Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Vintersurprise med Nadja

Camilla Severinsen

I dag er det Nadja der viser hendes inspiration til vinterpakken. Faktisk har Nadja også været med til at tegne nogle af stemplerne. Hun har tegnet vintergækkerne og de fine, fede fugle. Åhhhh jeg elsker de fugle. Da hun sendte mig sin håndtegning af dem, skulle der kun et sekund for mig til at sige: de skal laves til stempler.

Nadja har farvelagt motiverne med ZIG Clean Color Real Brush

Her kommer de: Nadjas 7 smukke kort!


KORT 1

Jeg elsker at lave små scener som baggrunde til mine kort. Jeg bruger ofte himmel og skyer da det er super til både blomster, små dyr og meget andet. Jeg bruger helst en plastik-stencil, men indtil videre er det også gået fint med at klippe en i papir, når jeg vil sætte mit eget præg (psst … min insider-viden siger, at der snart kommer en med små skyer i plastic fra vores alles yndlingsmærke;))

Herunder har jeg lavet en step-by-step på hvordan jeg opbygger en himmel med skyer. Hvis du sidder ved en computer kan du nemt trykke billederne større.

STEP 1: klip din stencil
STEP 2: farvelæg toppen af himmelen, altså det man ser over skyerne.
STEP 3: placer nu din stencil så den ligger skråt og farvelæg kun en smal stribe helt inde ved kanten af din stencil, sådan at toppen af skyen forbliver lys. Lav dette trin så mange gange som du ønsker lag af skyer. STEP 4: når du har lavet dine lag, lægger du stencilen omvendt, sådan at den nu dækker over dine skyer og farvelægger resten af himmelen under skyerne og hele vejen ned til jorden.

Min himmel her skal forestille en snefuld dag, så jeg har dryppet vand ud over min baggrund og duppet det af med et stykke køkkenrulle bagefter.


KORT 2

Tip til splatter: for at lave disse fine små splatter på papiret, skal man bruge en tandbørste, noget maling, en smule vand at fortynde malingen i og et underlag der kan fange de vildfarende splatter. Dyb tandbørsten i den fortyndede maling og hold tandbørsten med børsterne ca. 10 cm over papiret. Med din pegefinger trækker du børsterne fra spidsen af tandbørsten mod enden. Det vil nu lave nogle fede tilfældige splatter på papiret. Det kan blive nødvendigt at gentage og tage sigte. Klik ind på min instagram-story (@stampsareforever) inden for de næste 24 timer og se en kort video om hvordan man gør.


KORT 3

Jeg ELSKER sneen fra Three Scoops, men når man skal bruge det til shaker kort er stykkerne for store til at de kan rasle rundt. Derfor klipper jeg dem i en lille kop. Jeg hælder en lille mængde i koppen og klipper det indtil jeg synes det har en størrelse der kan bruges. Til det er Tim Holtz saksene helt fantastiske, de skærer lige igennem samtidig med at de sliber sig selv ved brug.

Til det her kort ville jeg også have sneen i mindre flager. Jeg har lagt et tyndt lag af glossy accent og drysset den klippede sne ud over. Det giver en fed effekt, som holder sig rigtig godt.


KORT 4

På baggrunden har jeg heat embosset de skønne snefnug fra pakken. Bagefter har jeg malet en himmel ved at bruge distress reinkers og vand.


KORT 5

Baggrunden er lavet med ‘pile-stencil fra Three Scoops, heat embossing powder fra Ranger og distress oxide. Fuglen er hævet op med en wobble fra vinterpakken, så den dingler rundt og er mega kær (jeg ved de også kan købes hos Three Scoops her ).


KORT 6

ThreeScoops_Vintersurprise_NadjKaagh_8.jpg

Baggrunden har fået et ganske tyndt lag hickory smoke distress oxide gennem mursten-stencilen fra adventskalenderen. Klemmerne er limet fast på papiret mens snoren er trukket igennem fjederen og ellers sidder løst. Vanterne sidder kun fast med klemmerne så modtageren kan hygge sig lidt med at tage dem af og på, helt sikkert et hit til børn.


KORT 7

Distress oxide og solstråle-stencil danner rammerne om denne baggrund. Her har jeg ligeledes splattet maling med en tandbørste og lavet dutter med nuvo glitter drops. Inde i fuglehuset har jeg tegnet små æg, så dette kort nu kan bruges som barselskort.

Tak fordi i så med! God mandag til jer.

Nadja

PS. der er stadig flere pladser tilbage på Camilla og mit kursus med vandbaserede tusser ved Convention i Middelfart. Læs mere om kurset her. Det bliver et virkelig godt kursus - det lover vi!


Vinter-surprise-inspiration med Janni

Camilla Severinsen

Så kom vinterpakken endelig – jeg har glædet mig så meget til at lege med det nye stempelsæt, det er simpelthen så sødt.

Jeg er selvfølgelig startet med at kaste mine favorit-copic-pasteller ud over sættet, og wauw hvor ser det bare lækkert ud i de farver. Se lige de sødeste små kyllinger, og vintergækkerne de er lige så skønne.

Måske du kunne have lyst til at kaste dig ud i mine pasteller? Skulle det være tilfældet får du farverne her:

Kyllinger: E50-E51, YR21-Y17, G40-YG61-G43, R000-R00-R30-R42.
Hus: E41-E21-W1-W3, R000-R00-R30-R42.
Vanter: R000-R00-R30-R42.
Vintergækker: YG61-G43-YG45, BG0000-C01.

Jeg har selvfølgelig også lavet nogle kort, som jeg gerne vil vise jer. Lad os komme i gang.


KORT 1

Første kort er i str 10,5X13,5 og kortbasen er skåret i Neenah papir. Jeg har skåret et stykke akvarelpapir i str 10X13 som baggrund. Herpå har jeg lagt Stencil firkant fra Three Scoops farvet med et blending tool med Distress Oxide . På denne baggrund har jeg har brugt ’Cracked Pistachio’ og ’Antique Linen’ – jeg har brugt meget lette bevægelser og meget lidt farve for at få denne lette effekt, og selve midten af firkanten er ikke rigtig farvet.

Både vintergæk og kylling er farvet med copics:
Vintergæk: YG03-YG17, BG0000-C01.
Kylling: E50-E51, YR21-Y17.


KORT 2

Mit andet kort er også i str 10,5X13,5 og kortbasen er skåret i Neenah papir. Jeg har igen skåret et stykke akvarelpapir i str. 10X13 str og her har jeg brugt ’Stencil Cirkel’ og farvet med Distress Oxide – farverne ’Antique Linen’ og ’Tattered Rose’ og her har jeg sprøjtet let med vand og suget det op, for at få en anderledes effekt.

Kylling: E50-E51, YR21-Y17, R000-R00-R30-R42.
Hus: E41-E21-W1-W3, R000-R00-R30-R42.
Vintergækker: YG61-G43-YG45, BG0000-C01.


KORT 3
Tredje kort har jeg brugt den lille kortbase, der var med i pakken, og skåret et stykke akvarelpapir i 9,5X9,5. Jeg har anvendt Stencil firkant og farvet med Distress Oxide ’Tumbled Glass’ og ’Antique Linen’ Jeg har anvendt samme teknik med lette bevægelser og ikke farvet helt ind til midten.

Kylling: Y000-Y00-Y11-Y13, YR21-YR15, BG0000-B000-B00.
Vintergækker: YG03-YG17, BG0000-C01.


KORT 4
Mit fjerde kort har str 14,8x10,5 igen i Neenah papir og jeg har skåret akvarel baggrunden ud med den største af ’Firkant-die’ fra Three Scoops. Jeg lavede min egen stencil ved at lave en ramme ud af den største og 3. største ’Firkant-die’ og brugte den til at farve baggrunden efter. Farverne jeg har brugt er Distress Oxide ’Tattered Rose’ og ’Victorian Velvet’ og her har jeg igen sprøjtet lidt vand på for at trække lidt af farven ud.

Vanterne: G0000-G000-G00-BG32


KORT 5
Femte og sidste kort i denne omgang igen med kortbase i str 13,5x10,5 og akvarel i str. 13x10. Her har jeg brugt den søde hjerte-die med tilhørende shakerbeholder fra ’MFT’. Det er sat oven på et stykke akvarel jeg har farvet med ’Tattered Rose’ og ’Antique Linen’ og inde i shakere har jeg lagt lidt af de kunstige sne der var med i pakken. Kortet er pyntet med et par små palietter.

Vanter: R000-R00-R30-R42.

Jeg håber det gav dig masser af inspiration til nogle skønne kort, som du selv kan lave med vinterpakken.

Ha´ en fantastisk dag.

Kærligst Janni


AFSLØRING AF VINTER-SURPRISE-PAKKE

Camilla Severinsen

Så kom dagen, hvor jeg præsenterer vinter-surprise-pakken. Åhhh, det har jeg glædet mig til for jeg er selv blevet så utrolig glad for den.

Har du ikke fået pakken endnu, eller har du glemt at afhente den og stadig ønsker at indholdet skal være en surprise så luk ned for Three Scoops platforme, for de næste tre dage, viser vi kun inspiration med pakken :)

Se denne lille film, hvor jeg præsenterer pakken og viser Anjas inspirationskort:


ANJAS KORT

Som altid har Anja virkelig lavet mange smukke kort. Åhhhh, jeg kan slet ikke få armene ned over hvor skønne de er. Yderligere materialer brugt på kortet udover vinterpakken er noteret under hvert billede med et link hvis du trykker på produktet.

KORT 1


Det var hvad vi havde af inspiration for i dag. Der kommer endnu et blogindlæg i morgen søndag fra Janni og på mandag fra Nadja. Tirsdag logger jeg på Facebook med en live kl. 20.00. Her sidder jeg en times tid og leger med pakken live. Jeg håber i vil logge ind og lege med samtidig. Kommenter endelig undervejs i kommentarfeltet.

Vinterhilsner
Camilla (og Anja, som jo har lavet alle dagens kort)


PSSST!! Jeg har faktisk ikke fået solgt alle vinterpakker, så hvis du har fortrudt, at du ikke har købt vinterpakken kan du måske nå det endnu. Du finder den her.