Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

SMUKKE EFTERÅRSHILSNER

Camilla Severinsen

Så kom efteråret! Eller skulle man sige løvfaldssommeren, som TV2 kalder disse varme efterårsdage. Jeg elsker efteråret med de nedfaldende blade, smukke udskåret græskar og fine kastanjer. Naturen er så smuk i dens orange, gule, brunlige og grønne farver. Det danske ord HYGGE kommer til sin ret. Man tænder stearinlys, finder tæpperne frem. Varmer sig med en kop varm kaffe, kakao eller the. Og så er det jo tiden, hvor vi rigtig får gang i scrap-sagerne.

Lad mig præsentere efterårspakken. Det har jeg glædet mig til.

Efterårspakken er denne gang designet i samarbejde med Nadja, som har været med til at tegne stencil og illustrationer til pakken. Nadja har selvfølgelig også designet lidt inspiration til jer. Det kommer som blogindlæg i morgen søndag.

Her ser i pakkens indhold. Skulle i mangle noget, så skriv til mig. Vil du se en videopræsentation af pakken, kan du klikke ind på Three Scoops Facebookside, hvor jeg har lagt en lille video op.

Anja er den første på bloggen. Hun har som altid lavet de skønneste kort med pakken. Jeg har ikke noteret yderligere forklaringer til billederne, men hvis der er noget i er i tvivl om, vil jeg selvfølgelig gerne svarer på jeres spørgsmål. Senere idag ligger inspirationen også i billeder på facebook og her kan i stille jeres spørgsmål under billedet der matcher spørgsmålet. Her kan jeg også give jer direkte links til de varer, der er brugt udover pakken.

ThreeScoopsBlog
791e37ae2443f24a326c87c1dea94ae3.jpg

Når Anja farvelægger bruger hun Chameleon Color Tones. Her ovenfor ser du, hvilke hun har brugt meget til disse efterårskort samt hvilke Oxide-farver hun har brugt.

Inspiration 1

Inspiration 2:

Yderligere materiale:  Tillykke die

Inspiration 3

Efterårspakke31.jpg

Inspiration 4

Efterårspakke51.jpg

Inspiration 5

Inspiration 6

Inspiration 7

Efterårspakke61.jpg

Inspiration 8

Inspiration 9

Jer er fuldstændig tosset med Anjas ideer og inspiration. Især krukken med Rudolfs røde næser. Det er virkelig en finurlig og humoristisk ide.

God lørdag til jer alle!

Nu vil jeg smutte i Tivoli og se Eventyrteateret forestilling med min kærestes niece. Og derefter vil vi nyde Tivolis fantastiske halloweenudstillinger.
Jeg elsker, at Tivoli gør sig altid umage i alle sæsoner, for at publikum får en fantastisk oplevelse. (Et Tivoli-tip herfra: spis altid dine is, pandekager, vafler eller konditorkager i vaffelbageriet. Her har jeg arbejdet og set hvilken kvalitet de leverer. Både is, pandekager, vafler og konditorkager er hjemmelavet og ikke købt udefra.
Y U M M I ! ! !

Vi ses i morgen.

Camilla