Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

14. DECEMBER: FINURLIGT JULEPYNT

Camilla Severinsen

I dag viser Anja hvordan et par jule-diesæt kan lave det yndigste julepynt.

Til de første smukke juleophæng har Anja brugt Nellie's multiframe “Snowflake” udstanset på 2mm hvid mosgummi. Mosgummi giver en ekstra fin finish.

Intet går til spilde når Anja die-cutter. Cirklen der udstanses inde i den store snefnug, har hun også lavet til et juleophæng, ved at udstanse en lille snefnug præcist i midten. Til sidst er der trådet med sytråd og små hvide perler, så udstansningerne kan hænge fint på en gren eller juletræet.

De næste juleophæng er lavet med die-sættet CED1045 fra Creative Expression. Disse er også udstanset i 2mm hvid mosgummi. Igen lader Anja intet gå til spilde og kører flere dies igennem maskinen på en gang. Hun bruger hver en rest af det hvide mosgummi. Anja udstanser på sin big-shot foldaway. Bagefter prikker hun udstansningerne forsigtigt ud med sin Tim Holtz Prikkenål og tråder til sidst med sytråd og små hvide perler.

Anja har yderligere lavet en lille gaveæske til disse juleophæng. Æsken er lavet med die-sættet Lawn Fawn Gift Box. Så kan juleophængene gemmes til næste år i sin egen lille æske, eller man kan jo vælge at give disse ophæng som gave. Alle ville da blive glade for så smuk, hjemmelavet julepynt.

Jeg vil lige vise 3 kort Anja har lavet med samme die-sæt. Den har så mange muligheder det sæt. 2 smukke julekort og så kan det sagtens bruges til andet en julekort. Se bare tillykkekortet hvor die-sættet også er brugt sammen med Three Scoops fugle-stempel.

Kreahilsner og rigtig god torsdag