Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Camillas surprise-kort

Camilla Severinsen

I dag er det mine egne kort i får på bloggen med Forår-sommer-surprise-pakken.
5 stk. kort i alt, var hvad jeg kunne nå at trylle frem. Lad os bare komme i gang med det samme.

De første to kort i får, er mine to simple kort. De er lette at lave, ingen farvelægning - alle kan være med. Se hvordan i videoen nedenfor.

ThreeScoops_Surprisepakke_Camilla_3.jpg

ThreeScoops_Surprisepakke_Camilla_1.jpg

Materialer: Stempler og papir fra surprise-pakken. Regtangle die, Sol-die fra die-namics, Shaker-beholder passende til die, Solskins pailletter. Sommerfugle stemplet med sort mementoNeenah papir og farvelagt med copics.


ThreeScoops_Surprisepakke_Camilla_2.jpg

Materialer: Stempler og papir fra surprise-pakken. VersaFine Clair til stempling af tekst. Tekst er stemplet på Neenah papir og klippet ud. Syren stemplet med sort mementoNeenah papir og farvelagt med copics.


ThreeScoops_Surprisepakke_Camilla_5.jpg

Materialer: Stempler fra surprise-pakken. VersaFine Clair til stempling af tekst. Regtangle die, Distress Oxide Shaded Lilac, Distress Oxide Wilted Violet, vand, pensel, varmpistol, embossing sværte, hvid embossing pulver, sorte og gennemsigtige pailletter, akvarelpapir, Water Media Mat.

Bagge Oxide sværter er trykket ned på min arbejdsmåtte, hvorefter jeg har sprøjtet med vand. Herefter dypper jeg min baggrund (skåret på akvarel papir) ned i min våde Oxide sværte, så den bliver farvelagt tilfældigt (ingen kontrol). Baggrunden tørres med varmepistol. Syren og sommerfugl er lavet med hvid embossingpulver. Derefter er blomsten farvelagt med de samme to Oxide sværter som baggrunden (med vand og pensel). Der farvelægges tilfældigt. Syren og sommerfugl klippet ud og sat fast med Dobbeltklæbende tape.


Det var mine kort med materialer fra Forår-sommer-surprise-pakken. Og det er også de sidste blogindlæg i rækken. Jeg håber i har nydt at følge med i mit og designteamets inspiration. Nu glæder vi os til at følge med i jeres værker med pakken.

God og kreativ fornøjelse.
Camilla


Jannis pastelbaggrunde

Camilla Severinsen

ThreeScoops_Surprisepakke_JenniHansen_3.jpg

I dag skal vi se på mine pastel-sommerfugle-kort. Er de ikke skønne?

Lad os først se på, hvordan jeg laver de tre baggrunde. Det gør vi en kort lille video. Undervejs i videoen ryster jeg lidt til kameraet, når oxide-farverne blendes sammen. Jeg håber ikke, at du bliver alt for søsyg, af rystelserne ;)

ThreeScoops_Surprisepakke_JenniHansen_11.jpg

Sommerfuglene på kortet er selvfølgelig farvelagt i lyse copic-pasteller. Se farvekoderne her nedenfor under hvert kort.

ThreeScoops_Surprisepakke_JenniHansen_6.jpg

Tillykke shaker kort
Baggrunden er skåret med den største Three Scoops rektangel die, og så har jeg brugt en af de mindre størrelser til at lave vinduet i midten. Jeg brugte et stykke vellum fra pakken til at lave mit shaker vindue. Bagsiden er beklædt med 3D tape og pailletter er fra Three Scoops kaldt Store drømme. Tillykke er skåret ud i akvarel papir, som jeg også har brugt til baggrunden. Baggrunden er farvet med Distress Oxide Antique Linen, Tattered Rose og Worn Lipstick og jeg brugte den lækre nye blad stencil. Denne sommerfugl er farvet med copics: R000-R00-R30-RV42, G0000-G000-G00, og E0000-E41.

ThreeScoops_Surprisepakke_JenniHansen_7.jpg

Tak
Her har jeg farvet hjertet med samme Distress Oxides Antique Linen, Tattered Rose og Worn Lipstick og jeg brugte den lille hjerte stencil. Tak er skåret ud i akvarel papir, som også er brugt til baggrunden. Den skønne sommerfugl er farvet med copics: R0000-R000-R00-R30, G0000-G000-G00-BG32, og E0000-E41. Til de hvide highlights har jeg brugt denne hvide gel pen.

ThreeScoops_Surprisepakke_JenniHansen_2.jpg

Det sidste Tillykke kort
Igen har jeg brugt den store rektangel die til at skære baggrunden, og jeg har brugt de samme Oxides og igen den nye stencil. Farverne på sommerfuglen går også igen fra de 2 andre kort.


God fredag til jer. Jeg håber i har fået noget ud af mine blogindlæg.
Jeg glæder mig til at se jeres bidrag.

Janni

Nadjas smukke syrener

Camilla Severinsen

I dette blogindlæg får i 4 forskellige kort med syrenen fra surprise-pakken. I får et kort med copic-farvelægning, et kort med zig-farvelægning og to kort der slet ikke kræver nogen farvelægning.

ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh4.jpg

I denne omgang har jeg på mange af mine kort kastet mig ud i at farvelægge med copics. Både Camilla og jeg var klar over at syrenen - som er min yndlingsblomst og derfor et stort ønske for mig at tegne - er meget detaljeret og med mange små blomsterblade. Derfor har jeg lyst til at vise, hvordan jeg gør det nemt for mig selv at farvelægge den. I går fik i en video af Jannis metode og her i dag får i min version i step-by-step af billeder. Vi har endda gjort en pdf klar, så i kan downloade min vejledning.

ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh15.jpg

Sådanne endte min farvelægning af syrenen med copics. Her nedenfor får i min step by step. Du kan også printe min step-by step ved at downloade en pdf version her. (Farverne i mine step-by-step billeder er lidt matte, da jeg ikke har taget billederne med fotolys - men det er de samme farver som på kortet).

ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh5.jpg

Kortets baggrund er udstanset med Three Scoops Regtangle-die. I baggrunden har jeg yderligere udstanset en cirkel, så jeg har kunne lave kortet til et shaker-kort. Hvilke copic tusser jeg har benyttet, kan ses i ovenstående step-by-step.


ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh9.jpg

Her får i mit kort med zig-farvelægning. Motiverne er stemplet på mit ynglings akvarel papir med embossing sværte og har fået hvid heat embossing pulver inden jeg farvelagde.

ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh14.jpg

Og her får i et kort uden farvelægning.
Baggrunden er lavet på det grønne gradientpapir fra pakken, hvorpå der er farvelagt gennem pakkens stencil med distress oxide cracked pistachio. Syrenen er lavet med ranger guld embossing pulver på vellum. Tekststemplet er stemplet med versafine clair nocturne sort sværte - den bedste sværte til knivskarpe aftryk!

ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh.jpg

Og her får i et kort uden farvelægning.
Baggrunden er lavet på det gul gradientpapir fra pakken, hvorpå der er farvelagt gennem pakkens stencil med distress oxide cracked pistachio. Syrenen er lavet med ranger guld embossing pulver på vellum. Tekststemplet er stemplet med versafine clair nocturne sort sværte - den bedste sværte til knivskarpe aftryk! Der er pyntet med pailletter og grøn nuvo drops og selvfølgelig palietter fra Three Scoops


Det var mine kort med surprise-pakken.
Tak fordi i så med, nu glæder jeg mig til at se jeres kort.

Nadja