Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

1. søndag i advent

Camilla Severinsen

Så kom dagen endelig - 1. søndag i advent, hvor i kunne åbne jeres første pakke. Jeg håber I blev glade for indholdet.

I har alle fået lidt papir samt en stempelpakke med lys og tilhørende tekst. 

1.søndag.jpg

Jeg vil først lige nævne to ting inden jeg viser eksempler med pakkens indhold. 

  1.  Som det første vil jeg takke jer. TAK - TAK - TAK.
    At så mange har købt Three Scoops adventskalender gør mig simpelthen så glad. Det giver mig energi, til at lave endnu flere overraskelser til jer.
  2. Jeg havde på ingen måde forventet, at så mange vil købe kalenderen. Derfor blev indpakningen af gaverne heller ikke, som jeg først havde planlagt. Det var meningen, at i skulle have verdens flotteste indpakning i jeres fire gaver, men tiden løb simpelthen fra mig og 600 gaver, er virkelig mange at pakke ind ;) Heldigvis er det jo også indholdet, som er det vigtigste. Til næste år er jeg bedre rustet til en flot gaveindpakning

 

Til det I har ventet på ...
Min designer Anja har været igang med indholdet. Anja er såååååå dygtig. Jeg er vild med det hun har fundet på. Jeg synes simpelthen, at jeg har verdens bedste, mest effektive og kreative designer. Hun er god :) 

Gør jer klar til Anjas mange flotte eksempler:


Tag til lys

1.eksempel_ThreeScoops.jpg

Her er brugt stempler fra jeres nye stempelpakke. Den hvide tag er standset ud med denne punch-tag. Simpelt og lækkert hvis du spørger mig.


Kort med fyrfadslys

Eksempel4_1_ThreeScoops.jpg

Et anderledes kort, hvor modtageren får 4 hygge-fyrfadslys (tryk på de små billeder, hvis du vil se dem i større format)
Denne skabelon med lys i kortet passer så fint til stemplerne. Skabelonen har Anja fundet på denne blog (scroll lidt ned på siden inde på bloggen). 


Der er brugt papir og stempler fra jeres adventsgave og så har Anja yderligere tilføjet brunt karton fra gemmerne - samme brune karton lander snart i webshoppen. Hjertet er udstanset med denne die og blonde-firkanten er udstanset med denne die. Lysne er farvelagt med Chameleon Color tones: NU3 - NG4 - NG5 - Y02


Kort med kærlig julesteming

2.eksempel_ThreeScoops.jpg

Her er der både brugt stempler og papir som i har fået i jeres pakke. 
Anja har yderligere udstanset grene af gran med denne die og derefter sværtet dem med både kobber og grønlige nuancer. Derudover er der pyntet med lidt kobber palietter (dem har jeg i butikken og snart også i webshoppen). Lysne er farvelagt med Chameleon Color tones RD5, flammerne er farvelagt med YO2 - Y03 - YL2. Baggrundsfirkanter med afrundede hjørner er udstanset med denne die


Simpelt kort

3.eksempel_ThreeScoops.jpg

Her er igen både brugt stempler og papir, som i har fået i jeres pakke. 
Anja har yderligere tilføjet lidt sort karton, hvor hun har udstanset en blonde-cirkel med denne die. Banneret er udstanset med denne banner-punch. Hjertet er udstanset med denne die.


Hygge tid med chokolade

Eksempel5_ThreeScoops.jpg

Her er hygge-tiden med lys udskiftet med hygge-tid til chokolade. En fin indpakning, som er ret nem at lave. 

Du finder en skabelon her - lige til at printe ud.
Toppen er udstanset med denne tag-punch. Det ovale hul er udstanset med denne die. Banner-'flippen' er udstanset med denne banner-punch. Chokoladen ligger i en lille celofan/slikpose som er klipset fast inde i indpakningen. Æsken er lukket sammen med et hvidt bånd. Båndet sidder fast på ryggen. 


Kort med led-fyrfadslys

Eksempel6_ThreeScoops.jpg

Et foldekort med rigtig hyggestemning. Kortet kan foldes, så der kan placeres to led-lys, som skinner igennem stjerne-hullerne (tryk på de små billeder, hvis du vil se dem i større format)

Papir og stempler er fra din adventspakke. Anja har yderligere tilføjet sort karton.
Alle blonde-firkanter er udstanset med denne dieStjernerne er udstanset med dette die-sæt, hvortil der hører disse stjerne-shaker-ruder. Kortet er yderligere pyntet med sølv palietter (dem har jeg i butikken og snart også i webshoppen).


Det var eksemplerne for denne gang. Alle er designet af Anja. Jeg lover, at jeg også kommer med et par foreslag, men tiden er løbet fra mig, så jeg har ikke kunnet nå det til i dag. 

Jeg ser frem til næste søndag, hvor i skal åbne pakke nr. 2. 

Bedste julehilsner
Camilla