Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

12. DECEMBER: INSPIRATION TIL ADVENTSPAKKE 2

Camilla Severinsen

I dag er jeg selv på bloggen med inspiration til adventspakke nr. 2.
Jeg har forsøgt mig med to små video til jer. I den første video viser jeg, hvordan jeg har brugt de to kant-dies fra pakken. I film nr. 2 viser jeg, hvordan jeg har farvelagt stempelmotiverne med Copics.

FILM NR 1: kant-dies

FILM NR 2: favelægning med copics


Og til de færdige kort. Jeg endte med at lave 4 kort og 2 tags.

KORT 1: et 10x10 kort. Plantens potte er stemplet på samme mønsterpapir som baggrunden. Derefter klippet ud og sat på min farvelagte plante.

KORT 2: shakerkort

KORT 3: helt enkelt

KORT 4: mine to hvide baggrunde - som jeg viste i den første film - kom jeg til at spilde på. Typisk mig. Den ene baggrund stod ikke til at redde, men den anden kunne jeg redde ved at dække med lidt oxide-plask. Det er derfor nedenstående kort blev lidt vildere i sin baggrund end blot helt hvid. Heldigvis er jeg godt tilfreds med resultatet.

Tag 1: helt simpelt.

Tag 2: et mærke der kan sætte på en plante, som skal gives til en meget hjælpsom person.

Jeg håber i er glade for jeres adventspakke nr. 2.
Her nedenfor kan i se hvilke materialer og værktøjer jeg har brugt. Hvis du trykker på billedet lander du på produktet i webshoppen

Camilla

11. DECEMBER: INSPIRATION TIL ADVENTSPAKKE 2

Camilla Severinsen

Kort 1:
Jeg har først stemplet og heat embosset de tre forskellige sukkulenter på akvarel papir. Herefter har jeg brugt Distress Oxide Black Soot på baggrunden for at give det matte look som får baggrunden til at minde om et kridttavle. Jeg har farvelagt planterne med Copic. Grøn: YG06 og G14, Brun: E51, E31 og E33 og Pink: RV10 og RV02. Jeg har brugt den nye TAK-die og skåret den ud 5 gange og limet disse sammen for at give en bedre 3D effekt. Bag planterne har jeg diecuttet en cirkel i vellum og skåret to strimler af Three Scoops designpapir fra shoppen. Det er alt sammen hævet op fra baggrunden med 3D puder.

Kort 2:
Planterne er farvelagt med samme copic-farver som kort 1 og derefter limet på en cirkel af vellum. På baggrunden bag planterne har jeg skåret en bord med begge dies fra pakken og blendet Distress Oxide Cracked Pistachio og Evergreen Bough. Baggrunden har jeg limet på et af de smukke designark fra pakken og til slut har jeg tilføjet nogle af de klare palietter fra den første pakke. Teksten er heat embosset med ranger Gold.

Kort 3:
Planten er farvelagt med copics. Grøn: YG06 og G14 og lyserød RV00 og RV000. Baggrunden og strimlen er begge skåret af designark fra shoppen. Bag planten er en cirkel af vellum diecuttet med en cirkel fra sættet MFD09 Nellie Snellen Multi Frame Snefnug. Teksten er heat embosset med ranger Gold og de sorte palietter er fra en af Three Scoops paillet-blandinger.

Kort 4:
Dette kort åbnes i toppen, og det hvide papir med tekststemplet på, er en del af indersiden af kortet. Jeg har brugt de nye skønne dies, der fulgte med i denne pakke, til at lave den spidse bort. Den blå farve er min kortbase og jeg har således skåret en bort og limet på indersiden af kortet og limet det stribede papir oven på kort basen, således at den lyseblå farve giver en god kontrast til det stribede. Planterne er farvelagt med samme copics som på de andre 3 kort. På den hvide cirkel bag planterne har jeg ganske forsigtigt blendet Distress Oxide Tumbled Glass. Teksten er heat embosset med Ranger Gold.

Jeg glæder mig til at se, hvad i får lavet med pakken.
Nadja

10. DECEMBER: INSPIRATION TIL ADVENTSPAKKE 2

Camilla Severinsen

Hej,

Så er det min tur til at vise, hvad jeg har lavet med indholdet fra adventspakke 2.

Jeg kan slet ikke få armene ned over det her stempel, det er fantastisk – jeg elsker sukkulenter og kaktusser!

Måske gik jeg lidt amok med farvelægningen, men måtte lige prøve et par kombinationer af – og jeg har selvfølgelig skrevet dem ned til jer, hvis I også skulle have lyst til at prøve det af.

KORT 1
Jeg har også lavet lidt kort, og til det første her, har jeg brugt den nye lækre die, samt papir fra pakken – jeg har også anvendt den nye regtangle-die, der udkom her i starten af december.

Kort 2
Mit andet kort er måske lidt mere markant end det jeg normalt laver – men jeg er da total vild med det – skarpe kanter – perfekt til den tekst og kaktussen. Den grønne baggrund er farvet med Distress Oxide Bundled sage – og du kan lave den skarpe kant ved at holde et papir som ’stencil’ eller ved at sætte et stykke masking tape inden du farver.

KORT 3
Mit tredje og sidste kort i denne omgang er fyldt med skønne grønne sukkulenter og kaktusser og der har jeg også brugt lidt Distress Oxide Bundled sage til at farve lidt af baggrunden. Tillykke er selvfølgelig skåret med den lækre tillykke-die fra Three Scoops.

Det var hvad jeg havde til jer i dag, men jeg garanterer I kommer til at se meget mere til det her stempel fremover.

Ha en fabtastisk dag!

Hilsner
Janni