Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

KonfirmationThreeScoops.jpg

Blog

 

 

Konfirmationsforberedelser

Camilla Severinsen

Konfirmationstiden nærmer sig. En spændende tid for de unge mennesker. Jeg husker tydeligt hvor spændt og nervøs jeg selv var. Til gengæld husker jeg ikke, hvordan mine egne invitationer og bordpynt så ud. Jeg mindes ikke, at det er noget jeg selv har lavet. Jeg havde ikke opdaget denne skønne hobby dengang. 

Jeg håber at årets konfirmander har mod på selv at springe ud i håndlavet invitationer og bordkort. Mon ikke invitationerne allerede er sendt ud? Hvis ikke, er det lidt inspiration at hente i dette blogindlæg. Her her både inspiration til invitationer, lykkeønskningkort, borddækning og takkekort.

Min designer Anja er den kreative bag konfirmationsinspirationen. Links til produkterne findes under billederne. Klik på billederne og de bliver større.
 

Invitation


Borddækning


Inspiration til kort til konfirmanderne

Takkekort

Tak fordi i kiggede med. Jeg håber i blev inspireret. 

Camilla

GODT NYTÅR

Camilla Severinsen

2017 er ved at nærme sig sin udgang. Det giver anledning til at stoppe op, og tænke over året der er gået.

Jeg tænker tilbage på et travlt år for Three Scoops. Et meget travlt år med mange nye stempler, nye papirer, et voksende varelager samt åbning af butik på Frederiksberg. For mit vedkommende har 2017 været et vildt år.

Oktober 2016 - Scrapbooking Convention Middelfart

Jeg har fundet dette billede fra oktober 2016 – min første gang på messe og mit første salg af stempler. Så lille var jeg.

September/oktber 2017 - Scrap-a-mania 2017

September/oktber 2017 - Scrap-a-mania 2017

Og her to billeder et år senere. Det er utroligt, hvad der kan ske på bare et år. Det gør mig stolt at se disse billeder ved siden af hinanden. Jeg bliver stolt af det jeg har opnået.
Det hele kommer selvfølgelig ikke af sig selv. Det kræver en 90 timers arbejdsuge (uden at overdrive), ”blod”, sved og tårer. Heldigvis elsker jeg mit arbejde og jeg gør det af glæde og stolthed.

Jeg kan selvfølgelig ikke klare det hele selv og derfor er der mange jeg vil sige tak til.
TAK til mine kunder og følgere. Tak for jeres søde ord. Tak fordi i har givet mig og mine produkter en så god velkomst. I giver mig modet og lysten til at knokle videre.
TAK til min kæreste og familie for den store opbakning jeg har fra jer. Det gælder både økonomisk og kærlig opbakning. I tror på mig og min drøm. Det varmer mit hjerte.
TAK til Anja som gang på gang leverer smuk inspiration med Three Scoops produkter. Du er en stjerne. En stor stjerne.
TAK til mine frivillige hjælpere, som med det samme står klar, når jeg har brug for hjælp til at opsætte stand, slide og slæbe, hjælpe til ved kassen, pakke papirer osv. osv. Tak for jeres hjælp.

Det betyder alt verden for mig, at jeg har denne store opbakning. Det gør, at jeg har muligheden for at udleve min drøm. Jeg er slet ikke i mål, men jeg er sørme godt på vej. Og jeg lover mange flere nyheder i 2018.

Vi ses i det nye år.

GODT NYTÅR!

Camilla
Three Scoops

____

PS:
Husk at kigge forbi Three Scoops udsalg. Udsalget slutter søndag den 14. januar 2018
http://www.threescoops.dk/udsalg/

PPS:
Grundet prisstigninger hos leverandør stiger stemplerne i 2018. Prisstigningen sker efter udsalget.
NYE priser:
Små stempelpakker: 30 kr.
Mellem stempelpakker: 55 kr. 
Store stempelpakker: 110 kr.


4. søndag i advent

Camilla Severinsen

Så blev det den 4. søndag i advent - dagen med den sidste pakke i Three Scoops Adventskalender. Den sidste pakke blev den største pakke med et helt nyt stempelpakke-format. Jeg håber i kan lide det. Jeg har længe gerne ville lave et kaffestempelsæt. 

Inden jeg viser lidt eksempler med indholdet, vil jeg gerne takke jer alle for opbakningen til adventskalenderen. Det gør jeg bestemt igen til næste år. Det har endda også givet mig modet til at lave kvartalspakker - altså en slags "årstids-overraskelses-pakker", som fungerer lidt på samme måde som adventskalenderen. En hemmelig pakke der kan købes hvert kvartal. Indholdet kommer ikke i produktion efterfølgende, og vi viser selvfølelig en masse eksempler her på bloggen med indholdet. To be continued in 2018 ... 

Lad os gå igang med indholdet af pakken. En pakke der dufter af kaffe ;) 

ThreeScoopsdk_adventskalender.jpg

ANJAS EkSEMPLER

Morgenkaffe-kort
Et enkelt og fint kort. Tekst og motiver er stemplet på hvid papir som derefter er standset ud med en firkantet die med afrundede hjørner. Der skal altså ikke klippes noget ud med saks ;) Kaffekop og croissant er farvelagt med Chameleon Color tones.

Materialer ud over pakke: hvid kortbaseBrunt kartonNeenah papir (godt papir at stemple på), Nellie's multiframeCrea-Nest-Lies XXL 70 die, Chameleon Color Tones, Hvid Posca Tusch. 


Kaffetid
Et lidt anderledes kort i sin form. Anja har selv skåret formen og falset. Et kort med flere lag. På dette kort er stempelmotiver klippe ud. Selv de små kaffebønner har Anja haft tolmodighed til at klippe. Kaffekop og croissant er farvelagt med Chameleon Color tones. Bønner og teksttempel er stemplet med Memento sværte. Rundt kaffestempel er stemplet med brun Versa magic sværte. 

Materialer ud over pakke: hvid karton, Brunt karton, tag-punch, Neenah papir (godt papir at stemple på), Crea-Nest-Lies XXL 69, Chameleon Color Tones, Sort memento, brun memento.


Du varmer mit hjerte
Et fint, fint, fint kort der kan stå selv og samtidig pynte på bordet. Her er der kærligehilsner i kaffe-tekst-stempler. Kortet er lavet ud af to kortbaser. Og som i sikkert har bemærket, har Anja været tålmodig og omhyggelig med saks. Både kopper, crossaint og kaffebønner er klippet ud med saks. Det klippes med saksen, så der stadig er en fin lille hvid kant rundt omkring motivet, på den måde kan man ikke se hvis man klipper lidt skævt. Crossaint og kopper er farvelagt med Chameleon Color Tones.

(Links til ekstra materialer kommer senere)


Du er hot
Og se nu dette fine kort, hvor der inde i kortet er gjort plads til små kaffeposer. Kortet er samlet af 1 lille kortbase og 1 stor kortbase. Kortet er lukket sammen med et flot, bredt silkebånd. Kanter ar sværtet med Versa Magic sværte mens tekster og motiver er stemplet med Memento sværte. 

(Links til ekstra materialer kommer senere)


Helt enkelt
Små kortbaser i størrelsen 10x10. Det kan gøres meget enkelt og fint. Koppen er farvelagt med Chamelon Color tones imens kaffen er stemplet med Versa Magic sværte. Kop og tekststempler er stemplet med Memento sværte.

(Links til ekstra materialer kommer senere)


Det var eksemplerne fra den sidste pakke i denne omgang. Den kan være, at der dukker lidt flere eksempler op, her i starten af det nye år. 

Tak til jer alle sammen. Tak fordi i vil lege med. 

Alle eksempler med produkter fra adventskalenderen ligger også på Pinterest i sin egen separate mappe. Du finder mappen lige her.

Og sidst men ikke mindst, husk også at deltage i adventskalender konkurrencen. Konkurrencen slutter nytårsaften. Jeg trækker en vinder den 2. januar 2018. Læs mere om reglerne her nedenfor. 

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

På gensyn,
Camilla

 

KONKURRENCE

Husk at du kan deltage i Adventskalender konkurrencen ved at vise dine kreationer hvor du har brugt noget af indholdet fra pakkerne. På den måde, kan vi alle inspirere hinanden. Nogle har allerede vist deres flotte forslag. 

Sådanne deltager du: 

  • Lav et kort, layout, gavemærke eller noget helt fjerde ud af dine nye produkter fra din adventskalender.
  • Fotografer dit kreative bidrag og vis os det på facebook eller Instagram. Instagram: del dit billede på instagram og benyt disse hashtags: #threescoopsjul #threescoopsdk. Vær opmærksom på, at jeg ikke kan se dit bidrag, hvis din profil er hemmelig. Din profil skal derfor være åben under konkurrencen.
    Facebook: på Three Scoops facebookside finder du et adventspakke-opslag. Vedhæft dit bidrag i kommentarfeltet eller indsæt et link til der hvor dit bidrag kan findes (f.eks. på din blog el.lign..). Du får et lod i konkurrencen for hvert bidrag du deler med os. Du finder facebooksiden herJeg har fastgjort opslaget, så det altid ligger øverst.
  • Du kan deltage med det samme bidrag på både Instagram og facebook (så får du 2 lodder). Du kan deltage så mange gange du vil, du kan dog maximalt opnå 10 lodder i konkurrencen.
  • Sidste frist er 31/12-2017. Den 1/1-2018 (eller måske den 2/1-2018) trækker jeg en vinder. Vinderen får et gavekort på 250 kr. til Three Scoops.