Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

3. søndag i advent

Camilla Severinsen

ThreeScoops.dk

Så blev det tid til pakke nr. 3, som var fyldt med stjerner og måner. Jeg håber i kunne lide indholdet. Lad os gå igang med eksemplerne med det samme.
Alt der står i fed-kursiv er direkte link til andre produkter der er brugt. Klik på de små billeder for at få dem større - så får du de små detaljer med ;)

Vær opmærksom på, at dette blogindlæg kan fylde to sider på nogle skærme.


CAMILLAS EKSEMPLER
Jeg vil denne gang forsøge med forskellige farveteknikker. Nogle bedre end andre, men det er sjovt at lege med. 

Kort på 10 minuter
Farvelagt med sværte
Et utrolig enkelt kort der ikke tager særlig langt tid at lave. Ingen farvelægning med tusser og ingen udklip med saks. Baggrunde er udstanset med Die-Namics Mod Square STAX. Den hvide baggrund er Neenah papir, hvorpå der er stemplet med stjerner og måner i snor. Først med sort outline i memento og derefter fyldt ud med gul sværte og orange sværte. Jeg synes ikke at det gør noget, at den gule og orange farve rammer lidt ved siden af. Det gør kortet mere legende. 


Threescoops.dk

Simpelt og let
Farvelagt med farveblyanter
Dette kort har jeg 'liftet' fra et andet kort jeg fandt på Pinterest (jeg elsker Pinterest - der er så meget inspiration at hente). Baggrunden er Neenah desert storm papir, Men jeg kunne lige så vel have brugt dette lysebrune karton, som er lidt billigere. Måne og bjørn er farvelagt med Chameleon Color farveblyanter, På samme brune karton der er brugt til baggrunden. Månen er hænger i en snor sat fast med klips. Skyerne er udstanset med Die-Namics Stitched Clouds.


Threescoops.dk

Kvadratisk kort 
Farvelagt med Copic Ciao ( jeg har udsalg på copic tusser frem til 15. januar).
Til dette kort er der brugt en kvadratisk kortbase. Firkantede udskæringer med afrundede hjørner har jeg udstanset med Nellie's “Straight Dotted Square” og Nellie's “Straight Square-2”. Den hvide baggrund er Neenah papir, hvorpå der er stemplet måne og stjerner. Måne og stjerner er farvelagt med Copic Ciao: Y00, Y02, Y06. Bamsen er farvelagt med E31, E33, E35, E37. Rundt om stjernerne og månen er der farvelagt med en meget lys grå C1 og C0 og ved nogle stjerner, har jeg tegnet små prikker med en tynd sort pen. Bannerstemplet er fra Three Scoops. Teksten fra jeres pakke, kan lige stå i banneret:)


Threescoops.dk

Skilt til Godnathistorierne
Farvelagt med Cameleon Color Tones (der er udsalg på Chameleon nu til 15. januar).
Her har jeg lavet et lille skilt som kan hænge på kassen/kurven med børnenes godnathistorier (jeg har ikke børn selv endnu, men andre børn kan få glæde af den;)). Skyerne er udstanset med  Creative Expressions Die CED1495 (som i øvrigt er på udsalg lige nu) De hvide enkelte skyer er udstanset med Die-Namics Stitched Clouds. Blonde-base er udstanset med Crea-Nest-Lies XXL 72. Godnathistorier er skrevet med disse bogstaver fra Three Scoops. Månen er farvet med Chameleon Color Tones Y03 og bamsen er farvelagt med BL4.


ANJAS EKSEMPLER
Anja har selvfølgelig været effektiv og krea igen. Hele 6 kortidéer får i her fra hende

threescoops.dk

Rundt kort med fine detaljer
Formen på kortet er lavet med die-sættet Crea-Nest-Lies XXL 69. I den hvide cirkel, som er udstanset med Nellie Snellien die, er der stemplet med stjerner. Først med sort kant i memento og derefter fyldet med gul sværte. At man ikke rammer den sorte stjerne lige præcis med den gule farve, gør ikke noget. De giver kortet lidt ekstra "kant". Skyerne er udstanset med Creative Expressions Die CED1495 (som i øvrigt er på udsalg lige nu) og så er der sværtet med Versa Magic Pixi Dust i kanten. Øverste tag er udstanset med denne Tag-punch (som også er på udsalg), hvori der er bundet et fint lyserødt bånd, som er fundet frem fra gemmerne. Månen er farvet med Chameleon Color Tones Y02 og bamsen er farvelagt med PK2 og WG3.


Stjerne-shaker-kort
Et kvadratisk kort med stemning af nattehimlen. Skyerne er udstanset med Creative Expressions Die CED1495 (som i øvrigt er på udsalg lige nu) og lagt i lag på lag så man får en rigtig stemning af himlen. Den runde cirkel er udstanset med Nellie Snellien die i det blå-gradient-papir, som i har fået med i pakken. Da gradient-forløb er Anja og mit ynglingspapir, kan det som noget nyt også købes i vores sortiment af papirpakker. Store stjerner er udstanset Creative Expressions Die CED21015 hvortil der kan tilkøbes stjernebeholderen. Dette Tekst stemplet passer så fint til dette kort, og er fra en lille stempelpakkeBamsen er farvelagt med Chameleon Color Tones CG5


Måne-sky-kort
Selvom det for nogle kan se indviklet ud at lave dette kort, så er det faktisk ret enkelt. Se detaljerne i de små billeder. Skyerne er igen udstanset med Creative Expressions Die CED1495 på det blå gradient-papir - derfor de forskellige nuancer. Den runde blonde er udstanset med Nellie's multiframe “Doily-2”Månen er farvet med Chameleon Color Tones Y02 og bamsen er farvelagt med WG3.


Threescoops.dk

Folde-kort
Klik på de små billeder for at få detaljerne for kortets form. Skyerne i grønne stjerner er igen udstanset med Creative Expressions Die CED1495 og de enkelte skyer er udstanset med Die-Namics Stitched Clouds på det blå gradient-papir og hvidt karton. Den hvide blonde-firkant er udstanset med Crea-Nest-Lies XXL 72, hvor på der er stemplet med sort tekst. Månen er farvet med Chameleon Color Tones NU0 og bamsen er farvelagt med WG3 og GR4.


Enkelt kort uden brug af saks og farvelægning ;)
På et hvidt Neenah papir er der stemplet med stjerner og måner. Først med sort outline i memento og derefter fyldt ud med gul sværte. Nogle stjerne har også fået lidt sølv sværte. i Midten er der udstanset er hjerte med Creative Expressions Die CED1452 (som også er på udsalg).


Klik på de små billeder for at få detaljerne for kortet. Skyerne er udstanset med Die-Namics Stitched Clouds på både hvid karton og i den lyse ende af det blå gradient-papir. Til den ene sky har Anja lavet fine Paillet-ranker der hænger løst ned. Baggrunden med blonde er udstanset med Crea-Nest-Lies XXL 72. Månen er farvelagt med Chameleon Color Tones Y02 og bamsen er farvelagt med WG3 og BG1.

I finder også alle eksemplerne på Three Scoops Pinterest. Jeg har lavet en separat mappe for adventskalender 2017

Husk at deltage i adventskalender-konkurrencen

 

KONKURRENCE

Husk at du kan deltage i Adventskalender konkurrencen ved at vise dine kreationer hvor du har brugt noget af indholdet fra pakkerne. På den måde, kan vi alle inspirere hinanden. Nogle har allerede vist deres flotte forslag. 

Sådanne deltager du: 

  • Lav et kort, layout, gavemærke eller noget helt fjerde ud af dine nye produkter fra din adventskalender.
  • Fotografer dit kreative bidrag og vis os det på facebook eller Instagram. Instagram: del dit billede på instagram og benyt disse hashtags: #threescoopsjul #threescoopsdk. Vær opmærksom på, at jeg ikke kan se dit bidrag, hvis din profil er hemmelig. Din profil skal derfor være åben under konkurrencen.
    Facebook: på Three Scoops facebookside finder du et adventspakke-opslag. Vedhæft dit bidrag i kommentarfeltet eller indsæt et link til der hvor dit bidrag kan findes (f.eks. på din blog el.lign..). Du får et lod i konkurrencen for hvert bidrag du deler med os. Du finder facebooksiden herJeg har fastgjort opslaget, så det altid ligger øverst.
  • Du kan deltage med det samme bidrag på både Instagram og facebook (så får du 2 lodder). Du kan deltage så mange gange du vil, du kan dog maximalt opnå 10 lodder i konkurrencen.
  • Sidste frist er 31/12-2017. Den 1/1-2018 (eller måske den 2/1-2018) trækker jeg en vinder. Vinderen får et gavekort på 250 kr. til Three Scoops.

Du må gerne lade dig inspirere af vores eksempler. Jeg glæder mig til at se jeres bidrag. 


Camilla