Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Banner_Sommepakke_ThreeScoops.jpg

Blog

 

 

Sommer-surprise vol. 5

Camilla Severinsen

Her kommer det sidste blogindlæg med inspiration fra sommer-surprise-pakken. Fire nye kort, som JEG har lavet. Denne gang uden oxide-sværter, men med fokus på at bruge papir i stedet ;)

Kender i det, at man roder imens man er kreativ? Jeg er normalt et ordens menneske, men når jeg er scrap-krea, arbejder jeg åbenbart bedst i rod. Beviset finder i her nedenfor. Jeg er et kæmpe rodehovede, imens jeg sidder ved bordet. Det er som om, at hvis jeg skal rydde op undervejs, bremser det den kreativeproces.  

RodThreeScoops.jpg

Camillas sommerhilsner

Kort 20: is og gavekort
Et gavekort til lækker, lækker is er da en ynglingsgave ;) Ihvertfald for mit vedkommende. 


Kort 21: Strandfest med øller
 


ThreeScoopsSommer22.jpg

Kort 22: Flaskepost fra en øde Ø
Rødvinstag. Her er en krabbe strandet på en øde Ø og må drikke rødvinen for at kunne sende en flaskepost afsted. 

 • Tag: udstanset med denne tag-punch til at lave toppen (2,5 inch i bredden) + denne Hole Reinforcer punch til at forstærke hullet til snor. 
 • Bølger: disse er udstanset med denne sky-die. Hvis du bruger denne die "omvendt" bliver det til bølger i stedet for skyer;) Bølgerne er udstanset fra det blå-gradient-papir fra pakken. Blå-gradient-papir fås også i shoppen.
 • Krabbe: stemplet på Neenah papir med memento-sværte. Farvet med copics: R46 + R37 + R59. R59 er også brugt til rødvin.
 • Ø'en er udstanset med cirkeldie fra Nellie Snellen
 • Bemærk båndet er genbrugt fra pakkens indpakning. 

Kort 23: et nyt hjem


Jeg håber i er glade for jeres sommerpakke. Tak fordi i vil lege med!
Husk at deltag i konkurrencen om et gavekort til Three Scoops på 150 kr. 

Konkurrence

Sådanne gør du: Del det du laver med sommerpakken på enten facebook eller Instagram. 

 • Instagram: del dit billede på Instagram og benyt disse hashtags: #threescoopssommer #threescoopsdk. Vær opmærksom på, at jeg ikke kan se dit bidrag, hvis din profil er hemmelig. Din profil skal derfor være åben under konkurrencen.
 • Facebook: på Three Scoops facebookside finder du et sommer-konkurrence-opslag. Vedhæft dit bidrag i kommentarfeltet eller indsæt et link til der hvor dit bidrag kan findes (f.eks. på din blog el.lign.). 

Du får et lod i konkurrencen for hvert bidrag du deler med os. Du kan deltage med det samme bidrag på både Instagram og facebook (så får du 2 lodder). Du kan deltage så mange gange du vil, du kan dog maximalt opnå 10 lodder i konkurrencen. Sidste frist er 31/7-2018, hvorefter jeg vil trække en vinder af et gavekort til Three Scoops på 150 kr.

Efterårspakken

Efterårspakken er i øvrigt allerede sat til salg her. Pakken koster 250 kr. og så kommer der fragten oveni (35 kr. med DAO). Efterårspakken kan også afhentes ved Scrapbook-Convention i Middelfart den 6.-7. oktober 2018 (vælg dette under fragtmetoden) eller i butikken på Frederiksberg (vælg dette under fragtmetoden) .

Pinterest

Du vil altid kunne finde vores sommer-surprise-eksempler på Three Scoops pinterest-profil. Vores profil finder du her. Sommer-surprise-eksempler finder du her. Har du ikke en pinterest-profil, kan jeg helt klart anbefalde dig at få en. Det er den bedste platform til at gemme alt sin inspiration. 

Tak for fordi i ser med!
Der kommer mange, mange - og endnu flere - blogindlæg fra Three Scoops efter sommerferie. 

Sommerhilsner fra
Camilla

Sommer-surprise vol. 4

Camilla Severinsen

Døgnet har for lidt timer! Det er en travl periode for mig på kontoret og derfor har I måtte vente lidt med de sidste blogindlæg for sommer-surprise-pakken. Jeg har efterhånden accepteret at tiden går for stærkt, når man er en´one-woman-army´, men det irriterer mig, at jeg ikke når alt hvad jeg har lovet jer.

Bedre sent end aldrig ;) Her kommer så mine første sommerhilsner med brug af sommer-surprise-pakken. På søndag kommer jeg med endnu et blog-indlæg.

Lige i øjeblikket er jeg optaget af oxide-sværter og mine Copics, så dem har jeg haft godt gang i. Jeg er næsten helt glemt at benytte papiret fra pakken, fordi jeg blev grebet af at sværte og farvelægge. 

Camillas sommerhilsner

 

Kort 16: solskinshilsner


ThreeScoops17_1.jpg

Kort 17: Oh crab!


ThreeScoops_Sommersurprise.jpg

Kort 17: landkrabbe


Kort 19: hmmmm ... sommer-rosé


Et sent fredagsblogindlæg!

Vi ses igen på søndag, hvor jeg en 4 kort klar til jer igen. 
Camilla

 

Sommer-surprise vol. 3

Camilla Severinsen

Kølige drinks og lækre is

Så er vi nået til det 3. blogindlæg med inspiration til forårs-surprise-pakken. I dette blogindlæg handler det om is og kølige drinks. Skål på det!!

Igen er det min designer Anja, der står bag disse kort-skønheder. 


Kort 12: du er cool


Kort 13: tricolor 


ThreeScoopsSommer_Kort14.jpg

Kort 14: SKÅÅÅÅÅÅL


Kort 15: Den fordrukne krabbe ;)

 • Kortbase: 13,5 x 13,5.
 • Blondebaggrunde: udstanset på sort karton med blode-die fra Crealies. Mønsterpapir ovenpå, er skåret til i passende størrelse.  
 • Glas: er udstanset med Margarita-die fra die-namics. Der er sat et shaker-vindue i som passer til margarita-dien. I beholderen er "isterninger" fra die-namics.
 • Flagranke: udstanset fra denne die-pakke fra Lawn Fawn. I jeres suprise-pakke er der et tekststempel, hvor der står sorry. Det er dette tekststempel, som er brugt til at stemple i banneret. Den nemmeste måde at gøre dette på, er at sværte hele stemplet med sort sværte og så fjerne farven fra de bogstaver der ikke skal stemples. Det kan du eksempelvis gøre med denne stamp-shammy (vores ynglings klud til at rense stempler. Det eneste du behøver er denne klud og vand)
 • Krabbe: Stemplet på Neenah papir med memento-sværte. Farvelagt med Chameleon tus (YO3) og Farveblyant (8-02)

Jeg har flere kort at vise jer. De sidste fra egen hånd. Jeg har lovet et blogindlæg imorgen tirsdag - meeeeeen da det er travle dage på kontoret med deadlines samt et årsregnskab, der skal afsluttes, er jeg nødt til at rykke blogindlægget til torsdag/fredag. Korteksemplerne er lavet, jeg kan dog først lægge det på bloggen torsdag eller fredag. Stay tuned ;)

Efterårspakken er i øvrigt allerede sat til salg her. Pakken koster 250 kr. og så kommer der fragten oveni (35 kr. med DAO). Efterårspakken kan også afhentes ved Scrapbook-Convention i Middelfart den 6.-7. oktober 2018 (vælg dette under fragtmetoden).

Camilla