Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

18. DECEMBER: INSPIRATION TIL ADVENTSPAKKE 3

Camilla Severinsen

Den tredje adventspakke er virkelig fed! Den skriger “råt og maskulint” og jeg er vild med de muligheder det giver, specielt mulighederne for at splatte med noget maling og lave en rustik baggrund. Så det skal mit blogindlæg denne dag handle om.

STEP 1: Jeg starter med at lægge noget rødt sværte, blæk eller vandfarve på et stykke plastik og tilføje vand. Her har jeg brugt en ukendt flydende vandfarve jeg fandt i skabet, men jeg kunne lige så godt have trykket mine vandbaserede Distress eller Distress Oxide puder mod plastikken og tilføjet vand til den sværte der bliver siddende. Herefter lægger jeg mit akvarel papir, direkte ned i min store farvepøl. Præcis hvordan farven lægger sig på mit papir gør ikke så meget, det vigtige er bare at det fylder godt. Er jeg ikke tilfreds med første dyp gentager jeg og tilføjer evt. splat med en pensel. Mine baggrunde her har fået både masser af dyp og splat med både den røde farve og vand. Det er et forfærdeligt svineri og baggrundene er bestemt ikke pæne alene, men det skal de nok blive!

STEP 2: Da min baggrund er helt tør snupper jeg den fede murstens stencil, der også er med i pakken samt noget gennemsigtigt embossing pulver. Hvilken slags det er betyder ikke så meget, bare den er Clear.

Jeg lægger stencilen ned over min baggrund og trykker min embossing sværte direkte ned mod stencil og baggrund. Det fortsætter jeg med til jeg kan se at papiret skinner af sværte i hullerne fra stencilen. Jeg putter det ikke på hele baggrunden, men vælger er større område nederst og en smule i øverste højre hjørne. Læg mærke til at jeg kun bruger halvdelen af den viste baggrund. Det skyldes at papiret jeg arbejder på er A5 og jeg kun skal bruge en A6 til min kortbaggrund.

STEP 3: Herefter fjerner jeg min stencil og drysser embossing pulver direkte ud over papiret. Jeg kan nu tydeligt se hvor papiret har fået nok sværte og det ser fedt ud. Igen ikke perfekt men rustikt og tilfældigt (uden egentlig at være det)

STEP 4: Jeg smelter embossing pulveret med min varmepistol. Jeg tænder min varmepistol allerede mens jeg arbejder med stencil og sværte og den får lov at køre 2-5 minutter inden jeg bruger den, jeg har erfaret at når varmepistol får lov at forvarme på denne måde smelter embossing pulveret hurtigere og papiret er knap så tilbøjelig til at “krølle”. Hvis det alligevel bøjer giver jeg det varme fra bagsiden indtil det har rettet sig nogenlunde op igen.

STEP 5: Når embossing pulveret er smeltet er det kun glansen fra det smeltede pulver man kan se, det har ikke ændret i farven og resultatet kan godt føles lidt tamt. Men så finder jeg en mørkere rød sværte frem, her Distress Ink Fired Brick og givet baggrunden et let/tyndt lag sværte oven på det heat embossede motiv. Sværten vil kun hæfte til papiret og man kan igennem det gennemsigtige embossing nu se papirets oprindelige røde farve.

STEP 6: Hvis jeg kommer til at give for kraftigt et lag eller rammer steder hvor det ikke gør noget godt for min begrund, så tager jeg en pensel med vand og glatter distress sværten ud. Heldigvis reagerer den hurtigt på vand og den er nem at fortynde selv på papiret.


STEP 7: Jeg die-cutter den del af min baggrund jeg ønsker at bruge. Her med den største af de nye rektangel-dies.

STEP 8: Jeg har på forhånd farvelagt stempelsættet. Denne gang har jeg givet mig i kast med at farvelægge med copic-tusser.

STEP 9: Og så samler jeg mit kort med en kortbase, min baggrund og de farvelagte motiver. Nemt, sjovt og maskulint.

Tak fordi i så med.
Nadja

Materialer og værktøjer yderligere brugt:
(tryk på billedet og du lander direkte i webshoppen på produktet)