Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

3. DECEMBER: INSPIRATION TIL ADVENTSPAKKE 1

Camilla Severinsen

Glædelig jul - og glædelig første søndag i advent (i går) ;)
Jeg har glædet mig rigtig meget til at skulle lege med slikstempler fra den første pakke i adventskalenderen fra Three Scoops. Jeg har lavet 4 kort til jer. Ved det sidste kort viser jeg step-by-step, hvordan jeg har lavet dette simple kort vist i lågen.

Yderligere materialer brugt: Sløjfe stempel + cirkeldie. Slik og sløjfe er farvelagt med copics.

Kort 2

Yderligere materialer brugt: Hvid embossing + Peek-a-boo die + dyb shakerbeholder. Slik er farvelagt med copics.

Kort 3

Yderligere materialer brugt: firkantet die + oval die + Hvid posca pen. Glædelig jul er skrevet i hånden. Slik er farvelagt med copics.

Kort 4
Jeg har lavet en step-by-step til jer på dette kort. Sidder du ved en computer, kan du trykke på billeder for at få det større.

STEP 1:  Jeg tager min stencil, som jeg er helt tosset med, og en super flot rød distress oxide så jeg kan lave illusionen om en klassisk slikpose. Farven jeg har brugt er Candied Apple.

STEP 1: Jeg tager min stencil, som jeg er helt tosset med, og en super flot rød distress oxide så jeg kan lave illusionen om en klassisk slikpose. Farven jeg har brugt er Candied Apple.

STEP 2:  Jeg  taper  min stencil fast oven på min hvide baggrund. Jeg sværter herefter over hele fladen. Jeg elsker virkelig at lege med farver og vores hjem er ofte fyldt med farveklatter alle steder. Derfor elsker jeg at distress produkterne er lavet på vand og er super nemme at vaske af kun med vand.

STEP 2: Jeg taper min stencil fast oven på min hvide baggrund. Jeg sværter herefter over hele fladen. Jeg elsker virkelig at lege med farver og vores hjem er ofte fyldt med farveklatter alle steder. Derfor elsker jeg at distress produkterne er lavet på vand og er super nemme at vaske af kun med vand.

Step 3: Jeg splatter lige lidt vand ud over mit papir, så det laver effekter i den røde baggrund.

Step 4: herefter tager jeg et stykke køkkenrulle for at løfte farven af igen og lave nogle fede lyse skjolder.

STEP 5: Jeg skærer min baggrund med de nye regtangel-dies fra Three Scoops. De er super skønne og giver en smuk kant på papiret.

Step 6: Jeg vælger at heat embosse min tekst på det sorte papir der følger med i ugens pakke. Jeg bruger en antistatisk pude inden jeg stempler sådan at pulveret kun hænger fast der hvor embossinglimen er.

Step 7: Jeg vælger ikke at farvelægge mine stemplede og udklippede motiver, men jeg vil gerne give dem en svag blågrøn skygge her og der. Jeg synes en copic G000 er perfekt til det formål.

Step 8: Jeg er ikke så pertentlig med denne farvelægning, men effekten er super flot

Step 9: Jeg er vild med de flotte palietter der følger med pakken, så jeg udvælger er nogle stykker og limer hele kortet sammen på en hvid kortbase.

Det var dagens kalenderlåge. God mandag
Nadja