Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Shhhh, det er pinligt!!!!

Camilla Severinsen

ThreeScoops

Indrømmet. Det er sjælendt, at jeg selv når at få lavet et personligt kort, når jeg skal give en gave. Jeg når det simpelthen aldrig. Gaven bliver også købt i sidste øjeblik. Jeg har oftest tænkt længe over hvad jeg skal give i gave, men den bliver stadig købt i sidste minut og derfor kommer gaven også uden kort.

Det er lidt fjollet når jeg gerne vil være STOR taler for, at kort skal være håndlavet og personlige. Jeg elsker når der er tænkt over både indpakningen og kortet. 

Jeg har ingen god undskyldning for, hvorfor jeg aldrig når at lave et kort til dem jeg holder af. DET ER PINLIGT!!! Min eneste undskyldning er: TIDEN. Jeg når det simpelthen aldrig. Jeg tror ikke, at jeg kan ændre det tidspress jeg altid ender i, det ville være at lave om på mig selv. Istedet har jeg fundet en anden metode, som jeg nu vil dele med jer.

Metoden kalder jeg: KORT PÅ 5 MINUTTER.
Der skal ikke meget teknik eller materialer til. Et minimalistisk kort – clean and simple.

KortPå5Minutter_ThreeScoops

Materialer:
- Hvid blank kortbase (10cm x 10cm)
- Stempler
- Sværte
- Akrylblok
- Tusser til at farvelægge med

Reglen er simpel. Benyt 1 stk. stempelmotiv og 1 stk. matchende tekst. Teksten skal selvfølgelig både matche motivet, men også den person der skal have kortet.

KortPå5Minutter_ThreeScoops

Less is more - som nogle siger.

Det skal dog lige siges, at det ikke er fordi jeg aldrig laver kort. Men nu hvor jeg har en forretning nænner jeg ikke at give de kort væk, som jeg laver som inspiration til jer. Selvom alle kort deles på Instagram og Pinterest, kan jeg godt lide tanken om også at gemme dem fysisk. De er blevet en del af mit lille stempel-eventyr. Det må også lige tilføjes, at de fleste kort jeg viser er lavet og designet af min dygtige designer Anja, men det sker da indimellem, at jeg finder en kort stund til at være kreativ;))

Kreative hilsner
Camilla

(Ps. det skal lige siges, at jeg virkelig elsker at give og købe gaver ;))