Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

17. DECEMBER: INSPIRATION TIL ADVENTSPAKKE NR: 3

Camilla Severinsen

Så blev det tid til at se på den 3. adventspakke – og hold nu op den pakke er lækker og maskulin.

Her er de 3 kort jeg har lavet med indholdet – jeg har både brugt det fede mønsterpapir, samt den mega lækre nye stencil – jeg er vild med mursten og stod præcis og manglede en til mere maskuline kort.

Efter jeg havde set det lækre indhold igennem, stemplede jeg et par af hver motiv, klippede dem ud og gik i gang med Copic farvelægningen af hele sættet – jeg er vild med de brune og grønne nuancer.

Her nedenfor har jeg farvelagt lidt flere motiver, og skrevet hvilke toner jeg har brugt. Jeg har brugt samme toner til de2 brune skæg, men det ene er farvelagt mere detaljeret og det giver en helt anden effekt synes jeg.

Lad os se på de kort jeg har lavet…..

Til det første kort brugte jeg den nye mursten-stencil til at lave den fedeste baggrund – jeg brugte Oxide Peeled Paint og splattede lidt med sort farve. Tillykke er skåret med Three Scoops tillykke-die fra shoppe i sort mosgummi, og så klippede jeg teksten ud fra den lille banner det er lavet på.

Til mit andet kort har jeg også brugt den nye stencil, denne gang med Oxide Fired Brick – den sorte baggrund er et af møsnter-papirerne fra pakken – er vild med de effekter der er på det.

Mit tredje og sidste kort er lavet med 2 mønster ark, og det stribede er skåret ud med regtangle-dies fra shoppen.

Det var hvad jeg havde til jer i dag af maskuline kort, håber det gav jer lidt inspiration.

Ha en fantastisk dag!

Hilsner Janni

Yderligere produkter og værktøjer brugt:
(tryk på billedet og du lander direkte i webshoppen på produktet)