Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Den store krea-bag konkurrence

Camilla Severinsen

KreaBagKonkurrence_ThreeScoops.jpg

Jeg er en af dem, som hver onsdag skal se bagedysten. Jeg elsker det! Og programmet har også været med til at inspirere til et nyt stempel, som udkommer den 16. november. Et mesterværk af en stempelkage. Jeg glæder mig til at præsentere det for jer.

Konkurrence

Inspireret af DRs bagedyst, synes jeg, at vi skal sætte gang i vores egen krea-bagedyst (dog af papir i stedet for mel og sukker). Lav et kort, layout eller andet kreativt med papir som indeholder en form for bagværk eller kage. Alle kan deltage og vinde en præmiepakke af værdi 400 kr.

Jeg har fundet lidt inspiration frem fra gemmerne. Du må gerne lade dig inspirere, men det er ikke et krav.

Regler og sådan gør du: 

  • Lav dit mesterværk som et kort, layout eller andet kreativt med papir. Der skal indgå en kage eller andet bagværk i dit mesterværk på en eller anden måde. Det kan f.eks. være i form af et stempelmotiv med kage eller papir med kagemønster. Heller måske du har helt andre ideer.
  • Del dine mesterværker på Instagram eller facebook.

Instagram: del dit billede på instagram og husk disse to hashtags:
#threescoopskonkurrence #threescoopsdk
Vær opmærksom på, at jeg ikke kan se dit bidrag, hvis din profil er hemmelig. Din profil skal derfor være åben under konkurrencen. Er du i tvivl, så skriv til mig og spørg, om jeg kan se dit bidrag. Du skal følge Three Scoops på Instagram for at deltage på Instagram @threescoopsdk.

Facebook: på Three Scoops facebookside har vi et Krea-bage-dyst opslag. Vis/vedhæft dit bidrag i kommentarfeltet eller indsæt et link til der hvor dit bidrag kan findes (din blog eller egen facebookside osv.) Du skal følge Three Scoops på facebook for at deltage på facebook. Du finde den her.

  • Du får et lod i konkurrencen for hvert mesterværk du deler med os.
  • Du kan deltage med det samme mesterværk på både Instagram og facebook (så får du to lodder)
  • Du kan deltage med så mange mesterværker du vil (du kan dog maximalt opnå 10 lodder i konkurrencen).
  • Dit mesterværk skal være nyproduceret. Det må altså ikke være noget, som du allerede har liggende og vist på de sociale medier.
  • Konkurrencen slutter samme dag som DRs bagedyst. Altså den 29. november (kl. 24.00). Jeg trækker en vinder den 30 november.
  • Det er ikke et krav, at du skal bruge produkter fra Three Scoops, men jeg bliver selvfølgelig altid glad for at se det ;)

Jeg glæder mig til at se jeres bidrag.

Klar - parat - Kreabag!