Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

10. DECEMBER: INSPIRATION TIL ADVENTSPAKKE 2

Camilla Severinsen

Hej,

Så er det min tur til at vise, hvad jeg har lavet med indholdet fra adventspakke 2.

Jeg kan slet ikke få armene ned over det her stempel, det er fantastisk – jeg elsker sukkulenter og kaktusser!

Måske gik jeg lidt amok med farvelægningen, men måtte lige prøve et par kombinationer af – og jeg har selvfølgelig skrevet dem ned til jer, hvis I også skulle have lyst til at prøve det af.

KORT 1
Jeg har også lavet lidt kort, og til det første her, har jeg brugt den nye lækre die, samt papir fra pakken – jeg har også anvendt den nye regtangle-die, der udkom her i starten af december.

Kort 2
Mit andet kort er måske lidt mere markant end det jeg normalt laver – men jeg er da total vild med det – skarpe kanter – perfekt til den tekst og kaktussen. Den grønne baggrund er farvet med Distress Oxide Bundled sage – og du kan lave den skarpe kant ved at holde et papir som ’stencil’ eller ved at sætte et stykke masking tape inden du farver.

KORT 3
Mit tredje og sidste kort i denne omgang er fyldt med skønne grønne sukkulenter og kaktusser og der har jeg også brugt lidt Distress Oxide Bundled sage til at farve lidt af baggrunden. Tillykke er selvfølgelig skåret med den lækre tillykke-die fra Three Scoops.

Det var hvad jeg havde til jer i dag, men jeg garanterer I kommer til at se meget mere til det her stempel fremover.

Ha en fabtastisk dag!

Hilsner
Janni