Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Ny designer på teamet

Camilla Severinsen

Idag vil jeg præsentere den næste designer på Three Scoops Designer-team.
Byd velkommen til Janni Hansen

JanniHansenThreeScoops.jpg

Janni laver de fineste kort og aller helst i pastelfarver. Måske du allerede har set mange af Jannis kort under navnet Mit Kammer. Du kan følge Janni på Instagram @mitkammer eller på hendes facebook side: Mit Kammer - by Janni. Janni er også designer for Craftin Desert Divas fra USA, men vil fremover også vise kort lavet med Three Scoops stempler. 

40182455_225824608280609_4169082839641358336_n.jpg

Se nu dette fine kort, som hun har designet med Three Scoops unicorn-stempelsæt og Three Scoops stribede stencil. Så enkelt og finurligt!

JanniHansenThreeScoops2.jpg
 • Jeg har lavet kort siden … siden 2012 vil jeg tro. Men det er først i de sidste 2 år, at jeg har været bidt af at farvelægge skønne motiver med mine Copics. 
   
 • Min stil vil jeg kalde … vil jeg kalde CAS (clean and simple) og så fyldt med pasteller selvfølgelig :) I vil hurtigt opdage at de fleste af mine kort er i pastelfarver. 
   
 • Dette kan jeg ikke undvære på mit kreabord … Copics - Mit hjerte er faldet for farvelægning med copic-tusser. Farvelægning af skønne motiver med Copic, er den rene terapi for mig. 
   
 • Lige nu har jeg gang i … kort, kort og atter kort. 
40255937_274974013107376_5570319085352255488_n.jpg
40257887_259553518021671_5192258772420001792_n.jpg

Velkommen til Janni

Ny designer på teamet!

Camilla Severinsen

Nu kan jeg endelig afsløre det første nye designteammedlem hos Three Scoops.
Tag godt i mod Nadja Kaagh. 

Nadja.jpg

Et den ene nye designer er Nadja, var måske for nogle, ikke den store overraskelse, da jeg her i sommeren har delt mange af Nadjas kort på Instagram. Nadja er super dygtigt og kreativ. Og så farvelægger hun virkelig smukt med vandbaseret Zig-tusser  (i den anledning har jeg fået Zig-tusser hjem - de er dog ikke i webshoppen endnu, men jeg har dem i min fysiske butik).

Udover at være ny designer på holdet, så bliver Nadja også min assisterende stempeldesigner. Nadja tegner så smukt, og hun kan slet ikke lade være med at tegne. Faktisk har hun hjulpet med hele den nye serie af eventyrlige-hav-stempler, som udkommer den 1. september.
 

Lad mig præsentere Nadja. Her først med et fint kort, som hun har designet med Three Scoops Rock-stjerne-stempel.  

 Et virkelig fint kort designet af Nadja med Three Scoops RockStar-stempelsæt.

Et virkelig fint kort designet af Nadja med Three Scoops RockStar-stempelsæt.

Spørgsmål til Nadja.jpg
 • Jeg har lavet kort siden … Jeg har altid lavet kort og kreative ting, jeg startede så snart jeg kunne holde på en blyant og en saks, men det var først i 2006 at jeg for alvor bevægede mig ind i scrapbooking verdenen og bragte mine sysler til et helt nyt niveau.
   
 • Min stil vil jeg kalde … rodet, minimalistisk og med masser af klare farver, gerne pangfarver. Jeg bruger helst få materialer med massere af blæk, klatter og sprøjt. Jeg elsker tilfældigheder og elsker at lave mine baggrunde selv.
   
 • Dette kan jeg ikke undvære på mit kreabord mine Zig Clean Color Real Brush tusser, distress inks, både den klassiske og de nye oxide, mine stempler, min bigshot og dies og mine pigma micron tusser - som jeg bruger til at tilføje detaljer på eksisterende stempler eller tegne tilbehør jeg lige har brug for på et kort.
   
 • Lige nu har jeg gang i … nogle fede baggrunde lavet med distress ink, distress oxide og heat embossing powder som jeg glæder mig til at bruge med nogle af de nye stempler fra Three Scoops som udkommer den 1. september.
  Ud over at lave kort tegner jeg en del, jeg laver smash, som er den rodede del af scrapbooking, jeg hækler og jeg syer. Faktisk gør jeg stort set alt hvad man kan være kreativ med!
 Kort designet af Nadja med dino-stempler fra Three Scoops

Kort designet af Nadja med dino-stempler fra Three Scoops

Nadja er kreativ næsten hver dag. Se hvor mange flotte kort hun har lavet med Three Scoops Stempler. 

38920066_475854582824081_5044950009871597568_n.jpg

Velkommen til Nadja


Shhhhhhh

Camilla Severinsen

BlogHemmelighederThreeScoops.jpg

Jeg vil her til aften afsløre en smule af, hvad i har i vente hos Three Scoops her i efteråret. Shhhhhh, det er hemmeligheder lidt endnu, så jeg afslører kun lidt af det ;)

1hemmelighed.jpg

Lige nu er der kun Anja og jeg på Three Scoops designteam og - let’s face it - største delen af alle inspirationskort her hos Three Scoops er designet af dygtige Anja. Anjas kreative ideer er vidunderlige og jeg elsker hvert et kort hun kommer og afleverer til mig. Anja beholder jeg selvfølgelig på teamet, men derudover udvides det med to dygtige kreasjæle. De har hver deres stil og jeg glæder mig til at præsentere dem for jer i starten af næste uge. Den ene bliver endda min assisterende stempeldesigner.

BlogHemmeligheder3.jpg

Selvfølgelig kan i forvente en masse nye stempler her i efteråret. Der kommer så mange fine og sjove stempler. Glæd jer!

Stempel udgivelserne for resten af året:

- 1. September
- 1. oktober

- 12. oktober (mulighed for at (før)købe ved Convention i Middelfart den 6.-7. oktober)
- 3. november
- 1. december

Den 1. september udkommer de næste nye stempler under temaerne Eventyrligt hav og Romantik på gren. Her er et lille bitte sneak peek. I næste uge afslører jeg meget mere af dem ;)

BlogHemmeligheder7.jpg
BlogHemmeligheder8.jpg
BlogHemmeligheder4.jpg

Hold nu helt op hvor får jeg mange spørgsmål om dies. Nu kan jeg endelig afsløre det: JA JEG FÅR MEGET SNART DIES ;) Jeg glæder mig helt vildt. De første to tekstdies udkommer i løbet af oktober sammen med dies til et nyt stempelsæt. Jeg har designet mange dies, som skal udkomme hos Three Scoops. Var jeg millionær, havde jeg bestilt det hele hjem på en gang. Meeeen, jeg starter småt ud, og så håber jeg I er gode til at købe Three Scoops stempler til efteråret, så jeg kan sætte mine dies i produktion.

BlogHemmeligheder5.jpg

Den 1. september har jeg haft min fysiske butik på Frederiksberg i et år. Det fejrer jeg selvfølgelig med et brag af en fødselsdagsfest i butikken og webshoppen. Der er 20% på alle varer den 1. september og 2. september. Udsalget gælder kun disse to dage og så længe lager haves ;) Udsalget gælder ikke årstidspakker og gavekort. En rabatkode til udsalget afsløres senere på ugen.  

BlogHemmeligheder6.jpg

I løbet af oktober får Three Scoops forhåbentlig ny webshop. Jeg krydser fingre for, at den bliver færdig til starten af oktober. Meeeeen, da det er mig selv der designer og koder den, kan det tage lidt ekstra tid - der dukker altid små forhindringer op undervejs. Resultatet lover jeg bliver godt og I kan forvente en overskuelig og moderne webshop.

Når webshoppen er på plads lover jeg derudover endnu flere blogindlæg med gode vejledninger og skabeloner. Jeg vil bestræbe mig efter minimum et blogindlæg om ugen. Og derudover også videoblogs, hvor jeg viser forskellige teknikker, som en form for onlinekurser.

Det var 5 hemmelige nyheder for nu.
Jeg glæder mig til at præsentere dem yderligere.

Travle kreahilsner
Camilla