Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

2. søndag i advent

Camilla Severinsen

2.advent_ThreeScoops.jpg

Den 2. søndag i advent bød på en blomstergave. En stor stempelpakke med blomsterstempler og tilhørende papir i grønne nuancer (der er mulighvis en af jer, som har fået en forkert stempelpakke. Ser dit stempel ikke ud som det på billedet, så skriv til mig).

Vi har igen forberedt lidt eksempler til jer med pakkens indhold. Her må jeg igen rose min designer Ajna, som har været virkelig krea og effektiv.

Alt der står i fed kursiv er direkte links til andre produkter, som er brugt udover indholdet i kalenderen. Du kan trykke på alle billeder for at gøre dem større. 


Eks1_2.advent_ThreeScoops.jpg

Et simpelt, fint og enkelt kort med stempler og papir fra pakken. Anja har yderligere brugt denne die, som skærer firkanten med afrundede hjørner og små prikker. Blomsten er farvelagt med Chameleon Color Tones: GR1, GR4, NU0, BR5, NG4.


Endnu et enkelt og fint kort. Den hvide flade giver ro til resten af kortet, så blomsten træder frem og får alt opmærksomheden. Jeg er så glad for, at Anja ikke har pyntet kortet mere. Det er helt perfekt sådanne her efter min smag. Blomsten er farvelagt med ChameleonColor Tones: PK2NU0NU00
WG7, - og derudover en enkelt Chameleon farveblyant: Light Coral 6-2. Bladene er farvelagt med Chameleon Color Tones: GR1, - og derudover en enkelt Chameleon farveblyant: Smoke 23-01


Ved dette kort har Anja også givet plads til rene flader, som giver ro og fokus til de mange blomster på kortet. Blomsterne er farvelagt meget smukt med Chameleon Color Tones: GR1,GR4NU00NU0WG7PK2NG4,   - og derudover har hun kombineret farvelægningen med to Chameleon farveblyanter: Light Coral 6-2 og Slate 23-2.


Dette kort er i størelsen A6. Du kan finde kortbaser i denne størrelse lige her. Anja har udstanset blonde-firkanter i tre størrelser med dette skønne die-sæt. Kanterne er sværtet med Versa Magic Spring Pansy. Blomster er farvelagt med Chameleon Color Tones: BG1, BG3, BV2, WG7, NG4GR1.

Husk at klikke billederne store, så du får alle detaljer med ;)

Et lille kort i størrelsen 10x10. Du finder kortbaser i denne størrelse inkl. kuvert lige her. Anja har yderligere brugt denne die med blonde-kant og denne die til firkant med afrundede hjørner og små prikker. Banneret er udstanset med denne banner punch (som er på udsalg lige nu ;) ) Blomster er farvelagt med Chameleon Color Tones: Y03, NU4, BR1, GR1. Den gule kant er sværtet med Versa Magic Thatched Straw.


Til den tålmodige, er der her et kort med mange smukke detaljer. Anja har brugt denne doily die og så har hun tilføjet med dette brune karton. Blomster er farvelagt med Chameleon Color Tones: BG1, BR1, GR1, NU4. Den brune kant på baggrunden er sværtet med Versa Magic Sahara Sand.


Det sidste kort fra Anjas hånd er denne smukke sag. Her har Anja brugt denne ovale die samt denne tag punch (som er på udsalg ;) ). Tag er udstanset i dette brune karton og sværtet i kanterne med Versa Magic Cloud White. Blomster er farvelagt med Chameleon Color Tones:  GR1NU0, NU1NU2GR1, OL3.


Også til mig :)
Denne gang fandt jeg selv lidt tid til at lave lidt med pakken.

En invitation til fest. Jeg kunne ikke lade være - jeg ville lige prøve at benytte dette nye stempelsæt til invitationer (tekst stemplet). Og derudover har jeg benyttet denne die til firkanten med blonde. Blomsterne er farvelagt af min mor (jeg stjal dem fra hende, da hun lige havde klippet dem ud;)) De er farvelagt med Chamelon Color Tones: PK2, NU1, OL3 og Copic Ciao: YG63, Y02. 

Et simpelt kort med grønne og orange nuancer. Firkanten med afrundede hjørner er udstanset med denne die og cirklen i midten med denne die. Cirklen er placeret samme sted, hvor den er udstanset, dog roteret 180 grader, så der sker en farveforskel i papiret. Bannerstempel findes her. Teksten kan nemt bues i samme form som banneret (en af fordelene ved clear stamps). Blomsterne er farvelagt med Copic Ciao: YR02, YR04, YR07, YG11, YG63 samt en masse forskellige gule nuancer til midten.

Sidst men ikke mindst, en lille gaveæske som passer perfekt i størrelsen til eksempelvis gavekort. Æsken er udstanset med denne die. Gavemærket er udstanset på dette brune karton med denne blonde-die. Derudover er der brugt denne cirkel-die med prikker. Blomster er farvelagt med Copic Ciao: RV 95, YG 11, E04, E93. 

Både Anja og jeg stempler altid med memento sværteNeenah papir, som er velegnet til alkoholbaseret tusser. Og selvfølgelig har vi et korrekt blødt underlag til stempling som eksempelvis Sizzix Stampers Secret Weapon her i stor og her i lille. Eller denne Nellie's stamping Buddy Pro, som er god, fordi den også har et blødt underlag i sig.

Jeg håber i blev inspireret til at gå igang med jeres nye stempler.


HUSK

. . . at du kan deltage i Adventskalender konkurrencen ved at vise dine kreationer hvor du har brugt noget af indholdet fra pakkerne. På den måde, kan vi alle inspirere hinanden. Nogle har allerede vist deres flotte forslag. 

Sådanne deltager du: 

  • Lav et kort, layout, gavemærke eller noget helt fjerde ud af dine nye produkter fra din adventskalender.
  • Fotografer dit kreative bidrag og vis os det på facebook eller Instagram. Instagram: del dit billede på instagram og benyt disse hashtags: #threescoopsjul #threescoopsdk. Vær opmærksom på, at jeg ikke kan se dit bidrag, hvis din profil er hemmelig. Din profil skal derfor være åben under konkurrencen.
    Facebook: på Three Scoops facebookside finder du et adventspakke-opslag. Vedhæft dit bidrag i kommentarfeltet eller indsæt et link til der hvor dit bidrag kan findes (f.eks. på din blog el.lign..). Du får et lod i konkurrencen for hvert bidrag du deler med os. Du finder facebooksiden her. Jeg har fastgjort opslaget, så det altid ligger øverst.
  • Du kan deltage med det samme bidrag på både Instagram og facebook (så får du 2 lodder). Du kan deltage så mange gange du vil, du kan dog maximalt opnå 10 lodder i konkurrencen.
  • Sidste frist er 31/12-2017. Den 1/1-2018 (eller måske den 2/1-2018) trækker jeg en vinder. Vinderen får et gavekort på 250 kr. til Three Scoops.

Du må gerne lade dig inspirere af vores eksempler. Jeg glæder mig til at se jeres bidrag. 

Camilla