Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Velgørenhedsstempler

Camilla Severinsen

I foråret blev jeg kontaktet af Nadja. Nadja skrev til mig:

Hej Camilla
Jeg har fået en idé, og jeg kunne vanvittig godt tænke mig at lige netop du blev min “partner in crime” på dette projekt …

Nadja havde samtidig lavet dette fine kort til mig og postet det på Instagram.

Nadja var, for nogle måneder inden hun skrev til mig, blevet tilbudt en hundehvalp med mindre skavanker. Hvalpen blev ikke Nadjas, men den lille fyr satte en masse tanker i gang hos hende, mest af alt et dybfølt ønske om at hjælpe dem, der hjælper syge dyr og dyr i nød.

Derfor begyndte hun at tegne små tegninger af tilskadekommende dyr og tænkte, at man måske kunne forvandle disse tegninger til stempler og med overskuddet støtte nogle, som hjælper dyr i nød. Jeg var meget rørt af Nadjas historie og elskede med det samme hendes tegninger. Der skulle ikke mange minutter for mig til at sige:

Ja, jeg vil gerne være din “partner in crime” på projektet

Herefter lavede Nadja et nyt kort til mig og postede på Instagram.

Arbejdet gik i gang med at lave velgørenhedsstempler og nu kan vi endelig præsentere dem for jer. Stemplerne udkommer på onsdag den 7/11-2018, men sælges i før salg ved Scrap-a-mania i Sorø. Der kommer i alt 4 forskellige stempelsæt og da der kun er produceret et bestemt antal, fås stemplerne kun i et begrænset omfang.

Lad mig præsentere stemplerne:
Det første stempel er et sæt med de to vaskebjørne. Det er de samme som Nadja tegnede til mig, da hun havde fundet sin “partner in crime”. De tre andre stempler er tegninger af tilskadekommende dyr.

Nadja har tegnet illustrationerne og så har jeg videreført dem til stempler.
Derudover har Nadja også nået at trylle lidt med stemplerne og lavet lidt inspiration til jer. Tag godt imod Nadja:

 
Nadja.jpg
 

Jeg har altid elsket dyr - som barn slæbte jeg tilskadekomne dyr hjem, hjalp min mor med at pleje dem tilbage til livet og satte dem fri igen. Det var min plan at blive dyrlæge men skæbnen ville det anderledes, men kærligheden til dyrene er der stadig.

Derfor kontaktede jeg i foråret Camilla hos Three Scoops og spurgte om hun kunne være interesseret i at lave en serie velgørenhedsstempler sammen med mig, til fordel for Dyrenes Beskyttelse. På daværende tidspunkt var vi på jagt efter en ny hund til familien, og vi havde kigget på mange dyreskæbner i den process, og dyrenes beskyttelse åbner deres internater og vildtplejestationer for alt fra pindsvineunger, tilskadekomne svaner, misrøgtede hunde og katte og helt op til råvildt og ræveunger. Dyrenes Beskyttelse udfører rigtig meget af det arbejde min mor og jeg startede da jeg var barn. Det skal de have stor ros for, og hjælp til.

Derfor denne serie af dyr, nogle sjove og nogle bare kære. Jeg håber I vil være med til at støtte Dyrenes Beskyttelse med denne særlige serie stempler.

Vi håber i vil tage godt imod stemplerne.
For hvert solgte velgørenhedsstempel i 2018 går 25. kr. til Dyrenes Beskyttelse.

Nadja og Camilla

Ps. Efterfølgende er Nadja blevet en del af Three Scoops Designteam og samtidig er hun min assisterende illustrator på stempler. Tak til Nadja.