Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Fragt

 

Forsendelse

Vi sender med enten Post Nord eller Dao (Three Scoops anbefaler forsendelse med DAO).

Fri fragt ved køb over 500 kr. - Benyt rabatkoden frifragt inden betaling.
Vi refunderer ikke fragten hvis du glemmer at benytte rabatkoden. 


Post Nord forsendelser:
Vi sender med Post Nord hver tirsdag og fredag. Leveringstid på op til 5-9 arbejdsdage. Vi sender med brevpost, når vi sender med Post Nord. Prisen fastsættes ud fra vægten på dit køb. Webshoppen beregner vægten og kan derfor give prisen på netop dit køb. Der er ikke Track&Trace på levering med brevpost. Er det en stor levering (køb over 1000kr.) sender vi pakken som pakkepost med track&trace. 

DAO forsendelser
Vi sender enten din pakke til din hjemmeadresse eller en DAO pakkeshop.
Vi sender hovedsageligt til pakkeshops, men du kan sagtens skrive til os, hvis du ønsker den leveret hjemme. Noter dette i besked-feltet ved check out. Kun små pakker kan sendes til hjemmeadresser.


Ved levering til pakkeshop, sender vi til den shop, som ligger tættest på din adresse. Du kan på www.dao.dk se placeringen af de mere end 550 pakkeshops fordelt over hele landet. Du modtager en mail med pakkens Track&Trace nummer, når vi har afsendt din ordre. 

Ved levering til egen adresse leveres din pakke om natten eller om morgenen inden kl. 8.00.
DAO leverer din pakke i din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, leveres den i en pose, som hænger på dørhåndtaget til dit hjem.
Leveringen sker kun der, hvor DAO vurderer det er forsvarligt, og kun der hvor døren fører direkte ind til din private bolig. Hvis det viser sig, at det ikke er muligt at levere til adressen, leveres pakken til en DAOshop nær dig. Du modtager en sms/mail om, hvor pakken er. Vi sender en mail med pakkens Track&Trace nummer, når vi har afsendt din ordre. 

 

Ønskes hurtigere levering stiger leveringsomkostningerne. Kontakt mig på mail@camillaseverinsen.dk hvis du ønsker hurtigere levering.