Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Baggrunde med Distress Oxcide og stencil

Camilla Severinsen

 
 

I dag er det min tur til at vise lidt teknikker på bloggen :o)

På Scrap-a-mania viste jeg, ved en demo på Three Scoops stand, hvordan jeg laver baggrunde med 2 stencils. Da der blev stillet en del spørgsmål hertil, vil jeg igen vise jer lidt af teknikkerne.

Her nedenfor er et lille udpluk af de muligheder jeg har lavet med en kombination af 2 stencils – og jeg vil vise jer, hvordan jeg har lavet to af dem.

46199422_10215138719713960_1965655687832797184_n.jpg

(ord som står med fed, er direkte link til produktet)

Jeg starter altid med at tape min baggrund fast med washi tape – eller anden tape der ikke ødelægger papiret. Det gør jeg på et underlag, der kan tåle at blive farvet på. Derefter taper jeg den stencil på, som jeg gerne vil arbejde med – i dette tilfælde er det en cirkelstencil, da jeg gerne vil have en rund form som baggrund.

Til denne baggrund bruger jeg også Three Scoops skystencil og da den skal flyttes rundt på papiret taper jeg ikke den fast. Først farver jeg med oxide Peacock Feathers. Det gør jeg rundt om min skystencil. stencilen flytter jeg rundt, så jeg får skyer forskudte steder i cirklen. Nogle steder farver jeg mere end andre, for at få et lidt ujævn udtryk i farverne. Du kan enten farve med et lettere tryk på blenderen, eller tage lidt af farven af først på et andet stykke papir for at få det lidt lettere udtryk. Bagefter farver jeg med Cracked Pistachio imellem skyerne, som jeg lavede med den mørkere farve – og igen anvender jeg samme teknik med lettere tryk med min blender.

Når jeg er færdig med at farve og er tilfreds med resultatet tager jeg nemt min cirkelstencil af igen og jeg har en perfekt rund baggrund med de skønneste skyer.

Den anden baggrund jeg vil vise, er en kombination lavet med sol- og skystencil. Igen starter jeg med at tape papiret fast og derefter den stencil jeg vil bruge til baggrunden. Til denne baggrund bruger jeg et stykke papir til at holde fast på min stencil imens jeg farver, for ikke at sætte fingeraftryk på baggrunden – og så kan jeg også bruge den til overskudsfarve, hvis jeg har fået for meget på.

Først farver jeg med Peacock Feather fra midte og en lille smule ud derfra.

Derefter farver jeg med Cracked Pistachio og starter der hvor jeg sluttede med den første farve. Det gør jeg for at få det blendet godt, så overgangen imellem farverne ikke bliver tydelig. Når jeg er færdig med resultatet, kan jeg tage min stencil af igen.

Da jeg nu skal bruge skystencilen sætter jeg lidt ekstra tape på i siderne af baggrunden, så jeg sikrer den ikke flytter sig. Jeg farvelægger skyerne på samme måde, som jeg gjorde med den første runde baggrund, ved at skifter mellem lagene af farver, indtil jeg er tilfreds med resultatet.

Og her det endelig resultat – en fantastisk baggrund som kan bruges bare med et tekststemel på eller et farvelagt motiv.

Jeg har lavet endnu en baggrund magen til, dog med farverne Old Paper, Shabby Shutters, Squeezed Lemonade og Tattered Rose – også en fantastisk combo. Og præcis til den baggrund var den skønne nye fugl jo helt perfekt, sammen med det nye tekststempel Tillykke med uddannelsen. Papegøjen er farvelagt med Copics combo: E0000-R00-R30-R20-R21-R42 og Y00-Y21.

Jeg håber mit indlæg gav dig ny inspiration til nogle skønne baggrunde til dine projekter.

Ha’ en fantastisk aften og god weekend.

Kreahilsner Janni