Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

12. DECEMBER: INSPIRATION TIL ADVENTSPAKKE 2

Camilla Severinsen

I dag er jeg selv på bloggen med inspiration til adventspakke nr. 2.
Jeg har forsøgt mig med to små video til jer. I den første video viser jeg, hvordan jeg har brugt de to kant-dies fra pakken. I film nr. 2 viser jeg, hvordan jeg har farvelagt stempelmotiverne med Copics.

FILM NR 1: kant-dies

FILM NR 2: favelægning med copics


Og til de færdige kort. Jeg endte med at lave 4 kort og 2 tags.

KORT 1: et 10x10 kort. Plantens potte er stemplet på samme mønsterpapir som baggrunden. Derefter klippet ud og sat på min farvelagte plante.

KORT 2: shakerkort

KORT 3: helt enkelt

KORT 4: mine to hvide baggrunde - som jeg viste i den første film - kom jeg til at spilde på. Typisk mig. Den ene baggrund stod ikke til at redde, men den anden kunne jeg redde ved at dække med lidt oxide-plask. Det er derfor nedenstående kort blev lidt vildere i sin baggrund end blot helt hvid. Heldigvis er jeg godt tilfreds med resultatet.

Tag 1: helt simpelt.

Tag 2: et mærke der kan sætte på en plante, som skal gives til en meget hjælpsom person.

Jeg håber i er glade for jeres adventspakke nr. 2.
Her nedenfor kan i se hvilke materialer og værktøjer jeg har brugt. Hvis du trykker på billedet lander du på produktet i webshoppen

Camilla