Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Banner_Forårsfornemmelser_ThreeScoops.jpg

Blog

 

 

Forårsfornemmelser vol. 4

Camilla Severinsen

Camillas forårshilsner

I dette blogindlæg kommer der inspiration, som jeg selv har lavet med indhold fra forårspakken. Jeg er helt glad i låget over, at kunne have så meget inspiration at vise jer i disse fire blogindlæg.

Inden jeg går igang, vil jeg lige give jer et link til sommer-surprise-pakken som sendes i juni måned. Hvis i skulle være interesseret i sommer-pakken, kan I købe den inkl. fragt her og til afhentning i butikken her. Jeg håber, at kunne sende sommerpakken afsted i den første uge af juni. Jeg lover en sommer-surprise-pakke med solrig og glad sommerstemning. Jeg glæder mig selv til pakken. Pakkerne er til salg indtil den sidste er solgt ;) Skulle der være flere tilbage når pakkerne er sendt ud, bliver prisen en helt anden (375 kr. ekskl. fragt).

Lad os komme igang med den sidste inspiration jeg har til jer.

Kortet til en ven

Kort 13
Et simpelt kort lavet på en A6-kortbase. Jeg er selv blevet ret glad for baggrunden som er lavet med pakkens stencil. Her har jeg brugt Distress Oxide sværter, fordi de simpelthen blender så godt og fint sammen. Jep, jeg er en af dem der er blevet fan af Distress Oxide. Jeg har brugt 4 farver Aged mahoganyFired BrickWorn LipsticTattered rose. Farven er påført og blended med Blending tool fra Ranger. Potter med spirer er stemplet på Neenah-papir og efterfølgende farvelagt med Chameleon Color Tones (har du i øvrigt set, at jeg afholder kursus i chameleon-tusser? Se kursusdage her.) 


Honning som gave

Kort 14
En gavetag, som her er sat på en honning-gave. Formen på toppen af denne tag er udstanset med den denne tag-punch. Den gule ring om hullet er udstanset med denne Hole Reinforcer punch. Bunden er udstanset med denne banner-tag. Den runde cirkel er udstandset med Nellie Snellen “Straight Dotted Round”. Cirklen er farvelagt med Distress Oxide Wild Honey gennem pakkens stencil. Krukken og bien er farvelagt med Chameleon-tusser og klippet ud. Bien er sat fast med en wobbles fra pakken, så den dermed kan vibrere. (I har fået 3 wobbles med i pakken - de kan også findes her i webshoppen).  


Hjemmelavet marmelade som gave

Kort 15
En værtindegave lavet på kærlighed. Hvorfor ikke lave hele gaven selv? Hjemmelavet syltetøj smager superlækkert, så for mig, er det en virkelig god gave. Krukken til syltetøjet er fra Søstrene Grene. Og så er der ellers designet en håndlavet top og gavemærke. 
Kortet er lavet på en brun 10x10 kortbase. Skær en passende firkantet i gradient papiret og udstans herefter cirklen fra Nellie Snellen “Straight Dotted Round”. Drej cirklen 180 grader i skæringen. Det giver en så god effekt. Krukke og bær er stemplet på Neenah-papir og efterfølgende farvelagt med copic ciao (Røde farver: R35-R37-R59 & brune farver: E31-E33-E35-E37). Jeg har givet krukken små sorte prikker, nu hvor det er en hindbærmarmelade..


Shakerkort

Kort 16
Som det sidste kort, har jeg lavet et shaker-kort af en A6-kortbase. Den hvide baggrund med de fineste små udskæringer et lavet med Lawn Fawns "Quilted Backdrop Die". Herefter er der udstanset et hul samt en grøn ramme til hullet med Die-Namics "Gift Card Window & Frame". Til dette hul passer beholderen "Gift Card Pouches", så man nemt kan lave sit shaker-kort. Der shakes med pailletter og blomsterfrø. De grønne bakker inde i shakerbeholderen er udstanset med die CED1495. Potter, spirer og vandkande er stemplet på Neenah-papir og efterfølgende farvelagt med Copic Ciao (grå toner: W1-W3-W5 og grønne farver: G21-YG67)

Når kortet åbnes, er der en overraskelse inden i. Jeg er ikke den bedste til at skrive lange tekster i et kort, så derfor vil jeg hellere lave noget kreativt inde i kortet. Her har jeg lavet små mærker, som er sat fast i en lille sløjfe. Firkanterne som mærkerne er lavet af, kommer fra udstansningerne fra forsiden med Die-Namics "Gift Card Window & Frame". Jeg har pyntet mærkerne med lidt blomster og tekster. Alle mærkerne har fået en slags rund ramme rundt om toppens hul. De er lavet med denne Hole Reinforcer punch. Sammen med mærkerne har jeg sat en pakke med blomsterfrø, som jo er oplagt til et forårskort. Banneret, som det ene tekststempel er stemplet i, er fra Three Scoops Banner-stempel-pakken. Potter og blomster er stemplet på Neenah-papir og efterfølgende farvelagt med Copic Ciao (grå toner: W1-W3-W5, gule farver: Y11-YR61, grønne farver: G21-YG67).


HUSK AT DELTAGE I KONKURRENCEN

Lav et kort, layout, gavemærke eller noget helt fjerde ud af dine nye produkter fra din forårs-surprise-pakke. Lad os inspirere hinanden med pakkens indhold! 

Sådanne deltager du: 
Fotografer dit kreative bidrag og vis os det på facebook eller Instagram.

Instagram: del dit billede på Instagram og benyt disse hashtags: #threescoopsforår #threescoopsdk. Vær opmærksom på, at jeg ikke kan se dit bidrag, hvis din profil er hemmelig. Din profil skal derfor være åben under konkurrencen.
Facebook: på Three Scoops facebookside finder du et Forårs-konkurrence-opslag. Vedhæft dit bidrag i kommentarfeltet eller indsæt et link til der hvor dit bidrag kan findes (f.eks. på din blog el.lign.). 

Du får et lod i konkurrencen for hvert bidrag du deler med os. Du kan deltage med det samme bidrag på både Instagram og facebook (så får du 2 lodder). Du kan deltage så mange gange du vil, du kan dog maximalt opnå 10 lodder i konkurrencen.

Sidste frist er 20/5-2018. Den 21/5-2018 trækker jeg en vinder.
Vinderen får et gavekort på 150 kr. til Three Scoops.

Jeg håber i vil lege med. 

Mærkerne fra det sidste kort, kunne ligesåvel være brugt som et gavemærke på en blomst til aftenens værtinde. 

TAk for denne gang på forårspakken. Nu glæder jeg mig til sommer-surprise-pakken.

Forårshilsner
Camilla

Forårsfornemmelser vol. 3

Camilla Severinsen

BZZZZZZZ

Her kommer så det tredje blogindlæg i rækken af fire. Denne gang er der fokus på bier - og kun bier. De første kort er designet af Anja og det sidste af mig selv. 

Nr. 9 og nr. 10

Kort nr. 9 og 10
Her har Anja benyttet pakkens stencil på begge kort. Hun har sværtet med både brun og gul farve. Kort nr. 9 er lavet på en A6-kortbase og så er der brugt Nellie Snellens “Straight Dotted Round” til de runde ringe.
Kort nr. 10 er lavet på en brun 10x10 kortbase. Bierne er farvelagt med Chameleon-tusser og klippet ud. Hullet i kortet er udstanset med Die-namics "Square Peek-a-Boo Window". Den hvide cirkel inde i kortet er udstanset med Nellie Snellens “Straight Dotted Round”.


Kort 11
Endnu et så fint kort fra Anja. Kortet er lavet på en A6-kortbase. Basen har fået afrundede hjørner med en hjørnepunch. Den sorte baggrund som er sat fast lidt skråt på kortet, er udstanset med Die-Namics "Mod Rectangle STAX". Den gule baggrund er udstanset med Nellie Snellens “Straight Ragtangle-2” hvorpå der er udstanset et hjerte med Die-Namics "Striped Heart". Bierne er farvelagt med Chameleon-tusser og klippet ud. Den store bi er sat fast med en wobbles fra pakken, så den dermed kan vibrere. 


ThreeScoopsForår_Vol3.1.1.jpg

Kort 12
Dette kort har jeg selv lavet. Ja du læste rigtig! Det er et kort fra egen hånd. Det er sjælendt jeg har tiden til at sætte mig og designe kort, men jeg besluttede mig for, at jeg skulle finde tiden til det ved forårspakken. Jeg er selv blevet rigtig glad for pakkens indhold, så det er derfor også vigtigt for mig at vise, hvad jeg havde af ideer.

Kortet er lavet på en A6-kortbase. Baggrunde er udstanset med Die-Namics "Mod Rectangle STAX". Bierne er farvelagt med copic ciao (gule farver: Y02-Y08-Y17 og grå farver:  C0-C3-C5-C7). Den runde cirkel er lavet med pakkens stencil. Den har fået den runde form ved at jeg har sværtet gennem en rund skabelon, som jeg selv har lavet (se nedenstående foto). Jeg har først sværtet med oxide Squeezed lemonade. Derefter har jeg sværtet med oxide fossilized amber i små pletter med en "Detail Blending Tools", så jeg ikke sværter hele fladen. Til sidst har jeg sværtet igen med Squeezed lemonade for at blende de to farver sammen. Jeg har brugt to farver for at få lidt dybde. 

ThreeScoopsForår_Vol3.1.2.jpg

Det var korteksemplerne for i dag. Imorgen er jeg på banen igen med mere inspiration fra egen hånd. 

Vi ses her på bloggen igen i morgen.

Camilla

Forårsfornemmelser vol. 2

Camilla Severinsen

Søde bær

Lad os springe direkte til blogindlæg nr. 2. 
Ikke så meget snik-snak her fra. Alle eksemplerne er designet af min altid dygtige designer Anja. 

Under hvert korteksempel har jeg skrevet en beskrivelse af, hvilke produkter der er benyttet udover pakken. Igen er teksterne, som er markeret med FED, et direkte link til produkterne. 


Kort 5

Kort nr. 5
Et enkelt kort, hvor man kan få brugt lidt papirrester. Her har Anja brugt lidt overskuds-strimler af sit jordbær- og rødternede papir. Enkelt og nemt kort på en A6-kortbase. De runde blode-udstansninger er Nellie Snellens “Doily-2”. Bær er farvelagt med Chameleon Color Tones


Nr. 6

Kort nr. 6
Man kan da kun blive glad af dette kort. Friske farver og et H. C. Andersen citat.
Kortet er lavet af en 13,5x13,5 kortbase
Den rødternede baggrund er udstanset med XXL 70 fra Crealies. Herefter er der udstanset et hul med Nellie Snellens “Straight Dotted Square”. Samme die er brugt til den orange-udstansede firkant med afrundede hjørner. Bær, kande og blade er stemplet på Neenah-papir og efterfølgende farvelagt med Chameleon Color Tones. Blomster er stemplet på Gradientpapir fra pakken og farvelagt med enkle skygger efterfølgende. Alle stemplinger er klippet ud, så der skal man have lidt tålmodighed :) Det har Anja. Der er til sidst pyntet med få pailetter. 


Kort nr. 7
Os scrappere er ikke spor krukkede - vi er sirlige og søde som honning ;) 
Et kort hvor foldningen er lidt anderledes. Anja har lavet korteksempler med denne model før, så det må vist snart være på tide, at jeg laver et seperat blogindlæg med en skabelon til foldningen af dette kort. Jeg har taget billeder af kortet fra forskellige vinkler, så du kan fornemme modellen, falsninger og skæringer.
Den yderste firkant med afrundende hjørner er udstanset med  Nellie Snellens “Straight Dotted Square” og “Straight Square-2”. Krukken er farvelagt med farveblyanter fra Chameleon.


Kort nr. 8
En lille boks, som er lavet med Lawn Fawns "Scalloped Box Card Pop-Up". En boks som nemt kan foldes sammen og passe i en almindelig C6-kuvert. Boksen kan se indviklet ud at lave, men det er noget af den nemmeste boks, når man først har Lawn Fawns die. Man kan også lave sin egen model, hvis man har tålmodigheden til dette.
De ovale cirkler er udstanset med “Straight Dotted Oval”. Bier er stemplet på Neenah-papir og farvelagt med Chameleon Color Tones. De små bier som flyver, er der viklet lidt ståltråd om, så de er mere stabile. Krukkens top er stemplet på det rødternede papir og klippet ud. Krukkens glas er stemplet på neenah brunt papir og farvelagt efterfølgende med Chameleon Color Tones.


Det var eksemplerne for i dag. Jeg vender tilbage i morgen med at nyt blogindlæg om eftermiddagen. 

Husk du altid kan finde Three Scoops korteksempler på Pinterest. Three Scoops har sin egen profil, hvor jeg forsøger at få gemt alle vores korteksempler. Find os på Pinterest her. Der er en seperat mappe med korteksempler fra surprise-pakkerne. 

Jeg ønsker jer alle en god søndag. Måske det bliver en krea-dag med forårspakken? 
Husk at deltage i konkurrencen med dine kreationer. 

Camilla