Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

20. december: Eventyrlige gavemærker

Camilla Severinsen

Min ældste søn har en eller anden ting med svampe, præcis som jeg synes sæler og sælunger var det allerbedste motiv at tegne og forme da jeg var kreativ som barn, så synes min søn at have kastet sig over motivet svampe, som sin yndling at gengive. Så i dag vil jeg lave nogle gavemærker til hans gaver.

Jeg viser her step-by-step hvordan jeg laver dem. Sidder du ved en computer kan du trykke billederne større.

STEP 1: Jeg har en idé om at lave shaker-kort, så jeg finder cirkel-dies, vindues-dies, acetate (klart plastic), noget falsk sne og farvelagte svampe frem. Se links til produkter sidst i blog-indlægget

STEP 2: Først laver jeg forsiden på mit kort. Vinduet skal laves af et designark i grøn, og af dovenskab vælger jeg at tape både vindue-die og cirkel-die sammen, så jeg kun skal køre dem igennem en gang.

STEP 3: derefter laver jeg bagsiden i almindelig hvid karton, ved kun at bruge den yderste cirkel som også er den jeg brugte sammen med vinduet.

STEP 4: jeg bruger samme die til at lave den klare plastic som skal være selve vindues glasset

STEP 5: Jeg limer forsiden oven på vindues glasset med Glossy Accent, da glossy accent kan lime på ALT.

STEP 6: Jeg giver den side af baggrunden der skal kunne ses gennem vinduet en smule Tumbled Glass distress oxide for at tilføje lidt dybde.

STEP 7: Når jeg laver shaker kort bruger jeg 3D tape. Da tapen ofte er meget bredere end jeg skal bruge, så skærer jeg dem i tyndere strimler mens dens stadig er på rullen. På den måde undgår jeg at tapen klistrer fast til min saks eller hobby skalpel og jeg kan nøjes med at tage en lang sammenhængende strimmel, hvilket gør det nemmere at lave shaker vindues helt tæt.

STEP 8: Når jeg klæber 3D tapen fast starter jeg med at sætte enden på som vanligt, derefter tager jeg bagsiden af beskyttelses filmen af, sådan at begge sider nu klistrer. Når bagsiden er taget af, så kan jeg forme tapen rundt om mit vindue, det ville jeg ikke kunne gøre hvis bagsiden stadig sad på.

STEP 9: Nu vil jeg fylde mit vindue med gunstigt sne og klistre for- og bagside sammen. Nogle stykker i det kunstig sne er for tykke til at kunne bevæge sig rundt bag mit vindue, derfor vælger jeg at klippe det i mindre stykker. Det er nemt og hurtigt og intet problem at klare i en hurtig vending. Se step 10.

STEP 10: Jeg hælder lidt af den kunstige sne op i et snapseglas og klipper det i mindre stykker med min Tim Holtz saks, som kan klippe i stort set alt og som selv på grund af måden skærefladerne er lavet på, sliber sig selv og derfor ikke bliver sløv selv om jeg bruger den til plastik.

STEP 11:  Jeg hælder lidt af den nyklippede sne direkte på ruden så jeg har føling med hvor stor et område det vil dække, og så lægger jeg bagsiden, med det blå ud mod ruden, på.

STEP 11: Jeg hælder lidt af den nyklippede sne direkte på ruden så jeg har føling med hvor stor et område det vil dække, og så lægger jeg bagsiden, med det blå ud mod ruden, på.

STEP 12:  Jeg udvælger mig et par svampe. Disse er fra stempelsættet    ‘lykke til’        - et stempelsæt der kun er meget få tilbage af, så det udgår snart i Three Scoops sortiment. Svampene har jeg farvelagt tidligere, da jeg fandt dem som gode motiver at øve mig på, da jeg skulle lære copic tusserne at kende.

STEP 12: Jeg udvælger mig et par svampe. Disse er fra stempelsættet ‘lykke til’ - et stempelsæt der kun er meget få tilbage af, så det udgår snart i Three Scoops sortiment. Svampene har jeg farvelagt tidligere, da jeg fandt dem som gode motiver at øve mig på, da jeg skulle lære copic tusserne at kende.

STEP 13: Jeg klipper en smal strimmel af et andet designark, og klæber det på for og bagside således at det danner en hank til snoren der selvfølgelig også skal på gavemærket.

STEP 14: Nu vælger jeg at bruge stempelsættet Til&Fra - det havde selvfølgelig været optimalt at gøre inden jeg klistrede bagsiden på, men da jeg bruger Memento ink på glat karton så kan jeg sagtens stemple selv efter det er linet sammen.

STEP 15: Til slut vælger jeg at tilføje “Glædelig jul” fra stempelsættet for at give lidt ekstra julehygge på gavemærker. Nu skal jeg blot have fundet de perfekte gaver til min teenager, og så bliver det også en smuk og hjemmelavet jul igen i år.

Glædelig julehilsner
Nadja

Materialer og værktøjer Nadja har brugt:
(tryk på billedet og du lander direkte i webshoppen på produktet)