Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

FARVERIGE EFTERÅRSHILSNER

Camilla Severinsen

I dag er det Nadja i finder her på bloggen. Hun har lavet nogle skønne farverige kort med efterårspakken.

4-2.jpg

Nadja er ikke kun en dygtig kortmager, hun har et talent for at tegne og fortælle historier, og derfor har hun også været med til at illustrere pakkens stencil og stempelillustrationer.

Byd velkommen til Nadja

-

Jeg var meget beæret da Camilla spurgte om jeg ville være med til at illustrere dette års efterårs-surprise-pakke. Jeg har længe selv købt pakkerne og synes at Camilla er vanvittig dygtig til at ramme plet med flotte og alsidige stempler i årstidspakkerne, så da jeg blev spurgt og lidt forsigtigt (og med ærefrygt) sagde ja, lagde jeg utrolig mange tanker i, hvad jeg selv forbinder med det danske efterår. Vi kan hurtigt blive enige om at regn og vind er en stor del af det danske vejr, men jeg ønskede at få mere varme og hygge med i illustrationerne og begyndte straks at tænke tilbage på nogle af de gode traditioner der er forbundet med Danmark om efteråret.

Den første kom nemt, æbler! Danmark er et land fyldt med smukke æbletræer og de fleste af dem beriger os med deres frugt her i efteråret. Selv har jeg et æbletræ i haven der giver så stor en høst at vi har svært ved at få brugt dem alle. Og her er det kandiserede æble et kæmpe hit.

Kastanjerne er et kært barndomsminde, som jeg tror alle kan huske. Jeg har allerede nu set at flere kommer til at huske på bedsteforældre, kastanjetræer og varme stunder med familiemedlemmer, der ikke længere er her, når de ser netop disse kastanjedyr. sådan har jeg det også selv, så det glæder mig utrolig meget, at de er blevet taget så godt imod allerede.

Og sidst men ikke mindst er der roelygterne, som har en helt speciel plads i mit hjerte. Halloween er for mange noget forholdsvis nyt, men for de fleste af os, har allehelgensaften været her hele vores liv. I bund og grund er det jo fuldstændig det samme, men med halloweens indtog i landet har det været nemt at glemme at vi i Danmark også har nogle gamle traditioner, som har været her længe inden græskarrene kom på banen, nemlig roelygterne. Selve traditionen med at skære roelygter i efteråret, kan her i landet dateres mindst 200 år tilbage på nogle egne, men hele landet har faktisk haft gang i roerne i over 100 år. Da jeg var barn fik vi lov at hente sukkerroer hos bondemanden og skære til lygter, som vi satte udenfor vores huse præcis, som man gør det med græskarrene i dag. De hårde roer gav de små fingre kamp til stregen, men resultatet blev altid flot.

-

Nadja har lavet nogle skønne kort. Hun farvelægger med Zig Clean Color Real Brush og benytter Oxide-sværter til at lave sine baggrunde. Til sidst i blogindlægget viser hun en step-by-step præsentation af to af de skønne kort, så i nemmere kan lure hendes teknikker.

2-0.jpg
3-1.jpg
5-1.jpg
6.1.jpg
7.1.jpg

Følg med her nedenfor, for at se hvordan Nadja har lavet de sidste to viste kort

STEP-BY-STEP MED NADJA

43677294_1351900974940445_4350004853766881280_n.jpg

Til disse kort ønsker jeg at lave min egen baggrund i klare efterårsfarver. Til det skal jeg bruge mit Distress Oxide, en mister med rent vand, en pensel, min stencil og et stykke Three Scoops A5 kortbase med glat overflade.

STEP 1: først presser jeg mine Distress Oxide mod en glat baggrund. Det kan være et stykke acetate, en stor akryl plade eller Tim Holtz Glass Media Mat som her.

STEP 2: jeg tilføjer vand med en mini mister og blander farverne med en pensel indtil jeg har den ønskede farve og effekt.

STEP 3: derefter lægger jeg papiret ned i min blanding og trækker det roligt op igen,

STEP 4: jeg glæder mig over den helt unikke baggrund. som jeg nu har fået.

STEP 5: dernæst tager jeg min stencil og placerer den som jeg ønsker. Jeg vil lave to kort ud af dette stykke papir så jeg bruger nederste og øverste hjørne overfor hinanden. Jeg tilføjer Distress Oxide gennem min stencil. Smukt!

STEP 6: herefter har jeg taget min Distress Oxide og trykket ned på glaspladen, tilføjet vand og med min pensel samlet farven op. Den farve splitter jeg nu ud over baggrunden i små dråber, for at give et lidt mere rodet design. Jeg elsker at splatte, smatte og få farve ud over det hele. Og resultatet er altid festligt.

STEP 6: baggrunden er nu klar til kortet. Jeg skærer som sagt to baggrunde.

STEP 7: nu til pynten på kortet. Jeg stempler altid med min Stamping Buddy Pro, en anordning der gør det nemmere at få tydelige og flotte aftryk hver gang. Større områder, der skal have meget farve kan somme tider drille, som øjnene her på rensdyret, og her kommer Stamping Buddy virkelig til sin ret.

STEP 8: Jeg har valgt at farvelægge med disse farver. Jeg er selv gladest for Zig Clean Color Real Brush tusserne, og til disse dyr har jeg valgt de afbillede farver/numre.

STEP 9: Når dyrene er farvelagt giver jeg dem nogle få highlights med en hvid posca.

STEP 10: Jeg har valgt at gøre noget lidt kriminelt her, nemlig at klippe mine helt nye stempler over. Det kan man sagtens med stempler fra Three Scoops, da de er lavet i et materiale der får dem til at “klistre” sammen og derfor nemt kan samles igen. Selvfølgelig vil de for altid være delt når først de er klippet, men det er nemt at placere dem samlet igen.

STEP 11: Nu hvor mine stempler er klippet kan jeg tage ordene “efterårs” og “lykke” og samle på en helt ny måde. Jeg vil gerne lave min tekst i guld heat embossing pulver. På det ene kort stempler jeg direkte på min baggrund, på det andet stempler jeg på et stykke vellum.

STEP 12: til slut er der kun tilbage at samle mine kort og nyde de skønne små kunstværker hjemmelavede kort jo er.

God efterårssøndag til jer alle!
Vi ses her på bloggen igen i morgen, hvor Janni viser sine efterårskort