Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Vi stempler ind

Camilla Severinsen

Jeg har glædet mig utrolig meget til denne dag, hvor vi stempler ind med en helt ny webshop for danske stempler og papirdesign. 

Mit navn er Camilla Severinsen, og jeg er designeren bag Three Scoops Design Studio. Jeg er scrapper på niende år og har igennem disse år været igennem forskellige stilarter, utallige produkter, mange teknikker og smarte maskiner. To basisprodukter har dog altid ligget mit hjerte nær: stempler og papir. Efter min mening går man aldrig galt i byen med smukke stempler, der fortæller en historie samt papir, som skaber hele layoutets udtryk. Derfor er Three Scoops Design studio startet ud med at producere netop disse to produkter. 


I shoppen finder du vores første papirkollektion i størrelsen 15x15. Kollektionen er selvfølgelig syrefri og fås i 10 forskellige farver med simple, grafiske mønstre. Hele kollektionen er designet og trykt i Danmark. Derudover har jeg designet 16 forskellige stempelpakker og har flere designs på vej. Jeg ønsker at skabe unikke designoplevelser for dig, og derfor producerer jeg max 150 stk. stempler af hvert design. Jeg forsøger at holde stemplerne enkle og gerne med et lille tvist af humor i tekststemplerne. 

Her på bloggen vil jeg løbende opdatere med masser af inspiration og små historier fra designstudiet. Jeg håber, I vil følge med. 

Nedenfor kan I se lidt inspiration fra nogle af de kort, som jeg havde med på min stand ved Scrapbooking Convention i Middelfart. 

Kreative hilsner
Camilla Severinsen