Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

22. december: cirkler med cirkler

Camilla Severinsen

Hej, så er jeg tilbage på bloggen igen, og i dag har jeg lavet et indlæg helt uden copics – ja jeg er også selv overrasket!

I dag har jeg leget med massere af Oxides, Cirkel-stencil, Tillykke-die og 2 lækre tekst stempelsæt – ’Tillykke med’ og Din Store Dag’ .

Farverne jeg har brugt til alle baggrundene med Cirkel Stencil er Oxide Cracked Pistachio, Peacock Feathers og den sidste nye Victorian Velvet – den sidste er tæt på at være min nye favorit – den er så lækker.

Jeg er vild med den her farvekombination, super lækre farver. De lysegrønne er farvet med Cracked Pistachio og så har jeg lagt lidt Peacock Feathers i bunden og blendet dem sammen. Du kan også få forskellige nuancer ved at have meget eller lidt farve på blenderne.

Jeg har lavet en base til det første kort hvor jeg har brugt Victorian Velvet til at farve kanten på min baggrund, jeg har stemplet med den, samt farvet et stykke karton som jeg har skåret tillykke ud af.

Her er resultatet af første kort.

På mit andet kort har jeg sprøjtet lidt vand på baggrunden efter jeg har farvet den og tørret det op med papir, det giver en fed effekt. Til baggrunden og tillykke har jeg brugt sort karton, det giver kortet et mere markant udtryk. Stemplet er fra ’Tillykke med’ .

Sidste kort for i dag, her har jeg farvet baggrunden med Peacock Feathers og brugt teksten fra Din Store Dag’ -stempelsæt. Tillykke-die er denne gang brugt på sort mosgummi.

Tre kort lavet med de samme farver og alligevel 3 helt forskellige udtryk.

Jeg håber mit indlæg gav dig ny inspiration til nogle skønne baggrunde til dine projekter.

Ha’ en fantastisk dag.
Hilsner Janni