Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Forvandling til jul

Camilla Severinsen

 
Nadja.jpg
 

Selv om der altid er mange gode grunde til at købe nye lækre stempler, så er det også hyggeligt at finde nogle af dem man holder allermest af og anvende dem på en ny måde. Nu nærmer julen sig med hastige skridt og jeg har derfor valgt at lave nogle søde julekort ud af nogle af mine favoritter fra sommerens og efterårets stempeludgivelser.

Kort 1 - julehval
Det er ingen hemmelighed at jeg er helt vild med hav tema, jeg bor ved havet og vil gerne kunne bruge de lækre stempler fra det eventyrlige hav til nogle af mine venner. Derfor har jeg taget vores kloge hval og tegnet ham en simpel nissehue. Inden den blev farvelagt var den meget lidt køn, men der er heldigvis meget lidt man ikke kan redde med en masse skønne farver. Jeg har farvelagt i nogle af julens røde og grønne farver, denne gang med Copic Ciao, som jeg stadig øver mig på at bruge. Selv om jeg er en vandfarve-pige, så vil jeg gerne kunne bruge Copic også. Baggrunden har jeg lavet med Distress Oxide "tumbled Glass" og "Salty Ocean" hvorefter jeg har splattet hvid maling på for at give illusionen om snefnug i vandet.

Tegn selv din nissehue med en sort Micron pen

Kort 2 - julebanden
Jeg har også benyttet mig af nissehuer til velgørenhedstemplet med vaskebjørnene, jeg synes det passer så fint til et julekort med den skønne tekst "De bedste ønsker fra hele banden" på. Baggrunden er lavet af Distress Oxide "Spun Sugar", "Abandoned coral" og "Picked Raspberry" igen med spatter af hvid maling. Juletræet er skåret med die CED1044 fra Creative Expressions og efterfølgende farvelagt.

Kort 3 - julehund
Også velgørenhedstemplet med pirathunden har fået en nissehue, hertil har jeg brugt gaverne fra stempelsættet "Gaver" og baggrunden er igen lavet med Distress Oxides "tumbled GLass" og "Salty Ocean", splattet med hvid maling. Snebakkerne er lavet med die CED1495 fra Creative Expressions.

Kort 4 - Juleduer
Due-stempelsættet, som helt sikkert er en af mine absolutte favoritter, da de kan bruges på uendelig mange måder, har også fået nissehuer. Jeg har valgt at lave et shaker-kort med snedrys. Baggrunden bag duerne er lavet med distress oxide "Spun Sugar" og "Picked Raspberry" og teksten på kortet er fra julestempelsættet med tekster på snor.

Kort 5 - julethe
Det sidste kort er fra det nye the-stempelsæt, som jeg har valgt at sætte sammen med klejnerne fra det nye stempelsæt med julesmåkager. Baggrunden er lavet med stribe stencil og distress oxide "Candied Apple" og "Lucky Clover" og så har jeg tilføjet lidt Nuvo drops for at give lidt ekstra effekt. Med så vild en baggrund skal man passe på ikke at tilføje endnu mere uro til kortet.

Jeg håber du blev inspireret til at lave hverdagsstempler om til julestempler.
Der skal blot en tegning af nissehuse og lidt julefarve til.

Julehilsner Nadja