Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Velgørenhedsstempler

Camilla Severinsen

I foråret blev jeg kontaktet af Nadja. Nadja skrev til mig:

Hej Camilla
Jeg har fået en idé, og jeg kunne vanvittig godt tænke mig at lige netop du blev min “partner in crime” på dette projekt …

Nadja havde samtidig lavet dette fine kort til mig og postet det på Instagram.

Nadja var, for nogle måneder inden hun skrev til mig, blevet tilbudt en hundehvalp med mindre skavanker. Hvalpen blev ikke Nadjas, men den lille fyr satte en masse tanker i gang hos hende, mest af alt et dybfølt ønske om at hjælpe dem, der hjælper syge dyr og dyr i nød.

Derfor begyndte hun at tegne små tegninger af tilskadekommende dyr og tænkte, at man måske kunne forvandle disse tegninger til stempler og med overskuddet støtte nogle, som hjælper dyr i nød. Jeg var meget rørt af Nadjas historie og elskede med det samme hendes tegninger. Der skulle ikke mange minutter for mig til at sige:

Ja, jeg vil gerne være din “partner in crime” på projektet

Herefter lavede Nadja et nyt kort til mig og postede på Instagram.

Arbejdet gik i gang med at lave velgørenhedsstempler og nu kan vi endelig præsentere dem for jer. Stemplerne udkommer på onsdag den 7/11-2018, men sælges i før salg ved Scrap-a-mania i Sorø. Der kommer i alt 4 forskellige stempelsæt og da der kun er produceret et bestemt antal, fås stemplerne kun i et begrænset omfang.

Lad mig præsentere stemplerne:
Det første stempel er et sæt med de to vaskebjørne. Det er de samme som Nadja tegnede til mig, da hun havde fundet sin “partner in crime”. De tre andre stempler er tegninger af tilskadekommende dyr.

Nadja har tegnet illustrationerne og så har jeg videreført dem til stempler.
Derudover har Nadja også nået at trylle lidt med stemplerne og lavet lidt inspiration til jer. Tag godt imod Nadja:

 
Nadja.jpg
 

Jeg har altid elsket dyr - som barn slæbte jeg tilskadekomne dyr hjem, hjalp min mor med at pleje dem tilbage til livet og satte dem fri igen. Det var min plan at blive dyrlæge men skæbnen ville det anderledes, men kærligheden til dyrene er der stadig.

Derfor kontaktede jeg i foråret Camilla hos Three Scoops og spurgte om hun kunne være interesseret i at lave en serie velgørenhedsstempler sammen med mig, til fordel for Dyrenes Beskyttelse. På daværende tidspunkt var vi på jagt efter en ny hund til familien, og vi havde kigget på mange dyreskæbner i den process, og dyrenes beskyttelse åbner deres internater og vildtplejestationer for alt fra pindsvineunger, tilskadekomne svaner, misrøgtede hunde og katte og helt op til råvildt og ræveunger. Dyrenes Beskyttelse udfører rigtig meget af det arbejde min mor og jeg startede da jeg var barn. Det skal de have stor ros for, og hjælp til.

Derfor denne serie af dyr, nogle sjove og nogle bare kære. Jeg håber I vil være med til at støtte Dyrenes Beskyttelse med denne særlige serie stempler.

Vi håber i vil tage godt imod stemplerne.
For hvert solgte velgørenhedsstempel i 2018 går 25. kr. til Dyrenes Beskyttelse.

Nadja og Camilla

Ps. Efterfølgende er Nadja blevet en del af Three Scoops Designteam og samtidig er hun min assisterende illustrator på stempler. Tak til Nadja.VILD MED EFTERÅR

Camilla Severinsen

Så blev det Jannis tur til at komme på bloggen med hendes fantastiske kort designet med materialer fra efterårs-surprise-pakken. Janni farvelægger med Copics og er fuldstændig eminent til det. Hun har på sine billeder vist hvilke farvekombinationer hun har brugt.

Byd velkommen til Janni.

-

YAY så kom dagen endelig, hvor jeg deler mit første blogindlæg med Camillas fantastiske Three Scoops produkter – jeg er kæmpe fan!

Jeg vil lige starte med at sige at jeg er født i september, og min søn i oktober – så jeg er vild med efteråret og derfor gik stempletsættet også rent ind her hos mig, specielt stemplet med Efterårsbarn  <3

Det første jeg vil vise jer i dag er min Copic Marker farvelægning af stempelsættet. Normalt er jeg mest til pasteller, men efteråret fortjener masser af farver, er du ikke enig.

1JanniThreeScoops.jpg

Jeg er tidligere blevet spurgt omkring hvilke farvekoder jeg bruger når jeg farvelægger med Copic Markers, så jeg har selvfølgelig skrevet alle mine farvekoder ned til dig, hvis du skulle have lyst til at prøve det efter <3

Her kommer de (tryk på billedet for at få det større):

Jeg har også leget lidt med baggrunde med pakkens papir, samt den nye lækre stencil.

Vidste du, at du kan bruge dine stencils til at embosse med – du ligger din stencil på det papir du gerne vil embosse, og under det ligger du et lidt tykkere ark der kan hjælpe med at aftrykket bliver godt, og så skal det ellers bare køres igennem din Big Shot eller hvad du nu bruger. Jeg synes resultatet er super lækkert og perfekt til efterårskort.

Jeg har også leget lidt med Distress Oxides på den nye stencil og det resultat er bestemt lige så lækkert

Til sidst vil jeg vise jer de første 3 kort jeg har lavet med efterårspakken og de lækre baggrunde.

KORT 1: Efterårshilsner

KORT 1: Kortet måler 10,5X14,8, baggrunden er embosset på Three Scoops papir med den nye stencil. Jeg har anvendt 3D puder til motiverne for at give kortet lidt dimensioner.

KORT 2: Tillykke til verdens skønneste niece

KORT 2: Kortet måler 10,5X14,8, baggrunden er embosset med den nye stencil. Tillykke er skåret ud med den nye dies fra Three Scoops på hvidt papir og farvelagt med de samme farver som æblet. Teksterne er taget fra det nye stempelsæt som hedder Relationer.

KORT 3: Efterårsbarn – Ren lykke

KORT 3: Kortet måler 10,5X14,8, baggrunden er farvet med Distress Oxides og den nye stencil. Jeg har pyntet lidt med palietter fra efterårspakken.

-

Tak til Janni for hendes lækre efterårskort. Jeg håber også, at jeg kan finde lidt tid til lave lidt inspiration med pakken. Det bliver ikke imorgen, men forhåbentlig kan jeg lidt senere på måneden vise jer inspiration fra min hånd.

Tak til mine tre designere, som har vist deres bud til pakken. Jeg elsker deres ideer og forskellige måder at skabe kort på. De har hver deres stil og det er så fantastisk at se, hvor mange retninger man kan tage stemplerne i. Jeg håber også at se jeres ideer. Og så håber jeg selvfølgelig, at i vil deltage i konkurrencen.

God mandag!

FARVERIGE EFTERÅRSHILSNER

Camilla Severinsen

I dag er det Nadja i finder her på bloggen. Hun har lavet nogle skønne farverige kort med efterårspakken.

4-2.jpg

Nadja er ikke kun en dygtig kortmager, hun har et talent for at tegne og fortælle historier, og derfor har hun også været med til at illustrere pakkens stencil og stempelillustrationer.

Byd velkommen til Nadja

-

Jeg var meget beæret da Camilla spurgte om jeg ville være med til at illustrere dette års efterårs-surprise-pakke. Jeg har længe selv købt pakkerne og synes at Camilla er vanvittig dygtig til at ramme plet med flotte og alsidige stempler i årstidspakkerne, så da jeg blev spurgt og lidt forsigtigt (og med ærefrygt) sagde ja, lagde jeg utrolig mange tanker i, hvad jeg selv forbinder med det danske efterår. Vi kan hurtigt blive enige om at regn og vind er en stor del af det danske vejr, men jeg ønskede at få mere varme og hygge med i illustrationerne og begyndte straks at tænke tilbage på nogle af de gode traditioner der er forbundet med Danmark om efteråret.

Den første kom nemt, æbler! Danmark er et land fyldt med smukke æbletræer og de fleste af dem beriger os med deres frugt her i efteråret. Selv har jeg et æbletræ i haven der giver så stor en høst at vi har svært ved at få brugt dem alle. Og her er det kandiserede æble et kæmpe hit.

Kastanjerne er et kært barndomsminde, som jeg tror alle kan huske. Jeg har allerede nu set at flere kommer til at huske på bedsteforældre, kastanjetræer og varme stunder med familiemedlemmer, der ikke længere er her, når de ser netop disse kastanjedyr. sådan har jeg det også selv, så det glæder mig utrolig meget, at de er blevet taget så godt imod allerede.

Og sidst men ikke mindst er der roelygterne, som har en helt speciel plads i mit hjerte. Halloween er for mange noget forholdsvis nyt, men for de fleste af os, har allehelgensaften været her hele vores liv. I bund og grund er det jo fuldstændig det samme, men med halloweens indtog i landet har det været nemt at glemme at vi i Danmark også har nogle gamle traditioner, som har været her længe inden græskarrene kom på banen, nemlig roelygterne. Selve traditionen med at skære roelygter i efteråret, kan her i landet dateres mindst 200 år tilbage på nogle egne, men hele landet har faktisk haft gang i roerne i over 100 år. Da jeg var barn fik vi lov at hente sukkerroer hos bondemanden og skære til lygter, som vi satte udenfor vores huse præcis, som man gør det med græskarrene i dag. De hårde roer gav de små fingre kamp til stregen, men resultatet blev altid flot.

-

Nadja har lavet nogle skønne kort. Hun farvelægger med Zig Clean Color Real Brush og benytter Oxide-sværter til at lave sine baggrunde. Til sidst i blogindlægget viser hun en step-by-step præsentation af to af de skønne kort, så i nemmere kan lure hendes teknikker.

2-0.jpg
3-1.jpg
5-1.jpg
6.1.jpg
7.1.jpg

Følg med her nedenfor, for at se hvordan Nadja har lavet de sidste to viste kort

STEP-BY-STEP MED NADJA

43677294_1351900974940445_4350004853766881280_n.jpg

Til disse kort ønsker jeg at lave min egen baggrund i klare efterårsfarver. Til det skal jeg bruge mit Distress Oxide, en mister med rent vand, en pensel, min stencil og et stykke Three Scoops A5 kortbase med glat overflade.

STEP 1: først presser jeg mine Distress Oxide mod en glat baggrund. Det kan være et stykke acetate, en stor akryl plade eller Tim Holtz Glass Media Mat som her.

STEP 2: jeg tilføjer vand med en mini mister og blander farverne med en pensel indtil jeg har den ønskede farve og effekt.

STEP 3: derefter lægger jeg papiret ned i min blanding og trækker det roligt op igen,

STEP 4: jeg glæder mig over den helt unikke baggrund. som jeg nu har fået.

STEP 5: dernæst tager jeg min stencil og placerer den som jeg ønsker. Jeg vil lave to kort ud af dette stykke papir så jeg bruger nederste og øverste hjørne overfor hinanden. Jeg tilføjer Distress Oxide gennem min stencil. Smukt!

STEP 6: herefter har jeg taget min Distress Oxide og trykket ned på glaspladen, tilføjet vand og med min pensel samlet farven op. Den farve splitter jeg nu ud over baggrunden i små dråber, for at give et lidt mere rodet design. Jeg elsker at splatte, smatte og få farve ud over det hele. Og resultatet er altid festligt.

STEP 6: baggrunden er nu klar til kortet. Jeg skærer som sagt to baggrunde.

STEP 7: nu til pynten på kortet. Jeg stempler altid med min Stamping Buddy Pro, en anordning der gør det nemmere at få tydelige og flotte aftryk hver gang. Større områder, der skal have meget farve kan somme tider drille, som øjnene her på rensdyret, og her kommer Stamping Buddy virkelig til sin ret.

STEP 8: Jeg har valgt at farvelægge med disse farver. Jeg er selv gladest for Zig Clean Color Real Brush tusserne, og til disse dyr har jeg valgt de afbillede farver/numre.

STEP 9: Når dyrene er farvelagt giver jeg dem nogle få highlights med en hvid posca.

STEP 10: Jeg har valgt at gøre noget lidt kriminelt her, nemlig at klippe mine helt nye stempler over. Det kan man sagtens med stempler fra Three Scoops, da de er lavet i et materiale der får dem til at “klistre” sammen og derfor nemt kan samles igen. Selvfølgelig vil de for altid være delt når først de er klippet, men det er nemt at placere dem samlet igen.

STEP 11: Nu hvor mine stempler er klippet kan jeg tage ordene “efterårs” og “lykke” og samle på en helt ny måde. Jeg vil gerne lave min tekst i guld heat embossing pulver. På det ene kort stempler jeg direkte på min baggrund, på det andet stempler jeg på et stykke vellum.

STEP 12: til slut er der kun tilbage at samle mine kort og nyde de skønne små kunstværker hjemmelavede kort jo er.

God efterårssøndag til jer alle!
Vi ses her på bloggen igen i morgen, hvor Janni viser sine efterårskort