Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn
           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blog

 

 

Adressen er ...

Camilla Severinsen

Jeg ved, at nogle af jer er spændte på placeringen af min nye butik.
Nu vil jeg ikke holde på det længere.

 

Placeringen er Pile Alle 55A, 2000 Frederiksberg.
Placeringen hedder Frederiksberg, men den lægger på grænsen til både Vesterbro og Valby.

Jeg elsker allerede mit nye sted. Lige nu renoverer vi og gør klar til åbningsfesten. Husk at sætte kryds i kalenderen lørdag den 2.september og søndag den 3.september, hvor jeg åbner dørene til butikken. Der vil være gode åbningstilbud, nye stempler og papirer samt et scrap-loppemarked med mange forskellige varer. Det bliver en fest.

Til jer der ikke lige bor i nærheden af København/Frederiksberg - KOM ALLIGEVEL ;) Butikken ligger meget tæt på Carlsberg, Søndermarken og Zoologisk Have, så der er smukke seværdigheder at se inden for kort gåafstand. Og da vi er i Frederiksberg Kommune er der 2 timers gratis parkering ;) Eller endnu bedre: brug en hel weekend i København. København er dejlig.

Jeg glæder mig meget til at åbne dørene op for jer. Jeg er glad, stolt og meget spændt på hvordan det kommer til at gå. 

Camilla