Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

1. DECEMBER: RENSDYRTAGS

Camilla Severinsen

Det er i dag den 1. december, så nu går julehyggeriet for alvor i gang.

I dag vil jeg vise jer, hvordan jeg har farvelagt med Copics på disse super skønne rensdyr fra Three Scoops. Derudover vil jeg vise, hvor lidt der skal til, for at lave nogle skønne tags til julegaverne.

Tryk på billeder for at få dem større. Til sidst i indlægget finder du en materialeliste med links.

Jeg har taget et billede for hvert lag farve jeg har lagt, og skrevet hvilke toner jeg har brugt. Når jeg farvelægger med Copics, starter jeg altid med den lyseste tone først, så mellem og til sidst den mørkeste, og så går jeg baglæns for at blende dem rigtigt.

STEP 1: Her starter jeg med de lyse, som er E30 på kroppen, E50 på geviret og en tynd streg langs maven, og hovene er farvet med E57.

STEP 2: Min mellemste er E21 på kroppen, som jeg ligger ude mod kanten, og en smule på ørene, tynde streger med E53 på geviret og som skygge over hovene. Snuden og hovene farver jeg med E59, men lader en stribe i midten ufarvet, da det giver det et lidt skinnende look.

STEP 3: Den mørkeste farve jeg har anvendt til kroppen er E13 og den ligger jeg en tyndere streg med helt ude ved kanten og igen lidt på ørene.

STEP 4: Og så er det tid til at gå baglæns for at blende – her går jeg tilbage til E21 på kroppen og farver i kanten hvor E13 og E21 mødes, for at farverne blender ind i hinanden.

STEP 5:  Derefter går jeg ned til  E30  og gør det samme. Nogle gange kan det godt kræve at man går lidt frem og tilbage imellem  blendingen , for at få et flot resultat. De steder hvor jeg kun har farvet med 2 toner, gør jeg ikke mere, da det godt må stå mere markeret som skygger.

STEP 5: Derefter går jeg ned til E30 og gør det samme. Nogle gange kan det godt kræve at man går lidt frem og tilbage imellem blendingen, for at få et flot resultat. De steder hvor jeg kun har farvet med 2 toner, gør jeg ikke mere, da det godt må stå mere markeret som skygger.

STEP 6: Til sidst anvender jeg R20 til de røde kinder – jeg er vild med røde kinder på de søde små figurer.

STEP 7:  Efter jeg har klippet det skønn rensdyr ud med min yndlingssaks er det tid til at lægge lidt highlight med den hvide pen (total yndlings pen). Jeg synes de hvide highlights gør en enorm forskel, det giver så meget mere liv til figuren og farverne.

STEP 7: Efter jeg har klippet det skønn rensdyr ud med min yndlingssaks er det tid til at lægge lidt highlight med den hvide pen (total yndlings pen). Jeg synes de hvide highlights gør en enorm forskel, det giver så meget mere liv til figuren og farverne.

STEP 8:  Selve basen for mine tags er lavet med en rund cirkel fra Nellie Snellen, og den har jeg farvet let med Distress Oxide, Tumbled Glass. Derefter har jeg stemplet Juleknus i bunden med Fired Brick – super enkel baggrund.

STEP 8: Selve basen for mine tags er lavet med en rund cirkel fra Nellie Snellen, og den har jeg farvet let med Distress Oxide, Tumbled Glass. Derefter har jeg stemplet Juleknus i bunden med Fired Brick – super enkel baggrund.

STEP 9:  Jeg har sat rensdyrene på med små 3D puder, brugt min hullemaskine til at lave hul til snoren, i med snoren – og så har jeg de skønneste tags til julegaverne.

STEP 9: Jeg har sat rensdyrene på med små 3D puder, brugt min hullemaskine til at lave hul til snoren, i med snoren – og så har jeg de skønneste tags til julegaverne.

Jeg håber mit indlæg gav dig lyst til at afprøve farvelægningen, og gav lidt inspiration til nogle skønne tags til dine julegaver.

Ha’ en fantastisk dag.

Hilsner Janni

Materialeliste: