Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

VILD MED EFTERÅR

Camilla Severinsen

Så blev det Jannis tur til at komme på bloggen med hendes fantastiske kort designet med materialer fra efterårs-surprise-pakken. Janni farvelægger med Copics og er fuldstændig eminent til det. Hun har på sine billeder vist hvilke farvekombinationer hun har brugt.

Byd velkommen til Janni.

-

YAY så kom dagen endelig, hvor jeg deler mit første blogindlæg med Camillas fantastiske Three Scoops produkter – jeg er kæmpe fan!

Jeg vil lige starte med at sige at jeg er født i september, og min søn i oktober – så jeg er vild med efteråret og derfor gik stempletsættet også rent ind her hos mig, specielt stemplet med Efterårsbarn  <3

Det første jeg vil vise jer i dag er min Copic Marker farvelægning af stempelsættet. Normalt er jeg mest til pasteller, men efteråret fortjener masser af farver, er du ikke enig.

1JanniThreeScoops.jpg

Jeg er tidligere blevet spurgt omkring hvilke farvekoder jeg bruger når jeg farvelægger med Copic Markers, så jeg har selvfølgelig skrevet alle mine farvekoder ned til dig, hvis du skulle have lyst til at prøve det efter <3

Her kommer de (tryk på billedet for at få det større):

Jeg har også leget lidt med baggrunde med pakkens papir, samt den nye lækre stencil.

Vidste du, at du kan bruge dine stencils til at embosse med – du ligger din stencil på det papir du gerne vil embosse, og under det ligger du et lidt tykkere ark der kan hjælpe med at aftrykket bliver godt, og så skal det ellers bare køres igennem din Big Shot eller hvad du nu bruger. Jeg synes resultatet er super lækkert og perfekt til efterårskort.

Jeg har også leget lidt med Distress Oxides på den nye stencil og det resultat er bestemt lige så lækkert

Til sidst vil jeg vise jer de første 3 kort jeg har lavet med efterårspakken og de lækre baggrunde.

KORT 1: Efterårshilsner

KORT 1: Kortet måler 10,5X14,8, baggrunden er embosset på Three Scoops papir med den nye stencil. Jeg har anvendt 3D puder til motiverne for at give kortet lidt dimensioner.

KORT 2: Tillykke til verdens skønneste niece

KORT 2: Kortet måler 10,5X14,8, baggrunden er embosset med den nye stencil. Tillykke er skåret ud med den nye dies fra Three Scoops på hvidt papir og farvelagt med de samme farver som æblet. Teksterne er taget fra det nye stempelsæt som hedder Relationer.

KORT 3: Efterårsbarn – Ren lykke

KORT 3: Kortet måler 10,5X14,8, baggrunden er farvet med Distress Oxides og den nye stencil. Jeg har pyntet lidt med palietter fra efterårspakken.

-

Tak til Janni for hendes lækre efterårskort. Jeg håber også, at jeg kan finde lidt tid til lave lidt inspiration med pakken. Det bliver ikke imorgen, men forhåbentlig kan jeg lidt senere på måneden vise jer inspiration fra min hånd.

Tak til mine tre designere, som har vist deres bud til pakken. Jeg elsker deres ideer og forskellige måder at skabe kort på. De har hver deres stil og det er så fantastisk at se, hvor mange retninger man kan tage stemplerne i. Jeg håber også at se jeres ideer. Og så håber jeg selvfølgelig, at i vil deltage i konkurrencen.

God mandag!