietter fra pakken.

Det var alt for i dag – glæder mig til at se jeres fantastiske kreationer med pakken.

Ha en fantastisk dag!
Hilsner Janni