Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

24. DECEMBER: INSPIRATION TIL ADVENTSPAKKE 4

Camilla Severinsen

Fjerde søndag i advent og den sidste pakke i denne omgang. Det har i år været hyggeligt at være en del af kalenderen og dens tilblivelse. Camilla har et fantastisk blik for hvad der er godt og for at sætte nogle gode pakker sammen og jeg er taknemmelig for, at hun har betroet mig opgaven at lægge streg til nogle af stemplerne.

Dette stempel står mit hjerte meget nær. Den ene af mine sønner er meget spirituel og kunstnerisk. Drømmefangeren her er mit billede på hvem han er. En ung mand der sætter pris på livet og naturen. Den er tegnet til og tilegnet alle de skønne mennesker der enten trænger til eller udstråler det at turde tro på sig selv og alle sine drømme. Jeg er ikke i tvivl om, at det her er et stempel, jeg kommer til at bruge rigtig meget.

Jeg har designet 5 kort til jer i dag.

Kort 1

Baggrunden er lavet med Distress Oxide Spun Sugar og Picked Raspberry. Jeg har trykket selve stempelsværterne ned på et stykke plastic for at få en lille mængde sværte ud på plastikken. Herefter har jeg med en Tim Holtz sprayflaske sprøjtet plastikken med vand, sådan at farven og vandet blander sig. Til slut lægger jeg mit papir ned i min farveblanding og trækker det op igen og lægger det til tørre.

Jeg har heat embosset den store drømmefanger på vellum med Ranger Gold embossing powder. Husk at forvarme varmepistolen godt inden pulveret skal smeltes, vellum kan ikke lide at få varme for lang tid ad gangen, men høj varme i kort tid klarer det fint. Herefter har jeg klippet drømmefangeren ud og limet den direkte på baggrunden.

Jeg har bruge den skønne “drømme” die fra pakken, og stemplet “følg dine” direkte på baggrunden med distress oxide Picked Raspberry. Til slut har jeg tilføjet nogle af de skønne palietter fra denne uges pakke.


KORT 2

Jeg har stemplet drømmefangeren på et A6 Neenah papir for derefter at farvelægge den med copics. Jeg har valgt ikke at farvelægge den super detaljeret, men kun bruge en enkelt af hver farve. I kanterne af fjerene hvor jeg ønskede en lille smule skyggeeffekt har jeg blot brugt den samme tusch endnu en gang. På selve fjerene har jeg brugt en hvid uni Ball pen til at give lidt struktur. Bag drømmefangeren har jeg brugt BG000 til at give et blåt skær for at illustrere at den hænger i det fri.

Teksten har jeg diecuttet med dien fra pakken og limet direkte på baggrunden inden jeg tilføjede nogle få palietter.

Jeg har valgt at skære nogle millimeter af det hvide karton i limet det på en lyseblå kortbase. Kortet her er meget simpelt men alligevel utrolig smukt. Et hurtigt og nemt kort.


KORT 3

Dette kort er lavet fuldstændig som det første. Baggrunden er lavet ved at dryppe distress ink refill på et stykke plastic. Her har jeg brugt farverne squeezed lemonade og peacock feathers, hertil har jeg tilføjet en masse vand for at give den ønskede nuance inden jeg har lagt mit papir ned i farveblandingen.

Drømmefangeren er heat embosset på vellum med hvid embossing pulver og klippet ud. Denne gang har jeg valgt at bruge bitte små 3D puder til at lime drømmefangeren på kortet, det giver en bedre dybde i er kort med så levende en baggrund.

Teksten er diecuttet ud af kraft karton. For at skabe 3D effekt har jeg limet tre lag sammen. “Kan gå i opfyldelse” er stemplet på hvid karton o ligeledes hævet op med 3D puder.

Til slut lidt palietter som prikken over i’et. Disse er fra den skønne vinter-blanding fra shoppen. Jeg er vild med de snefnug der er i blandingen.


KORT 4

Baggrunden er malet med distress ink refills på akvarelpapir. Jeg har brugt farverne Salty Ocean og Picked Raspberry, som jeg har fortyndet MEGET med vand for at skabe det bløde look der minder om himmelen lige når solen står op.

Drømmefangeren er farvelagt med copics, denne gang har jeg brugt to nuancer af lyserød. Den ene til selve fjerene og den anden til at lave små fine strøg der giver struktur. Jeg har skåret motivet ud med en hobby skalpel, en omstændig opgave men det lønner sig i et virkelig smukt resultat. Jeg har limet drømmefangeren på med 3D puder og tilføjet “Følg dine” med sort og “Drømme” diecuttet i sølv.

Igen meget enkelt, men dette er helt sikkert mit yndlings indtil videre.


KORT 5

Rammen og baggrunden er diecuttet ud af det lyseblå papir fra pakken, jeg har brugt Three Scoops rektangel die, den største og den tredje største for at lave rammen. Midten af rammen har jeg brugt som baggrund i min shaker, derpå har jeg stemplet med citat stemplet og ellers ladt den være bar.

For at lave cirklen i drømmefangeren har jeg stemplet hele drømmefangeren og derefter kun klippet cirklen ud, med en lille hvid kant omkring. Der hvor snorene til fjerene og ophænget var på cirklen har jeg tegnet over med en hvid posca tush så de ikke længere kan ses. Derefter har jeg farvelagt cirklen med en enkelt copic R10 og skåret den ud med en hobby skalpel. For at lave de farvede fjer har jeg tage et lyserødt, et grønt, et gult og et lilla gradient designpapir og stemplet de løse fjer. Dem har jeg givet en let omgang i kanten med copic C0 og derefter lavet tynde strøg med en hvid uni Ball pen.

De små farvede fjer inde i shaker kortet har jeg lavet på samme måde, de er blot stemplet med den lille drømmefanger. Ud over fjerene er der inde i shakeren palietter og stjerner fra blandingen der var med i pakken. Teksten har jeg diecuttet af sølv karton og limet oven på shaker vinduet.

Det var det sidste indlæg fra mig i kalderlågerne.
Jeg ønsker jer alle en skøn juleaften.

Nadja