Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

31 DECEMBER: GODT NYTÅR

Camilla Severinsen

2018 er ved at være forbi, og om få timer skriver vi 2019 i stedet. Det giver anledning til at stoppe op og tænke over årene der er gået og hvad det nye år vil bringe.

Her ved årsskiftet tænker jeg tilbage på det tidspunkt, hvor det hele startede i 2016. Jeg havde drømmen om at designe egne stempler og udvikle produkter til min store hobby cardmaking. For mig manglede jeg noget nyt indenfor denne hobby samt nyttige og moderne danske stempler. Men var min drøm urealistisk? Og hvor starter man egentlig?

Når jeg tænker tilbage, har jeg taget nogle vanvittige valg for at få min drøm til at blive til virkelighed. Og heldigvis har jeg ikke fortrudt nogle af dem. Jeg ville klare det hele selv og jeg skulle nok finde løsningen.

Var drømmen urealistisk? JA. Men lykkedes det alligevel? JA.

Tak for 2018

Tak for året der er gået. 2018 har været et fantastisk år. Det har været et travlt år, men fantastisk. Three Scoops er endelig begyndt at producere dies. Jeg ved godt det ikke er mange endnu, men der kommer flere i det nye år. Det lover jeg. Jeg har fået to nye designteam-medlemmer på holdet, så vi kan fortsætte med at lave en masse inspiration til jer. Og så stiger varelaget støt med nye produkter.

Tak til min familie og kæreste, som må stå model til meget i min lille virksomhed. Tak til mit designteam, som gang på gang leverer fantastisk inspiration med Three Scoops produkter. Og sidst men ikke mindst, skal der lyde en stor tak til jer kære kunder og følgere. Uden jer kunne dette selvfølgelig ikke lade sig gøre. Tak for jeres rosende ord på min vej.

 

Jeg ser frem til år 2019

2019 bliver et spændende år med selvfølgelig mange nyheder og spændende udfordringer.

I januar glæder jeg mig til deltage på forhandlermesser i USA og Frankfurt for både at samle inspiration, men selvfølgelig også for at se, hvad der bliver HOT i det nye år.

Fra og med februar 2019 kan i forvente en masse lækkert nyt hver måned fra Three Scoops. Det nye år er ikke planlagt ned til mindste detalje endnu, da der kommer til at ske rigtig meget. Derfor venter jeg også med at afsløre noget endnu. En ting er dog helt sikkert. Three Scoops får i løbet af året ny og forbedret hjemmeside. Den har været længe undervejs (I know), men i det nye år kommer den!

2019 bliver et spændende Three Scoops år

Jeg ønsker jer alle et rigtig godt nytår!
Jeg ser meget frem til at træde ind i 2019 med jer.

Camilla

29 DECEMBER: EFTERÅRSKRANS

Camilla Severinsen

I dagens blogindlæg viser Nadja et sirligt håndværk med stempler fra efterårspakken. Sikke et arbejde og hold-nu-helt-op hvor smukt.

Blade og kastanjer er stempler fra efterårspakken. Nadja har farvelagt med zig-tusser. Bladene er farvelagt med 050, 070 og 060. Kastanjerne er farvelagt med 041, 053, 073 og 060.

Sløjfen er skåret af hvid karton (med en gratis fil på cameoen). Herefter er den farvelagt med rød Distress Oxide candied apple og dutterne der på, er nuvo drops (i grøn, men de har suget den røde farve )

Har man tålmodigheden er det bare at komme i gang.

Allerede nu kan du bestille vinterpakken, som sendes i løbet af februar.
Du finder den her.

God arbejdslyst!

28. DECEMBER: INSPIRATION TIL ADVENTSPAKKE 4

Camilla Severinsen

Så fik vi åbnet den sidste pakke i Three Scoops adventkalender – og den er lige så lækker som de andre 3. Jeg er igen vild med indholdet – den drømmefanger er fantastisk.

Jeg har lavet disse 4 skønne kort, hvor jeg har brugt både mønsterark, die, palietter og stemplet.

KORT 1
Lad os starte med shakerkortet jeg har lavet – jeg er vild med shakerkort!

Selve kortbasen er skåret i Neenah karton i str 10,5x14,9. Det gør jeg tit, da jeg er ret glad for den hvide tone. Baggrunden er det lysegrønne gradientark fra pakken og det er skåret ud med den næststørste Regtangle-die, og der har jeg brugt ’Nellie’s multiframe Round Scalloped’ til mit shaker vindue. På bagsiden af det lysegrønne papir har jeg sat et stykke Acetate som shaker vindue. Drømme er skåret ud i sølv glimmer karton og limet på. Den lille drømmefanger er farvet med Copics: C0-C1-C3-C5 og RV02. Kortet er fyldt med de skønne palietter fra pakken og fronten er sat på med 3D tape.

KORT 2

Her har jeg brugt en kortbase fra kortpakningerne i str 10,5x14,9, og skåret et stykke af Three Scoops water colour paper i str 10x14,4. Baggrunden er farvet med Distress ’Spun Sugar’ og jeg har splattet lidt vand på som har trukket lidt af farven ud igen. Den store drømmefanger er farvet med Copics: G0000-G000-G00-BG32, C5-C9. De små stjerne-palietter er også fra pakken.

KORT 3

Igen har jeg brugt kortbase fra kortpakningerne i str 10,5x14,9, og skåret i det mørkeblå gradient-ark fra pakken i str. 10x14,4. Den store drømmefanger er farvet med Copics: RV11-RV34 og C0-C3. Drømme er skåret ud i hvidt karton og er farvet med de samme Copics som drømmefangeren - en stribe RV34 nederst og en stribe RV11 i midten – resten er bevaret hvidt. Sølv palietterne er også fra pakken.

KORT 4

Her har jeg bugt kort fra pakningen i str 13,5x13,5 og lavet en fed baggrund på Three Scoops water colour paper i str 13x13. Jeg har brugt Distress ’Cracked Pistachio’ og ’Peacock Feathers’ ’Sol Stencil’ og ’Sky Stencil’ (du kan se hvordan i dette tidligere opslag her på bloggen) Jeg farvede et stykke Neenah karton med RV02 inden jeg skar drømme teksten ud. Den lille drømmefanger er farvet med Copis: RV00-RV10-RV02. Kortet er igen pyntet med palietter fra pakken.

Det var alt for i dag – glæder mig til at se jeres fantastiske kreationer med pakken.

Ha en fantastisk dag!
Hilsner Janni