Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

KreaBagKonkurrence_ThreeScoops.jpg

Blog

 

 

Den store krea-bag konkurrence

Camilla Severinsen

Jeg er en af dem, som hver onsdag skal se bagedysten. Jeg elsker det! Og programmet har også været med til at inspirere til et nyt stempel, som udkommer den 16. november. Et mesterværk af en stempelkage. Jeg glæder mig til at præsentere det for jer.

Konkurrence

Inspireret af DRs bagedyst, synes jeg, at vi skal sætte gang i vores egen krea-bagedyst (dog af papir i stedet for mel og sukker). Lav et kort, layout eller andet kreativt med papir som indeholder en form for bagværk eller kage. Alle kan deltage og vinde en præmiepakke af værdi 400 kr.

Jeg har fundet lidt inspiration frem fra gemmerne. Du må gerne lade dig inspirere, men det er ikke et krav.

Regler og sådan gør du: 

  • Lav dit mesterværk som et kort, layout eller andet kreativt med papir. Der skal indgå en kage eller andet bagværk i dit mesterværk på en eller anden måde. Det kan f.eks. være i form af et stempelmotiv med kage eller papir med kagemønster. Heller måske du har helt andre ideer.
  • Del dine mesterværker på Instagram eller facebook.

Instagram: del dit billede på instagram og husk disse to hashtags:
#threescoopskonkurrence #threescoopsdk
Vær opmærksom på, at jeg ikke kan se dit bidrag, hvis din profil er hemmelig. Din profil skal derfor være åben under konkurrencen. Er du i tvivl, så skriv til mig og spørg, om jeg kan se dit bidrag. Du skal følge Three Scoops på Instagram for at deltage på Instagram @threescoopsdk.

Facebook: på Three Scoops facebookside har vi et Krea-bage-dyst opslag. Vis/vedhæft dit bidrag i kommentarfeltet eller indsæt et link til der hvor dit bidrag kan findes (din blog eller egen facebookside osv.) Du skal følge Three Scoops på facebook for at deltage på facebook. Du finde den her.

  • Du får et lod i konkurrencen for hvert mesterværk du deler med os.
  • Du kan deltage med det samme mesterværk på både Instagram og facebook (så får du to lodder)
  • Du kan deltage med så mange mesterværker du vil (du kan dog maximalt opnå 10 lodder i konkurrencen).
  • Dit mesterværk skal være nyproduceret. Det må altså ikke være noget, som du allerede har liggende og vist på de sociale medier.
  • Konkurrencen slutter samme dag som DRs bagedyst. Altså den 29. november (kl. 24.00). Jeg trækker en vinder den 30 november.
  • Det er ikke et krav, at du skal bruge produkter fra Three Scoops, men jeg bliver selvfølgelig altid glad for at se det ;)

Jeg glæder mig til at se jeres bidrag.

Klar - parat - Kreabag!

 

 

 


Nyheder fra Three Scoops

Camilla Severinsen

Imorgen mandag dukker postmanden forhåbentlig op med en pakke jeg har ventet på længe. En levering af nye stempler. Jeg kan næsten ikke vente :)

Der kommer mange nye stempler i denne omgang og jeg vil her give jer et sneak peek til dem alle: 2 store stempelpakker, 11 mellem stempelpakker og 9 små stempelpakker.

SneakPeek_ThreeScoops.jpg
SneakPeek_ThreeScoops2.jpg
SneakPeek_ThreeScoops3.jpg

Og så til juleriet. Det gælder om at være i god tid:)

Juletræs-stemplet er fra sidste år, men kommer igen i år. 

Juletræs-stemplet er fra sidste år, men kommer igen i år. 

Købte du julestempler fra Three Scoops sidste år, så kan de være, at du har de sidste tre stempler. De er fra sidste år, men er genoptrykt i ny pakkestørrelse.

Købte du julestempler fra Three Scoops sidste år, så kan de være, at du har de sidste tre stempler. De er fra sidste år, men er genoptrykt i ny pakkestørrelse.

ÅBNINGSFEST

Stemplerne udkommer den 2. og 3. september ved åbningen af Three Scoops nye butik på Frederiksberg. Jeg holder åbent fra kl. 10-16 begge dage. Stemplerne udkommer i webshoppen en lille uges tid efter - hvis der altså er flere tilbage ;)

Jeg håber at flere vil kigge forbi butikken den 2. og 3. september. Det bliver en fest uden lige. Jeg åbner med gode åbningstilbud: 20% på alle varer, også nyheder. Jeg byder på is og masser af inspiration samt mulighed for at købe sig plads på de kursus der skal afholdes i løbet af efteråret. Du har også mulighed for at forslå et kursus.

Og hold nu fast....
Ved åbningsdagen har vi også et scrap-loppemarked med over 1000 artikler. 

Jep - jeg og min mor har brugt to døgn på at pakke loppesager fint ind og prismærke. Der er priser fra 1 kr og op til max 175 kr. Der er både ubrugte og brugte varer. 

Jep - jeg og min mor har brugt to døgn på at pakke loppesager fint ind og prismærke. Der er priser fra 1 kr og op til max 175 kr. Der er både ubrugte og brugte varer. 

Jeg glæder mig til at se jer.
Camilla

Adressen er ...

Camilla Severinsen

Jeg ved, at nogle af jer er spændte på placeringen af min nye butik.
Nu vil jeg ikke holde på det længere.

 

Placeringen er Pile Alle 55A, 2000 Frederiksberg.
Placeringen hedder Frederiksberg, men den lægger på grænsen til både Vesterbro og Valby.

Jeg elsker allerede mit nye sted. Lige nu renoverer vi og gør klar til åbningsfesten. Husk at sætte kryds i kalenderen lørdag den 2.september og søndag den 3.september, hvor jeg åbner dørene til butikken. Der vil være gode åbningstilbud, nye stempler og papirer samt et scrap-loppemarked med mange forskellige varer. Det bliver en fest.

Til jer der ikke lige bor i nærheden af København/Frederiksberg - KOM ALLIGEVEL ;) Butikken ligger meget tæt på Carlsberg, Søndermarken og Zoologisk Have, så der er smukke seværdigheder at se inden for kort gåafstand. Og da vi er i Frederiksberg Kommune er der 2 timers gratis parkering ;) Eller endnu bedre: brug en hel weekend i København. København er dejlig.

Jeg glæder mig meget til at åbne dørene op for jer. Jeg er glad, stolt og meget spændt på hvordan det kommer til at gå. 

Camilla